Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky,
poradíte mi některá kde nejlépe koupit kočárek Inglesina. Bydlím na severu a moc prodejen tu není nebo jsem zatím žádné dobré obchody nenašla. Vůbec nemám problém zajet třeba do Prahy. Kupovala jste některá kočárek po internetu? Mají tam celé komplety za super ceny, ale mám z toho obavu.
Moc děkuji za rady:)))
Ahoj,
mám zkušenost s nakupováním dětských věcí a kočárků po internetu. Vyjde to levněji a přivezou Ti to až domů. Mám fakt dobrou zkušenost s www.detskydum.cz a www.detskyraj.cz. Spolupráce výborná, mohu doporučit. Teď zrovna máme objednaný další kočárek a už nám psali, že je pro nás připravený a který den přesně ho přivezou.
Zatím jsem nic nereklamovala, takže s tím zkušenost zatím nemám a snad ani mít nebudu.
Magda.
Ahoj,
tak my máme Inglesinu jak hlubokej, tak golfky. Hlubokej jsme kuovali ve Špuntíkovi v Praze (www.spuntik.cz) a golfky na www.detskyraj.cz. Dobré zkušenosti mám ještě s obchody www.e-detskysvet.cz a www.probaby.cz.
Peťulda
Ahoj
my taky kupovali inglesinu-golfac Zippy pres www.detskyraj.cz a maximalni spokojenost.Alca
Ahoj
my taky kupovali inglesinu-golfac Zippy pres www.detskyraj.cz a maximalni spokojenost.Alca