Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
ahoj holky,právě jsem přijela z Rakouska a viděla jsem tam konečně na vlastní oči Bugabbo,jsem z toho jako dost v šoku a nevím,co si mám myslet.rozhodně se nechci nikoho dotknout,vím,co to je těšit se na kočárek,ale rozhodně jestli máte některá úmysl do něj jít,tak si ho v reálu určitě nejdřív prohlédněte!!!jeho design je opravdu hooooodně progresivní.v rámci objektivity přiznávám,že jsem s ní nezkoušela jezdit,ale poslala jsem manžu,slíbil,že to výhledově zkusí,neb se mnou nebyl.pokud to některá máte,napište prosím,jak jste spokojené,velmi mě to zajímá.já jsem shlédla videoukázku na stránkách bugaboo,ta mě nadchla,ale teď jsem z toho pěkně PERPLEX.hezkej den
Prosim tě hod sem odkaz pokud znáš at víme o čem je řeč já tento kočárek neviděla a osobně si myslim,že
pardoon nějak sem nedávala pozor a odklikla to takže osobně si myslim,že Němci mají věci vcelku vymakané,ale asi to není u všeho.Díkuji
V ČR ho zatím mají v reálu myslím jen v Baby parku na Černém mostě v Praze a odkaz na bugaboo (nikoli bugabbo) na jejich stránkách donedávna nefungoval.
Je to něco „jiného“ , no
Claudie
ty stránky jsou na www.bugabbo.com,omlouvám se,že to tak píšu,ale zatím nejsem tak počítačově zběhlá,polepším se
Osobne se mi ten kocarek moc libi,kdybych uz nemela koupeny svuj(Buzz) asi bych do nej sla…jsem ve FR a tady jich jezdi dost,takze i spokojenost klientu tam bude.Ale nezkousela jsem ho(ale vyzkousim ![]()
A tak to já se budu za tenhle kočárek bít
![]()
Ono totiž to,co je na něm tak úžasné,můžete jen cítit při jízdě…
Je to směs super vlastností kočárku…ovládání,dokonalé odpružení nastavitelné podle váhy dítěte,přehazovací rukojeť,otočná korbička i sedačka,velikost korby je 80×35 cm,sedačky 90×35 cm,váha 8.5kg
Když k tomu připočtu pro mě (žijící na Vysočině -5 měsíců pod sněhem) neocenitelnou vlastnost projet po dvou kolech…tak PRO MĚ není ideálnější kočárek.Měla jsem v něm obě holky,vozila ho,skládala…
Mám vybráno http://www.babybestellijn.nl/…-and-red.jpg
A mmch,je to BUGABOO a stránky www.bugaboo.com
![]()
Ahoj,
tak já ho teď viděla na dovolený a musím přiznat, že jsem byla nadšená.
Tak mimi, tak 8 měsíců si tam hovělo fakt pohodově, kolem sebe dost místa, pak jsem ji drze sledovala, když hodlala překonat schody, nejdřív jsem si říkala, že jí pomůžu, ale nebylo třeba, vyhopkala to po těch dvou větších kolech jak nic,
mezi lidma kličkovala skvěle. Takže mě se líbí, jen by ho mohli kapánek zlevnit ![]()
Abaja
stojí něco málo přes 800 Eur,já jsem někde četla,že byl vyhlášen nejlepším kočárkem na evr. trhu,co se týče jízdních vlastností,tak asi budou skvělý,ale mě zděsil celkový design,fakt si nemyslím,že bych byla usedlá,sama mám Mutsíka,ale ten tvar korbičky bych ještě skousla,potah mi připadal naprosto strašný,barvy taktéž,ale to jsou věci názoru.mě to připadá už hodně „přes“,a pak ten příšerný pota na té boudičce-chlupatý!!no,proti gustu…a taky kvůli vzhledu si ho asi lidi nekupujou,nebo jo?tak asi jsem divná já.proto mě zajímají vaše názory.mějte se!
Tak u nas jsem ho videla neco kolem 700 euro a jak jsem psala,tady jezdi casto ![]()
U nás 24 tisíc…
Jinak ten potah,je trochu jako flís,prezentujou to jako látku třetí (nebo které) generace…je fakt,že to má být vodoodpudivé,ale prodyšné,prý se v tom děti nepotí,dá se to prát (samozřejmě) a je to lehounké…
Je to prostě „kosmický“ kočárek…určitě není pro každého,a rozhodně se design nemusí (a nelíbí) líbit každému…mně se nelíbil,na můj vkus děsně hranatý,ale jak píšu,jízda s ním nemá chybu,a já nikdy neměla tendenci kupovat auto pro barvu potahů a dostupnost metalízy
![]()
A ano,byl potřetí za sebou zvolen Evropským kočárkem no 1,má ho skoro každá celebrita (což svědčí jednak o módě,jednak o financích,a jednak o kvalitách kočárku…) a cena,no,já se stejnou výbavou kupovala I´COO ,za úplně steiný peníz,takže mě tolik nepřekvapuje…
Ahojky, tak ja prave doresila posledni kocarek pro dvojcata a protoze mam uz 4 deti, tak dalsi resit uz na 99 procent proste nebudu:-) Ale ten kocarek co tu o nem mluvite je nadhernej… ano, vzhled hodne zvlastni, ale ty funkce a to skladani me absolutne uchvatilo… Skoda, ze neco podobneho nebylo pred 20 mesici pro dvojcatka… obecne, maminky jednocatek, mate stesti, monokocarku je daleko vetsi vyber
Preji Vam pri vyberu stastnou ruku.