driver 4xl

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
14434
17.2.07 07:56

driver 4xl

Ahojky máte někdo zkušenosti s kočárekm Implast driver 4 xl nebo freeline driver 4×l?O tento kočárek mám zájem,ale potřebuju se trochu poradit. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5555
17.2.07 09:13

Ahoj.
Já teda nemám přímo 4XL, ale 3XL driver.
Chvíli jsme váhalai mezi 4 a 3, nakonec zvítězila trojkolka. Přišla nám skladnější.

Upřimně o tomhle kočárku: neměnila bych ho asi za žádný, každé má něco svého, co není ideální.
Pozitiva - perfektní odpružení, korba hluboká je asi stejně velká, jako u jiných kočárků, nám vydržela do podzima (Tomík je v dubnu a byl docela dlouhán). Možná by vydržela i dýl, ale s fusakem už to bylo tip ťop, tak jsme ho dali do sportovní.
Polohovací rukojť je super, nekopeš do kočárku, ani když jsi dlouhán, je tam dost místa na nohy pro tebe.
Nevýhoda je, že bouda je trochu krátká. Když ji dáš tak, aby byl jakoby mezi přední stranou boudy a lehátkem pravý úhel, tak vzadu ji musíš vyšponovat, aby ti do ní nefoukalo kolem hlavičky dítěte, nebo ji musíš posunout o jeden „zub“(cvaknutí) dozaději, jakoby ji stáhnout. To platí pro sportovní korbu, u hluboké je to dobré.
Ale tohle jsme vyřešili tak, že jsme tam v zimě měli napůl postavenou kapucu z fusaku. V létě kdyžtak smotanou plínu.
A pak taky pokud tvoje prtě bude mít v roce a třičtvrtě koelm 90ti cm, tak se ti nevejde sedící do boudičky, prostě mu bude přečuhovat hlava, zádová opěrka je trochu nižší.
Ale i přes to bych neměnila a mám ho připravený pro druhé mimčo.
Stejně pravděpodobně kolem roka, roka a půl přesedláte na golfky, protože je s nima snazší manipulace (skládání do auta, nastupování v MHD), takže tohle mě netrápí.

Tak tohle je vše, co mě tak nějak napadá, jinak, jak už jsem psala, kočár je todobrý, jako hluboký bezkonkurenční. Jako sporťák má mouchy, ale to asi najdeš všude něco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
17.2.07 15:52

taky mám 3×l a mám stejné zkušenosti jako pomlenka.
Kočár vážně super, za 2 roky ani jedna závada. Teď mám golfky a během 2 měsíců jsem 2× na reklamaci :cry:
Jediná nevýhoda je, že v kufru auta zabere hodně místa - pokud nemáš combi. Já mám Felicii a do kufru jsem už nic jiného nedala a korbička musela na zadní sedačku.
jinak ale fakt bezkonkurenční kočár. Teď akorát zvažuju, zda ho prodat nebo si ho nechat na druhé mimi :roll:

http://i57.photobucket.com/…k/kocar2.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14434
18.2.07 20:07

děkuji moc holky za odpovědi.Ještě pár dotazů.Je potah celý pratelný?Jaké barvičky máte?My jsme první uvažovali o tm.šedé s oranžovými pruhy,ale pak jsme byli odrazeni,že by se šisoval a potah po čase blednul.Takže chceme ten zelený.Kdybychom čekali holčičku byla bych pro ten červený nebo oranžový ty jsou supr.Ta hluboká korbička nemá polohování zad že?A jak je to s váhou u sportovního,není pak moc těžký?Miminko čekám začátkem června,kluka a manžel měří 195cm takže pokud bude kluk po něm…No stejně jsme pak uvažovali na další léto koupit nějaké ty golfky.A nánožník když se dá k sportovní verzi a bude na zimu neprofukuje nikde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí