Neonato Dakar Sport

16
13.2.07 00:51

Neonato Dakar Sport

Ahoj, zajímal by mě váš názor na tenhle kočárek, kdo ho máte, jak jste spokojené atd. díky moc :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2964
13.2.07 13:24

Ahojda,
kupovali jsme ho puvodne jako podvozek pod autosedacku Cam. Ted kdyz prcek dorostl, tak uz ho vozime i v nem. Je to kocar spis do ulic nez do terenu, trosku tezsi, ale jenom jako ten podvozek nam odvedl neocenitelnou sluzbu - meli jsme ho hozeny v kufru a na nakupy baaaajecny!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
15.2.07 13:08

Ahoj,

my jsme ho měli 1,5 roku a byla jsem s ním spokojená. Za tu dobu žádný problém… Stejně jako Marjanka jsme ho používali jako podvozek pro vajíčko Cam Bye-Bye, takže jsem měla sedajdu v jiné barvě a golfky v jiné :wink: Ale koupíš i sedajdu ve stejné barvě Neonato Boogie. To nasazování mají dobře vymyšlené…
Potah u golfek byl kvalitní, vůbec nevyšisoval, ale já měla barvu (žluto-oranž.), která měla potah z jiné, kvalitnější látky než ty ostatní barvy…ale to byla kolekce 2005…dobře se s ním jezdilo, měl plnou výbavu, dokonce 2 boudy a teda těžký nebyl, vždyť váží 8-8,5 kg! V poho jsem našeho obříka přenesla i s golfkama…
Jediné mínus: záda nejsou celé pevné , jen středem zad jde široký pevný díl - což má asi 80 % golfek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí