Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
neznate nekdo tuhle znacku ja ho mam ale nemuzu ho vubec najit nikde na netu????? ![]()
A seš si jistá, že se tak opravdu jmenuje? Nemá to být náhodou Zappík???? To by pak byl Quinny Zapp.
zuzi jsem si jista 100% na kocarku je uvedena adresa www.gz.zabik.pl ale nefunguje tak jen jestli snim nemate skusenosti ja ho mam zatim jen postaveny doma ![]()
Máš trochu špatně odkaz,jukni na http://www.gz-zabik.pl/
Protože ti už stojí doma,tak nebudu hanět polské kočárky…
![]()
Amazonka:taky mám polský kočár, myslím, že to je hodně o penězích,ne každý si může dovolit drahý kočárek.
R.
Pralinko,to určitě ano,jen bych já osobně šla radši do osvědčené ojetiny (což jsem taky udělala)…Poláci jsou na mě těžké a poruchové kočárky…když odmyslím váhu a skladnost,tak pak musím mít kliku,aby se mi po měsíci nevysypal…je to tak půl napůl…
Ale to nic,to je prostě můj názor,je spoustu maminek velice spokojených…tak doufám,že budete i vy
![]()
Také mám polský kočárek a plno mých známých ve městě taktéž.Řekla bych,že to je spíš o náhodě bud chytneš dobře anebo špatně a máš vadný kus nebo se ti tam něco vybrví.My zatim díkybohu po roce ježdění kočárek v pohodě.Máme Firkon Vector o váze 15kg a nádherně se s ním manipuluje při jízdě a to mi řekol víc mamin i ty co mají třeba Knorr,Tako,Bebecar,Bambino,Chicco apod… Tak se spíš modli at nemáš s kočíkem problém a vykašli se na to,že polské kočárky jsou špatné ne všechny.Já osobně nefandim polské značce Tako zaprvé ho má každá druhá mamina a za druhé je děsně těžký 20kg a blbá manipulace vezla sem ho, tak vím.
no ja nevim ja si ho nevybrala jen kvuli cene.Hrozne se mi libil barevne bohuzel na techto strankach nebyl
jinak o tolik levnejsi nez znackove kocarky nebyl ja si take myslim ze je to o tom na jaky kus narazite a kdyby neco mam prece zaruku na 2roky ![]()