Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Prosím poraďte mi, kde lze sehnat a jsou přímo k vidění na prodejně německé kočárky ABC design. Mě konkrétně zaujal ABC DESIGN TURBO 4. Je tu možnost dokoupit autosedačku a jde připojit na podvozek.
Máte některá zkušenosti? Jak je to se servisem? Já stále narážím „pouze na objednávky“ Jenže já ho potřebuju vidět a změřit složenej, abych věděla zda se nám vejde do auta.
díky za Vaše rady
Příspěvek upraven 28.12.15 v 23:08
Ahojky,
já jsem spokojenou majitelkou již dvou kočárků ABC DESIGN a kompletní sortiment naživo uvidíš v www.babystar.cz
Peťula
Měli jsme kočárek ABC design, byli jsme s ním spokojení, jen se servisem byl problém (to jsme jim psali e-mail, že si opravu rádi zaplatíme sami a neodpověděli). Jinak dobrý.
Petulo, Evko
Děkuji za reakci. Času mám zatím dost, ale opravdu u mě vítězí tento výrobce.
Příspěvek upraven 28.12.15 v 23:09
Petula
No výborně, mají obchod v Praze na Černém mostě s výbornou otevírací dobou, nebude problém jet se tam podívat. ![]()
díky
Příspěvek upraven 28.12.15 v 23:09
tak prodejna na Černém mostě je dost velká, a s tím servisem,,, jelikož mám také ABC Design tandem, byla jsem kdysi nucená vyměňit kola, tak jsem našla jejich servis - je na Praze 3 naproti budovy Sazky (nad Libní, nikoli Aréna), dole u DE.. Musím přiznat, že když tam člověk zavolal a domluvil se, tak jsou docela ochotní.. Mě ty kolečka už 2× vyměnily na počkání ( a to už jezdím přes 2 roky). V záruce to bylo zadarmo, po záruce jsem za to platila…
Věra
Ahoj, já jsem tyto kočárky viděla v Č. Budějovicích v Bejby centru (u živitelky), jestli to nemáš daleko, určitě tam mrkni, mají tam velký výběr