prodejce ABC design kočárků

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7592
9.7.06 09:41

prodejce ABC design kočárků

Prosím poraďte mi, kde lze sehnat a jsou přímo k vidění na prodejně německé kočárky ABC design. Mě konkrétně zaujal ABC DESIGN TURBO 4. Je tu možnost dokoupit autosedačku a jde připojit na podvozek.
Máte některá zkušenosti? Jak je to se servisem? Já stále narážím „pouze na objednávky“ Jenže já ho potřebuju vidět a změřit složenej, abych věděla zda se nám vejde do auta.
díky za Vaše rady

Příspěvek upraven 28.12.15 v 23:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
868
9.7.06 09:52

Ahojky,

já jsem spokojenou majitelkou již dvou kočárků ABC DESIGN a kompletní sortiment naživo uvidíš v www.babystar.cz

Peťula

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3743
9.7.06 13:52

Měli jsme kočárek ABC design, byli jsme s ním spokojení, jen se servisem byl problém (to jsme jim psali e-mail, že si opravu rádi zaplatíme sami a neodpověděli). Jinak dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7592
9.7.06 16:10

Petulo, Evko
Děkuji za reakci. Času mám zatím dost, ale opravdu u mě vítězí tento výrobce.

Příspěvek upraven 28.12.15 v 23:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7592
9.7.06 16:14

Petula
No výborně, mají obchod v Praze na Černém mostě s výbornou otevírací dobou, nebude problém jet se tam podívat. :D
 díky

Příspěvek upraven 28.12.15 v 23:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
808
9.7.06 17:51

Ahoj holky

tak prodejna na Černém mostě je dost velká, a s tím servisem,,, jelikož mám také ABC Design tandem, byla jsem kdysi nucená vyměňit kola, tak jsem našla jejich servis - je na Praze 3 naproti budovy Sazky (nad Libní, nikoli Aréna), dole u DE.. Musím přiznat, že když tam člověk zavolal a domluvil se, tak jsou docela ochotní.. Mě ty kolečka už 2× vyměnily na počkání ( a to už jezdím přes 2 roky). V záruce to bylo zadarmo, po záruce jsem za to platila…

Věra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
26.7.06 13:34

abc desing

Ahoj, já jsem tyto kočárky viděla v Č. Budějovicích v Bejby centru (u živitelky), jestli to nemáš daleko, určitě tam mrkni, mají tam velký výběr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí