Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, mohl by mi prosím někdo poradit? Mimčo čekám na začátku listopadu, už několik měsíců se nemůžu rozhodnout pro kočárek. Nejvíc váhám mezi Quinny speedy a jané Slalom pro. Má někdo zkušenosti? Víc se mi asi líbí Quinny, obzvlášť proto, že nová kolekce od Slalomu má vážně divný barvy, ta starší byla rozhodně zajímavější, ale sehnat už se asi nedá. a taky pátrám, kde by se dal ten kočár sehnat co nejlevněji, máte tipy???Díky Monika
Ahoj, zkus se podívat sem, mají tam i ten Jané Slalom Pro. Ale se zkušenostma neporadím, já mám Deltim Skippy.
www.detskyruzek.cz/default.asp?…
Katka
Ahoj Moniko,
my jsme jako první měli kočár speedy a byl dobrý. Jen mi vadilo, že nebyl skoro vůbec odpružený, takže naše golfky teď oproti němu pérujou jako divý. Ale zatáčel jedna radost, téměř na místě. Jo a ještě další nevýhoda je úzká korba, ale pokud budete mít listopadové mimčo jako my, tak se ještě vejde a na další zimu už v korbě nebude. Letní miminko by se tam asi tísnilo.
Jané maminky hodně doporučují, ale zase jsem slyšela, že bývá často poruchový, ale to nemohu soudit.
Já kočár koupila v internetovém obchodě, který už bohužel není, ale další kočárek jsem kupovala v www.caryfuk.cz, tam mají levné, konkrétně speedy za 8900,–.
A všimla jsem si, že na mimibazaru ho teď mají v akci jen za 7500,–!!
M.
Moniko, já má stejnej problém jako ty. Rozhoduju se mezi Jane slalom a quinny speedy. Momentálně jsem pro Jane. Doufám, že se v tom už nezačnu znova šťourat a příští týden ho půjdeme koupit. ![]()
Výhody Jane oproti Quinny vidim hlavně v tom, že má širší korbu, co se mi docela hodí, protože mimčo v něm musím mít vzhledem k termínu docela dlouho.
Dál potom: Sporotvní kočár Jané má hrazdičku, zatímco speede má jen pásy. Kamarádka si na to dost stěžovala. Jane je lépe odpružený a má kotoučovou brzdu. Měl by být i lehčí než speedy.
Quinny se zase víc líbí a má lepší barvy, jak jsi říkala. Vzhledově bych šla určitě do něj. ![]()
Ale jsem jen amatér a vím o tom v podstatě „nic“, protože osobní skušenost zatím nemám. ![]()
Měj se hezky, Katka
Nevím odkud jsi, ale zkus se kouknout na www.kocarky.com
Je to obchod v Kolíně. Je tam moc fajn paní majitelka, která se snaží vyjít ve všem vstříc a mají obrovský výběr kočáků. Já jsem si tam pro něj jela a máme to asi 150 km. Pokud to máš daleko, a budeš vědět, který chceš, zavolej si na cenu. Posílají je i poštou.
Já tam koupila za dobrou cenu i sedačky do auta, postýlku … ![]()
Já jsem se zamilovala do Casualplay S4. Určitě na něj mrkni.Bohužel mi ho už asi potřebovat nebudem.Máme Quinny Zapp.
Ahoj, mám Quinny Speedi , černý, od narození-celý komplet, vaničku , autosedačku Maxi Cosi a sportak se vším,,je super, bezva se s ním jezdí..co by Vás zajímalo..platí se za značku (.
Pokud by byl i zájem, budu ho asi prodávat-cca za 8-9tisíc max.Korba i cosina mi bude za chvíli na nic )) Bude nám rok, mám golfky a uvidím ![]()
Ahoj, jen snad pomůžu s jedním poznatkem. Loňská kolekce Jané měla na bodičce pruh slídy - skoro všem to po čase spuchřelo a slída se trhá od látky. To samé má kamarádka a slídu musela nechat přešít látkou. Není jedina a určitě v diskuzích o tom něco najdeš. Nová kolekce možná nemá tak vydařené barvičky,( i když mě se moc líbí ) ale ten pruh tam už není a jsou jen po stranách malá průhledná okýnka, která už tak určitě nebudou trpět při ohybu boudičky ![]()
Kamarádka si kupovala asi přd měsícem starou kolekci 08 z polského obchodu vyšel jí i s korbičkou na 11000,–teď už to tam ale nemají.
http://www.bobowozki.com.pl/…uct_info.php?…