Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj děvčata, ráda bych se zeptala za svou kamarádku, která vybírá kočárek, jestli máte už nějakou zkušenost s novou CAM Cortina x3 Tris. Myslím opravdu tu novou kolekci, která se začala prodávat před nedávnem. Chce si koupit jen sporťák a dokoupit neorigin. tašku na mimi. Díky za ohlasy. Ziza.
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Cam Cortina X3 Tris Evolution?
Přidejte zkušenost s Cam Cortina X3 Tr...Tak tento kočárek si mi také velmi líbí, proto by mě též zajímaly nějaké praktické zkušenosti majitelky. Najde se nějaká taková maminka? ![]()
Hlásím se mezi ty, kterým se tenhle kočárek líbí. Tedy až na to „držadlo“ u hlubokého kočárku. Nevíte, jestli se dá sundat?
Máme ještě čas do března, ale už teď se koukám po něčem, co by se nám líbilo…
ZIZA : „CAM Cortina x3 Tris“ je název celé sestavy, která obsahuje podvozek trojkolky, sportovní korbičku, hlubokou korbičku, autosedačku, pláštěnku, siťku proti hmyzu, baťůžek na řidítka. Verze „CAM Cortina x3 Tris Evolution“ má místo baťůžku tašku. Takže jestli chce jen ten sporťák, tak chce asi trošku něco jiného - pravděpodobně „CAM Cortina X3“.
Ahoj, tak já si tenhle kočárek-celou kombinaci už zamluvila. Původně jsem byla už na 99% rozhodnutá pro Jané slalom pro, ale nakonec mi byl ukázán tenhle nový kočárek a vyhrál. Myslím, že splňuje spoustu mých požadavků a představ dohromady, tak uvidíme…
AHOJ,muj brataranec se zenou maji tento kocarek,ale asi ne uplne novou kolekci,protoze jejich synovi uz bude 7 mesicu.oni jsou naprosto spokojeni.a myslim ze ta „hrazda“ na hlubokem luzku nejde sundat.
mne osobne se tento kocar vubec nelibi
je moc velky -mi teda prijde a takovy mohutny.no ale bratranec je spokojeny-hlavne zena,jezdeni je uplne snadne,jezdi i po nerovnych cestach na vesnici.a je dost lehky.
hezky vyberte.
MONASEK : Tak se potom poděl o zkušenosti ![]()
VALLI : Díky za poznatky a zkušenosti bratrance a jeho ženy.
Ahoj vsichni,
my cekame mimco v listopadu a tenhle kocarek me dost zaujal. Proto jsem ruzne na NETu cetla ohlasy a nenarazila jsem na nejakou vylozene spatnou zkusenost. Kocarek se nam libil moc i ve skutecnosti, takze jsme ho koupili. Zrovna jsem s nim pred par dny jezdila po byte. Poridili jsme si ale Cortinu X4, coz je skoro ten samy kocarek, akorat ma vepredu kola 2 (bliz u sebe). Chtela jsem ho z toho duvodu, ze s nim budeme jezdit za rodici na Vysocinu a prijde mi lepsi si to ve snehu krosit se ctyrmi koly, nez se trema. Co se tyce Cortiny X3, tak tam je myslim i moznost prehazovani rukojeti a misto batuzku je ve vybave hezci taska. Jinak klasika - nafukovaci kola, pumpicka, korbicka, sportak, autosedacka, plastenka,… My jsme navic sehnali v Brne akci za 14.500,– a jeste k tomu byla autosedacka 9-36kg zdarma, takze uz mame postarano. Nyni je v akci myslim se zidlickou. Kdyby jste ho chtel nekdo videt, bydlim v Brne, tak se stavte.
Jinak co se tyce kocarku, tak jsem slysela od vice lidi ze jsou lepsi vetsi nafukovaci kola a hlavne tenhle kocarek mi pripada prostorove tak akorat. Videla jsem jak mensi, tak vetsi. Vzhledem k tomu, ze cekame mimco v listopadu, tak s nim budu jezdit alespon 2 zimy, takze uz je problem s fusakem. Jen at ma miminko pohodli…
Holky,
Vaše názory mi hodně pomohly. Taky o tom kočárku uvažujeme.
(U prvního dítěte jsem si nechala vymluvit to přední otočné kolo, ale bývalo by to stálo za to!)
Neznáte někdo rozměrové, ale hlavně váhové srovnání s kočárem Jané Slalom Pro? Výrobce Jané udává základní hmotnost 8 kg, ale měla jsem od nich golfky Energy a byly asi 1,5 kg těžší, než udávali (dokonce mě už v prodejně upozornili, že neví, jak to váží, ale jsou trošku těžší). A kolik váží korbička nikdo neví…
Taky kdybyste někdo věděli nějakou aktuální akci, jak tu Cortinu sehnat co nejlevněji, budu ráda.
Díky moc!
Nejlevněji jsem ji viděl na mimco.cz za 16 300 Kč, kde je i verny popis. S tímto obchodem mám dobrou zkušenost.
Teď jsem koupila čtyřkolku a x3 mají za 15888
na str.
http://blueone.vltava2000.cz/…dsdetail.asp?…
Snad není pozdě. Je opravdu nejlevnější, co jsem našla ![]()
Jo a taky docela dobře se srovnávají výrobky na
http://www.detskezbozi.com/…ipts/set.asp?…
Ahoj holky,
chtěla bych se zeptat vás, které s Cortinou už jezdíte, jak jste spokojené. Jinak přeju šikovná a zdravá miminka. ![]()
Tak už jsem na 90% rozhodnutá, že si koupím kočár Cam Cortinu X3 Tris Evolution, ale když je normálně rozložená, tak mi připadne docela dlouhá (výrobce udává na délku 114 cm).
Můžete mi, prosím, některá napsat, jestli se s ní dá jezdit v klasickém panelákovém výtahu (ten pro 3 osoby, nosnost 250 kg
). Já jsem si ten výtah měřila a na délku má 105 cm
. To je 9 cm rozdíl - vešla bych se tam po sklopení rukojeti, nebo bych musela kočár složitě skládat?
Díky za odpovědi. Je to pro mě hooodně důležité. ![]()
Maya
Maminky pozor!
Tenhle kočárek byl můj horký favorit, už už jsem ho chtěla objednat, naštěstí ho mají u nás v obchodě, tak jsem ho šla hned vyzkoušet
a všechno mé nadšení selhalo na boudě!!
Cortina jí má hrozně nízko, takže jak jsem tam po:,–(ila malého, tak měl boudu úplně napěchovanou na hlavě ![]()
Píšu samozřejmě o sport. sedačce. Takže jestli máte trochu větší dítě,
tak nedoporučuji. Taky je kočárek docela úzký, ale znám i užší.
Sisi
My si tento kočárek - Cortinu x3 evolution objednali a už ho máme doma - jsem nadmíru spokojená a nadšená,je moc hezký,elegantní a jezdí se s ním jedna báseň!!
Mayo ,
já řešila u tohoto kočárku to samé - na chlup - a máme také tak velký výtah jak uvádíš (ještě s „useknutým“ jedním rohem - na tlačítka) a kočárek se nám tam krásně vleze!!!Měla jsem hroznou radost ![]()
O boudičce - to asi Sisinko mluvíš o jiném kočárku,protože mě se tam vlezla naprosto v pohodě má starší dcera - 5,5 let a to je veliká (130 cm),takže o tomhle problému absolutně nic nevím…A takhle velké děti asi v kočárku nikdo nevozí..
My to jen zkoušeli… ![]()
Jo a to madlo je tam na přenášení - skvělá věc,jinak by se musela korbička tahat za boudičku,což nelze…Ale dá se sklopit vlastně až dolů,takže není tak na očích.. ![]()