Patron zephyr

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
18
5.7.06 15:08

Patron zephyr

Ahojky,jsem tu poprvé a zajímaly by mě vaše zkušenosti s kočárkem Patron Zephyr.Ve starších diskuzích jsem četla o Kočárku Dorjan cross country a asi od něj upustím,nerada bych se i podruhé zase nervovala s kočárkem :roll: Patron se mi zalíbil tak budu ráda za vaše zkušenosti.Díky moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2649
5.7.06 22:47

Ahoj,
Patron Zephyr je novinka roku 2006, takže s ním asi moc zkušeností zatím nebude. My máme Apollon Alux a s tím jsme po 1,5 roku ježdění velmi spokojeni. Zephyr je oproti Apollonovi užší, ale má o maličko menší sedačku a je celkově těžší. Co se mě týče, při koupi nového kočárku bych volila stejně, jsou to kvalitní kočárky.

Martina a Filip (19 měsíců)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
5.7.06 22:50

Díky za odpověď,právě mě zajímá ta kvalita 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2649
6.7.06 22:47

Tak to nemusíš mít obavy, za celou dobu nemáme nic k reklamaci (krom 1 x píchnutého kola). Jezdili jsme s ním i v lese, v závějích, takže přežije i těžký terén. Kamarádky mají Hartan, Quinny, Mutsy a Hoco, vše kočárky zvučných jmen. V naší anketě o nejlepší kočárek zvítězil náš Patron.

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
23.8.06 17:38

Posunuji diskusi,konečně jsem viděla v obchodě tento kočárek a zklamal mě.Rukojeť byla hrozně rozkývaná,chatrná,celkově se mi zdá ošizený.Už ho někdo máte?Možná raději přistoupím na Patron Athos 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
6.10.06 16:50

Já ho také viděla v obchodě a nekoupila bych ho. Těžkej, hodně nízkej a vzhledově taky nic moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
6.10.06 17:09

Taky se mi právě zdá moc nízký a těžký :roll: No už mám doma jiný kočárek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
560
25.10.06 08:49

:o)

Ahoj, taky kupujeme Appolona

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
25.10.06 18:58

Ahojky,my jsme nakonec koupili místo Patrona kočárek Hoco Diamond :wink: V listopadu s ním poprvé vyjedeme tak snad jsme vybrali dobře 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3270
22.8.11 14:14

přidám svoji zkušenost se Zephyrem i když už ho mezitím stihli stáhnout z prodeje-nějaká nebezpečná místa kdesi může dítě stčit ruku a nedovolené látky na madle(igelitu)sporťáku.
Takže - koupilajsem ho z druhé ruky s tí,že si kupuju kvalitníkočárč České značky.Můj první šok byl jak sjetá dokážou být kolečka po roce používání(předchozího majitele)Adodted jsem nedokázala pochopit jak je možé že do litých plastových kol semůže dostat něo co poté v kolečkách chrasí.A to jako POŘÁDNĚ.já bych při tom teda být mimineusnula a ta ostuda když jedeš po rovné hladké silnice. :oops: jedš si a chrastíš. 8-o 8-o Šok druhý byla neskutečně vyviklaná rukojeť i když v kočárku nesedělo dítě tak se celá šupla dolů než „zabrala“.Nejhorší je že seto nedá nijak opravit je samý plast.Další věc - slída - končí někde v místech kde má dítě bříško takžev zimě ani ránu bez pláštěnky nebo má dítě sníh a déšt všude.Bouda je moc rovná,nemá stínítko které by dítěvevnitř aspoňtrochu chránilo.Vložné tašce nedrží rovně bočnice - vypadá to hnusně.
Můj dojem je ten že odPatronu už nic nechci ani viděti kdyby to byla jen smůla na špatný kus,tak nemám uždůvěru v to že jiný budelepší.Co jsem tak koukalana konstrukce ivýšku nánožníku u jiných typů tak mi to přijde na jedno brdo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
22.8.11 14:44
jitkabokule píše:
přidám svoji zkušenost se Zephyrem i když už ho mezitím stihli stáhnout z prodeje-nějaká nebezpečná místa kdesi může dítě stčit ruku a nedovolené látky na madle(igelitu)sporťáku.
Takže - koupilajsem ho z druhé ruky s tí,že si kupuju kvalitníkočárč České značky.Můj první šok byl jak sjetá dokážou být kolečka po roce používání(předchozího majitele)Adodted jsem nedokázala pochopit jak je možé že do litých plastových kol semůže dostat něo co poté v kolečkách chrasí.A to jako POŘÁDNĚ.já bych při tom teda být mimineusnula a ta ostuda když jedeš po rovné hladké silnice. :oops: jedš si a chrastíš. 8-o 8-o Šok druhý byla neskutečně vyviklaná rukojeť i když v kočárku nesedělo dítě tak se celá šupla dolů než „zabrala“.Nejhorší je že seto nedá nijak opravit je samý plast.Další věc - slída - končí někde v místech kde má dítě bříško takžev zimě ani ránu bez pláštěnky nebo má dítě sníh a déšt všude.Bouda je moc rovná,nemá stínítko které by dítěvevnitř aspoňtrochu chránilo.Vložné tašce nedrží rovně bočnice - vypadá to hnusně.
Můj dojem je ten že odPatronu už nic nechci ani viděti kdyby to byla jen smůla na špatný kus,tak nemám uždůvěru v to že jiný budelepší.Co jsem tak koukalana konstrukce ivýšku nánožníku u jiných typů tak mi to přijde na jedno brdo.

Trochu nechápu, co tě nutí odpovídat na 5 let starou diskuzi. Ale nedá mi to a musím na tvoji zkušenost reagovat. Sama mám Patrona a jsem s ním naprosto spokojená, jsem z Mělníka, takže mám kolem sebe spoustu mamin s Patronem a nemůžu sice tvrdit, že by byly všechny bezporuchový a bezvadný, ale většina z nich je stejně spokojená jako já. A ty víš, jak s tím tvým Zephyrem ten rok předchozí majitelé zacházeli? Já jen, že mi přijde divné odsuzovat celou značku kvůli jednomu kousku, navíc použitýmu… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kecolm
11.5.13 20:50

Zephyr

Dobrý večer dáma,
s kočárkem Zephyr mám takovéto zkušenosti. Stejně jako ostatní jsem chtěl českou kvalitu. Bohužel již po měsíci používání se rozpadaly švy, ručka se v plastech ulomila a kočárek začal zatáčet na jednu stranu. Reklamace nebyla uznána, ale všechny závady a že jich bylo, opravili. Je to divné jednání ale dobrá. Že prý jsme asi jezdili po lese. No teda někdy je to v našem městě horší, ale taky dobrý vtip. Po dalším měsíci používání se pérování někam propadlo a muselo se pořádně zabrat abych kočár zatočil. Ručky se při běžném používání opět ulomily v kloubech a tak jsem dal do tyček kovovou tyč a zrušil tak polohování ručky ale alespoň to nějak drželo. Děs a hrůza už nikdy více. Kočárek z bazaru s jednoduchými většími kolečky a jednoduchými kovovými trubkami je lepší, kvalitnější, lépe se řídí a klidně si můžete Ťukat na čelo proč tady reaguji více jak po pěti letech :-) Teď se to snažim prodat aspoň jako kočár na balkon :-(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4