Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky,
potřebovala bych poradit rozhoduju se mezi těmito dvěma golfy. Zatím vítězí patron
, líbí se mi i cena je dobrá. Chtěla bych vědět jaké máte s oběma kočárky zkušenosi, v mé blízkosti bohužel nikdo ani jeden nemá, takže nevím
. Dík moc.
Ahoj Pavlocko,
zrovna dneska jsem mela na cestovani pujceny golfky baby design travel od kamaradky a teda zadnej zazrak:-( Po necelym pulroce pouzivani se jim zadiraji kolecka, nejspis se tam dostal pisek:-( Polohovani zadicek zlobi, nedrzi v jedne poloze… Takze jsou zrale na reklamaci… Jinak jsou docela v pohode. Mozna jde o blbej kus, ci nevhodnou udrzbu, ale nesla bych do nich… Tak hodne stesti ve vyberu.
Petra
Ahoj,
my máme Patron Pluton. Pořídila jsem je na doporučení tady na emimimi. Jsem s nimi moc spokojena. Se starším synem jsme v nich absolvovali i několik teréních výletů lesem, vozil se v nich prakticky celou letošní zimu a to měl 15 kg (s oblečením víc) a golfky to v pohodě vydržely, po roce a půl bez závady. Jsou teda težší (8 kg), ale dá se to zvládnout. Jezdí se s nimi dobře. A cena je taky dost dobrá, oproti jiným značkám.
Jola, Ondra (05/04) a Dany (10/05)
Ahoj Jolo,
díky za odpověď. Podle toho co píšeš(o tý zimě) musejí být docela prostorný. Malá má v devíti měsících 9,5 kila takže žádnej drobek. Měla jsem strach aby se mi do těch golfek příští rok vůbec vlezla. Letos to ještě doklepem se sporťákem. Ale už teď se těším jak budu na jaře drandit s novým golfáčkem.
Díky moc a ahoj. ![]()
Ahoj pavlocko, tak já mam golfky travel od babypoint krátce, ale zatím jsem spokojená. Jsou prostorný a malá (9m-8kg) se v nich krásně vyspí. Doposud jsem na žádnou závadu nenarazila. Snad jen že před složením se musí odepínat madýlko, ale to my stejně nepotřebujem. Původně jsem sice chtěla zakoupit Jane energy nebo Inglesina trip, ale prodavačky mě přesvědčily, že bych tam platila hlavně značku a že pokud v tom kočárku chci odvozit ještě druhý dítě, tak jsou lepší ty co jsem koupila. Tak ti přeju šťastnou volbu:).