Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
ČOKO: byl problém s modrou barvou, nebyla k mání, takže jsem musela rušit objednávku (bylo by to až za měsíc) a mám je připravený k vyzvednutí, takže až to projedu dám vědět!!!
Tak jsem tu s referencemi, golfky jsem včera projela po Staromáku, takže po pořádných kostkách a přežily to v pohodě.
Mišelínek se ani moc nenatřásal, jen na těch velikých kostkách, každopádně se mu to líbilo a usnul.
Polohování nožiček nám zatím nevadí, protože když je Aria v lehu, tak má nožičky stále nahoře, až bude větší tak to bude jiná, ale to asi moc spát opravdu nebude. Jinak si myslím, že stejně nožičky budou stále na madlu!!! Když byl vzhůru tak je tam měl pořád ![]()
Ovládání je super, jde to i jednou rukou díky spojené rukojeti, prostorné jsou pro něj taky.
Skládání je lehoučké, stejně jako rozkládání, super je taky veliký košík.
Takže jsem zatím opravdu spokojená, má to všechno co jsem od golfek očekávala, kdybych neměla Slalom tak by to byla samozřejmě jiná, ale takhle na popojíždění a přenášení+MHD jsou to super lehoučké golfky!
Do schodů jsem je vynesla bez problémů a bytelné jsou dost.
Využijeme je určitě ještě na podzim, v zimě zase přejdeme do sporťáku a na jaře už bude Mišelínkovi pěkně rok, takže bude začínat pomalu capkat a bude to ideální vozítko.
Ahoj,
PP Aria je docela fajn, ale po roce používání se nám poškodily brzdy a to tak, že sice brzdí, ale při jízdě dost nahlas hrkají. Tak jsme dali kočárek do reklamace v prodejně BABYSTAR v Brně-Komárově a sdělili nám, že reklamaci neuznávají. Kočárek jsme používali intenzivně, ale s citem. Dost často jezdíme MHD, kde se brzdičky využívají, to ano, ale podle mého názoru je to uděláno fórově a nedá se to už seřídit, je tam takový čep a ten se nějak poškodil a jedině se dá vyměnit celá brzda. Ta stojí 350 Kč (*2=700 Kč). Takže bacha - na Ariu, i na zmíněnou prodejnu!!! Neuznaná reklamace nebyla poprvé, už jsme tam kupovali ABC design a opět nás odbyli (kočárek sám zatáčel - hned po zakoupení). Bohužel si žena nedala říct a šla tam nakupovat znovu ![]()
Obnovuji téma - jak jste spokojené s PP Aria? Má někdo novější typ? Díky..
Nevíte někdo prosím, jaká je délka zádové opěrky? Děkuji za odpověď.