Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Prosím Vás,potřebovala bych poradit jaký kočár mám vybrat pro svou 6,5 měsíční dceru,jestli golfák nebo sportovní tříkolku,ale kočár který vybírám by měl být už napořád,máme už jeden a tenhle chceme na léto.Díky za rady a tipy.
debora píše:
Prosím Vás,potřebovala bych poradit jaký kočár mám vybrat pro svou 6,5 měsíční dceru,jestli golfák nebo sportovní tříkolku,ale kočár který vybírám by měl být už napořád,máme už jeden a tenhle chceme na léto.Díky za rady a tipy.
Myslím že v jejím věku už skvěle uvozíte kvalitní polohovací golfkys veškerou výbavou plně poslouží dítěti od půl roku http://i6.tinypic.com/1zejhg0.gif
Ahoj, ajáký kočárek máš a co chceš od toho nového (jaká váha, je do terénu, do města..)? Marie
Ahoj,
já jsem v tomhle věku taky pořizovala nový kočárek. Nakonec jsem si vybrala Peg Perego A3. Je super.
No já mam bebetto tiger,je docela dost těžky,váží kolem 16,5kg no a uvažujeme o trojkoláku,ale ještě nevím jakém.Taky nevím jestli se do trojkoláku vleze třeba 1,5 leté mimčo.
Takže máš kombinaci, tak já být na tvém místě vybrala bych si nějáké golfky, já mám taky sporťák a teď vybírám golfky , mám předběžně vybrané:Bébé Confort Allegro+ X Pierre Cardin Ultralight, Peg Perega jsou dobé , ba více než dobré , opravdu záleží na co chceš kočárek používat, jestli je to občasné ježdění MHD a k lékaři…, tak je to podle mého zbytečné- protože odpružený,atd. sporťák už máš, to samé si myslím o tříkolce , navíc taky váží určitě více než 12kg a mít kočár který váží 16Kg a druhý vážící +- 12Kg je už skoro jedno. Pokud budeš vybírat golfky pozor ať jsou prostorné- leh, jo a berany neuřídíš jednou rukou.
Dalo by se toho napsat ještě spousty. Marie