Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Zdravím všechny maminky a miminka,
nakazila jsem se kočárkovským morem
a i přesto,že mám doma trojkombonaci ( kupovanou se záměrem,že už jiný kočárek potřeba nebude
) jsem se rozhodla koupit něco lépe skladnějšího a o něco lehčího. Docela se mi zamlouvá od Haucku Shopper 6,ale ač jsem hledala ohlasy na něj jsem nenašla
Budu ráda za každou vaši zkušenost. A omlouvám se,že zakládám další téma na kočárky ![]()
Předem moc děkuji,
Paulinka + Anetka.
Máte zkušenost s Hauck Shopper?
Přidejte zkušenost s Hauck ShopperZkus se podívat na detskydum.cz, tak je vzdycky odkaz na názory a dotazy kupujících. Kočárek tam mají, mně bohužel nejde ta diskuze zobrazit.
martina
Aha,
tak už jsem to otevřela v jiném prohlížeči a moc tam toho neí
. No já jsem měla trochu podobý Sport6 a ten byl otřesný, vůbec se s ním nedao jezdit. A naíždení na obrubník - hrůza, ovládat tandem naložený 2 detma byl hračka. Ale tenhle by mel být o něco lepší
TAk snad se nekdo ozve.
Ale žádná sláva to asi nebude a kopaní do zadních koleček se asi taky nevyhneš ![]()
m
Ahoj,
Shopper 6tku máme. Vzhledem k tomu, že jsem zhýčkaná z Jané Slalomu, tak musím říct, že je o hodně hůř manipulovatelný a hůř se tlačí.
Na golfáč je asi dobrý, hlavně cenou. Co mě zarazilo, je hodně krátký sedák (tak 15cm) a krátká polohovací část pro nožičky. Jo a dost to v něm drncá, takže pro malý mimi bych ho já osobně vůbec nechtěla. Kupovali jsme ho pro syna, když mu byl 1,5 roku na občasné používání. Zatím drží.
Pokud srovnám cenu s kvalitou, tak to tak nějak odpovídá.
Sendy