Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky, prosím všechny, kdo máte golfáče se spoj. rukojetí o rady, doporučení i zápory. Potřebuji poradit, pořád nevím, pro které se rozhodnout. ![]()
Máme doma sice moc pěkné golfky Neonato, vše je super, akorát nemají
tu spoj. rukojeť a já s nimi jezdím od jara do podzimu, sporťák mám jen
na zimu…takže každý den a někdy mám fakt nervy, že to nemůžu jednou rukou uřídit.
Navíc nám je malý už přerůstá (d.lehu+sedu bez nožiček 71 cm). Potřebuji,aby byl pro vyšší postavu a hlavně prostorný pro dítě! Rodýsek už má skoro 1,5 roku a 12 kg a je dlouhý ![]()
Takže budu velmi vděčná
, pokud mi napíšete i vnitřní rozměry sedačky.
Mám nějaké favority:
Peg Perego Centro (A3 jsem vyloučila,mají nízko rukojeť),
Bebeconfort Allegro Plus mají super vysoko rukojeť,ale zase nemají nánožník
Strašně se mi líbí Cam Portofino,ale ten jsem vyloučila, nemá poloh. nohou ![]()
Budu ráda i za vaše názory na jiné takové golfky.
Moooc díky,už se mi z toho plete hlava, jsem moc náročná a golfky dle mých představ se asi nevyrábějí
![]()
Ahoj,
já mám Peg Perego Pliko, protože když jsem sháněla Centra, bohužel zrovna po celé ČR nebyly k dostání. Ale jsem maximálně spokojená. Takže Peg Perego pouze doporučujeme.
Já mám Centro a maximální spokojenost - koukni sem: https://www.emimino.cz/modules.php?…
Jestli je pro tebe A3 nízká, tak portofino bych nekupovala. Sice se dá dát rukojet docela vysoko, ale pak budeš pravdepodobne dost kopat do koleček
. Prostě rychlá chůze mi s nima nijak nešla, proto jsme je nekoupila (mám 175 cm).
Allegro je super, ale radši bych šla doc entra, to allegro má tu rukojet uprostřed takovou měkkou a není s tím pak takoá snadná manipulace jako třeba u centra, staré inglesinny max nebo třeba u Jane carrery (ta je ale zase těžší
, ale super
.
Kdybych si měla vybrat, tak jdu do centra, ale pokud bych chtěla ušetřit, allegro je taky dobrý. Nánožník se dá dokoupit neorig, ale já ho nikdy nepotřebovala ani na Matěje (3 roky) ani na kubu (rok). Zvládáme s fusakem.
martina
ahoj,
já mám golfky Pierre Cardin se spojenou rukojetí ( další dvě kámošky taky
) a jsem s nimi moc spokojená.
http://www.vlacek.cz/…_21/golfové_hole/Ultralight.html/XTCsid/1277771f592054f5dafae92dbc6950f3
délka je cca 80 cm, šířka 33 cm, oddělávatelné madlo, polohovací nožičky, záda do 3 poloh, velký uložný prostor a větší kola ( což jsem chtěla !!) a hlavně super cena ![]()
btw. měřím 175 cm ![]()
dobrý výběr přeje Irias + štěpán 16,5 m
Ahoj, já jsem také teprve u výběru
a rozhoduji se mezi Bébé Confort Allegro + X Pierre Cardin Ultralight, nevíte jak je to s polohováním, které jdou více do lehu, a jeké jsou velikosti lůžka ?
Bébé Confort Allegro - vede co se týče váhy7,7kg
Pierre Cardin Ultralight- má sice 8,5kg, ale zase přijatelnější cenu cca o 1000,–kč levnější
PS: holky proč jsou Allegra až od 18-ti měsíců ![]()
Díky za Vaše postřehy a pomoc při výběru. Marie
Holky, díky za vaše rady a zkušenosti!
Mými favority jsou stále PP Centro, slyším na ně samou chválu! ![]()
Missorko, prosímtě, mají Centra pevná celá záda a sedák?
Můžeš mi napsat rozměry?
Díky