Kočarek Zabik

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1265
12.7.06 09:31

Kočarek Zabik

neznate nekdo tuhle znacku ja ho mam ale nemuzu ho vubec najit nikde na netu????? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
752
12.7.06 10:19

A seš si jistá, že se tak opravdu jmenuje? Nemá to být náhodou Zappík???? To by pak byl Quinny Zapp.

http://quinny.libfin.cz/intro_zapp.php

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
12.7.06 11:02

zuzi jsem si jista 100% na kocarku je uvedena adresa www.gz.zabik.pl ale nefunguje tak jen jestli snim nemate skusenosti ja ho mam zatim jen postaveny doma :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
12.7.06 11:17
:lol: :lol: :lol:

Máš trochu špatně odkaz,jukni na http://www.gz-zabik.pl/

Protože ti už stojí doma,tak nebudu hanět polské kočárky… :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
12.7.06 13:40

Amazonka:taky mám polský kočár, myslím, že to je hodně o penězích,ne každý si může dovolit drahý kočárek.

R.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
12.7.06 13:55

Pralinko,to určitě ano,jen bych já osobně šla radši do osvědčené ojetiny (což jsem taky udělala)…Poláci jsou na mě těžké a poruchové kočárky…když odmyslím váhu a skladnost,tak pak musím mít kliku,aby se mi po měsíci nevysypal…je to tak půl napůl…
Ale to nic,to je prostě můj názor,je spoustu maminek velice spokojených…tak doufám,že budete i vy :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
12.7.06 15:35

Také mám polský kočárek a plno mých známých ve městě taktéž.Řekla bych,že to je spíš o náhodě bud chytneš dobře anebo špatně a máš vadný kus nebo se ti tam něco vybrví.My zatim díkybohu po roce ježdění kočárek v pohodě.Máme Firkon Vector o váze 15kg a nádherně se s ním manipuluje při jízdě a to mi řekol víc mamin i ty co mají třeba Knorr,Tako,Bebecar,Bambino,Chicco apod… Tak se spíš modli at nemáš s kočíkem problém a vykašli se na to,že polské kočárky jsou špatné ne všechny.Já osobně nefandim polské značce Tako zaprvé ho má každá druhá mamina a za druhé je děsně těžký 20kg a blbá manipulace vezla sem ho, tak vím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
15.7.06 08:04

no ja nevim ja si ho nevybrala jen kvuli cene.Hrozne se mi libil barevne bohuzel na techto strankach nebyl :D jinak o tolik levnejsi nez znackove kocarky nebyl ja si take myslim ze je to o tom na jaky kus narazite a kdyby neco mam prece zaruku na 2roky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí