Peg Perego Aria

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3359
3.7.06 16:04

Peg Perego Aria

Ahoj, tak to vypadá že vás zahrnu dotazy o golfkách :oops: :lol: , snad mi bude odpuštěno, našla jsem Peg Perego Aria ale nepíše se tam nic o polohování nožek, ale podle fotky by to polohovatelné mohlo být. Máte některá a poradíte, samo budu vděčná za jakékoli postřehy? Díky Marie.
PS: jdu hledat dál a určitě ještě něco přihodím :D , doufám že to pomůže i nějáké další „váhavce“ a „věčně nespokojené mamině“- tedy, nespokojené, co se týče kočárků :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
563
3.7.06 16:11

Ahoj Marie,

zkus se kouknout na http://www.malli.cz U Arie tam mají napsaná polohovací záda, ale o nohách se jaksi nemluví. Třeba u Plika jsou ty polohovací nohy výslovně uvedené, tak nevím. Mně se kdysi Aria taky dost líbila, ale tehdy to byla novinka a neměli ji ještě v obchodě a nemohla jsem si ji zblízka prohlídnout a vyzkoušet, tak jsem nakonec koupila Pliko Classico (tj bez nánožníku).

Ulrika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
530
3.7.06 17:34

Ahoj, na tech strankach pisou jasne - polohovani nozicek neni.

Marťoch

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
748
3.7.06 17:44

Já myslím, že když to tam není uvedeno, tak polohování nožiček tam bohužel není. Mě by zas zajímalo, jak je to se spojenou rukojetí u PP Centro, jestli jde polohovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
3.7.06 19:47

Ahojky, mám PP A3 /hodně podobné centru/, u A3 výšk. nastavitelná rukojeť neni / jestli teda myslíš tohle polohování rukojeti/, páč by to prý nešlo , neboť je v rukojeti skládací mechanizmus. Ale já mám cca 170 cm a manžel téměř 190 a vyhovuje nám oboum :wink: . Já váhala nad Centro a A3, ale Centro nemělo tolik barev

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
748
3.7.06 19:52

Veru, děkuju, já mám 164 a manžel 192, ale stejně s ním budu většinou jezdit já. Ještě by mě zajímalo, jestli to skládání jde snadno, bohužel se mi centro nevejde do našeho pidivýtahu výtahu, tak bych ho musela pokaždý skládat, tak jestli to jde zvládnout, když budu mít ještě starost s prckem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
3.7.06 20:34

Píšou tam - složení jednou rukou. Manžel to tak opravdu zvládá, já si trochu pomůžu i druhou /no on říká, že je přece šikovnější :lol: / Jinak je tam takový „čudlík“ zmáčkneš a složíš na placku. Já si A3 nemůžu vynachválit, vejdu se úplně všude, lehounká, krásně polohovatelná atd .Líbila se mi víc jak Centro - to bylo po začátku levnější /zaváděcí cena/ a mělo tuším trochu jinak kolečka. Kdyby ses chtěla něco zeptat, tak neváhej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1723
3.7.06 21:50

pozor Aria jsou hrkátka- mají malá kolečka a skutečně nepolohovací nožky:-( je to takový drobný kočárek, pro větší dítko si myslím dost stísněný:-(

Já mám Peg Perégo Pliko a to má možnost vysunutí rukojeti- jsem vysoká 171cm a využívám a je to moc prima- nehrbím se u kočárku:-)
Taky nezvládám jednou rukou a s nechodícím dítětem by to fakt nešlo:-( Do výtahu se naštěstí vlezeme a vozím ho takhle k autu tam přehodím do autosedačky a golfáč dám do kufru a pozor mám pidi kufr od Matízka a vejde se mi tam úplně náramně:-))

Papa Hana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
3.7.06 21:58

Ahoj,
já když jsem vybírala golfky, Aria byla taky jeden z favoritů. Viděla jsem je naživo, byly krásně lehoučké (to bylo jedno z mých hlavních kritérií) a sedátko vypadalo docela prostorně. Ale měla jsem z nich pocit, že se hnedka rozpadnou, působily celé „plastikově“, tak nějak fórově. Snad jim nekřivdím, ale tolik můj první dojem. Taky se mě nepozdávalo sklápění zad pomocí šňůrky. Kolečka jsou taky pidi, ale to u lehkých golfek všechny.
Nakonec jsem vybrala jiné hrkátko Cam portofino :lol:
 Věrka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
3.7.06 21:59

Jo a polohování nožiček Aria fakt nemá.
Věrka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Missorka
4.7.06 07:49

Helen,

PP Centro, má dvě polohy rukojeti, já mám 184cm a bez problémů.

Jednou rukou bych je asi složila, ale dvěma je to o moc pohodlnější a taky u toho kolem pobíhá dvouletý syn (golfky mám pro 11m dceru).

Já jsem z Centra nadšená, kdybys něco potřebovala, klidně se ptej.

• Citovat
  • Upravit
1723
4.7.06 08:41

Missorka- hurá konečně někdo pořádně podlehl Centru tak Péťo, prosím proč je ten kočárek o 2tis. levnější než P3 či A3, fakt to nechápu a jediný rozdíl jsme s jednou maminou tady na emiminu našly, že má sed „jen“ 27cm nejužší část spíš už jakoby opěrka a je to zmenšeno díky polstru, já mám Pliko a ten má 30cm, ale to zase takový rozdíl není. Potom ty zadní jen dvě kola, prý se s tím jezdí lépe a hlavně spojená rukojeť, další kočárek pokud se mi vejde do kufru chci se spojenou rukojetí, poznala jsem to tuhle ve slejváku a já musela jít bez deštníku:-(( A co třeba ještě potah není z jiného slabšího materiálu???????? A to polohování A3 rukojeti nemaj, takže další plus pro Centro P3 se polohovat no spíš vysunovat ještě na jednu výšku dají- využívám neb mám přes 170cm:-)
Opravdu mi ta cena přijde naprosto super a tak během roku bych golfáček asi vyměnila:-)
Prosím jestli jsi něco objevila tak mi písni- moc děkuji:-)
Zatím papa Hana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Missorka
4.7.06 08:48

Hanko,

já netuším, proč je o dva tisíce levnější a fakt jsem to zkoumala. Ty rozdíly máš vychytaný dokonale, k tomu není co dodat.

Mně se s ním jezdí skvěle, i když do terénu pravda není, ale to jsem věděla. Valuška je prcek, takže rozměry sedáku jsem neřešila.

Původně jsem chtěla Jané Carrera Pro, ale tam všechno dokupuješ - košík, nánožník… A jen základ stojí 8ičku, takže to nakonec vyhrálo PP Centro.

Bez spojený rukojeti jsem ani nekoukala, přes silnici jdu vždycky s Vojtou za ruku a to bych berany neuřídila a máme kombíka, takže velikost složenejch je mi jedno…

Potah nevím - mně přijde v pohodě.
Jsem unešená z pláštěnky, z vychytanýho poutání, z držáku na pití, z madla před dítětem, Val je v tom kočárku strašně spokojená. Má dost velkej košík pod kočárem, boudička skvěle stíní, ještě jsem nenašla co by mi vadilo. :-)

• Citovat
  • Upravit
386
4.7.06 09:17

Ahojky, co jsem se pídila , tak Centro je prý opravdu cena zaváděcí /prý to bylo ze začátku i u A3 a P3/, takže opravdu s A3 srovnatelné, jak píše Missorka, dokonce i nastavitelná rukojeť. Je prý pravděpodobné, že se cena vyhoupne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1723
4.7.06 10:00

Missorko - Peťulko díky:-)) ta stříška je opravdu nenahraditelná v nepřízni počasí či při sluníčku- člověk nepotřebuje slunečník:-))
Ještě jen chci upozornit, že pokud má Centro připínací pláštěnku tak bacga a dokup celou od Emitexu neb „kyselé“ deště ti vyžerou z kočárku barvičku a na to se pak nevztahuje reklamace:-(( bohužel ikdyž je perégo vychytaný tak materiál není nezničitelný:-( a praní jen v ruce v mýdlových šupinkách a pak impregnace:-)
Jané jsou proti tomu třasořitky a i dle prodejců v bazárku odvozí max 1 dítě Perego je držák:-)) a jané hodně šisujou:-(((
Příjemnou jízdu a papa Hana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4