Jané - REKLAMACE ŠISOVÁNÍ???

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
461
8.2.07 11:32

Jané - REKLAMACE ŠISOVÁNÍ???

Milé maminky - majitelky kočárků Jané,

slyšely jste už někde nebo sa vám samotným podařilo uplatnit reklamaci na vyšisované části kočárku?
Máme Slalom Pro, Dark Lights, a u sporťáku na boudičce je takový oranžový buřt jako lem a takové ty oranžové látkové úchytky kolem konstrukce boudičky. Mě se ta oranžová zdá vybledlá, když to třeba porovnám s vnitřkem tašky na kočárek, kde je ta oranžová taky. Příjde mi to po půl roce používání jako docela zá:,–(ní vada, když v něm chci odvozit ještě další dítě… Kočárek je samozřejmě ještě v záruce.

MOC DĚKUJI ZA VŠECHNY ODPOVĚDI!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6909
8.2.07 11:39

Ahojky,
moje kamarádka má taky Slaloma a bohužel se jí nepodařilo uplatnit reklamaci na šisování barev.Kočárek má černo-červený a je to bohužel na korbě hodně vidět.Ale zkus to,za to nic nedáš......Kamarádce řekli,že je to opotřebením kočárku.
Asi jsem ti moc nepomohla.
 Renata

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
8.2.07 13:08

Já mám taky slaloma pro, tmavě modrý…mně se tam teda nic nevyšisovalo, ale kdyby jo, tak bych to určitě zkusila zreklamovat. Po půl roce užívání je to teda docela brzo a to ani není léto…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
8.2.07 13:43

Ahoj, mám také Slalom (tm.,sv.modro-béžový) a nic se mi tam nevyšisovalo - naštěstí. Ale u kamarádky, která má červeno-černý je vyšisovaná ta červená. Jinak Ti to ale neuznají, protože to je napsáno i v záručáku. Některý barvy jsou asi víc náchylný, ale to nemůžeš předem vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
8.2.07 15:41

Šisovani neni duvod k reklamaci - vetsinou je to i v zarucnich listech. Ja to aspon u zarucaku u Quinny kocarku mela, i kdyz ten vysisoval nepatrne az po dvou letech pouzivani.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
10.2.07 12:14

šisování

Ahoj, je přeci jasné, že sluníčko pálí a pálí, takže látky blednou. Asi by mě nenapadlo to jít reklamovat.J.

• Citovat
  • Upravit
461
10.2.07 16:50

v létě pálí, ale to jsem sporťák ještě nepoužívala :-)
Jinak kdo psal, že je v záručáku napsané, že šisování nelze reklamovat, měl pravdu… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
10.2.07 16:51

Aaaaaaa čili obě odpovědi jdou kočičce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
15.2.07 22:06

Ahoj,

my jsme byli před dvěma lety prodejcem výslovně upozorněny, že tmavé barvy na Jané šisují a nejde to reklamovat, neuznávají to. Řekli nám, ať koupíme světlý (máme titanium), jinak ať jim tam pak nechodíme brečet. Kamarádka začala jezdit tím samým kočárem - stejná barva měsíc po nás - náš kočár byl po tom měsíci o něco světlejší, na té šedé to ale nevadilo. Ale překvapilo mě to. Podle toho, co jsem slyšela, to dovozce Handy Praha nauznává. Mně se zase teď rozpadá pitomej Zapp, trhá se mi podruhé potah. Neexistuje bezchybný kočár :-(

Pihule

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
15.2.07 22:07

Ahoj,

my jsme byli před dvěma lety prodejcem výslovně upozorněny, že tmavé barvy na Jané šisují a nejde to reklamovat, neuznávají to. Řekli nám, ať koupíme světlý (máme titanium), jinak ať jim tam pak nechodíme brečet. Kamarádka začala jezdit tím samým kočárem - stejná barva měsíc po nás - náš kočár byl po tom měsíci o něco světlejší, na té šedé to ale nevadilo. Ale překvapilo mě to. Podle toho, co jsem slyšela, to dovozce Handy Praha nauznává. Mně se zase teď rozpadá pitomej Zapp, trhá se mi podruhé potah. Neexistuje bezchybný kočár :-(

Pihule

• Citovat
  • Upravit
194
17.2.07 22:42

Ahoj,

je pravda, že šisování neuznávají jako raklamaci :evil: . Já mám Slalom Pro 2006 celý červený. V létě jsme ve vedrech jezdili s korbičkou a máme ji do teď a barva vůbec nevybledla, jsme max. spokojeni . :lol: :lol: . Sousedka má typ Slalom Pro 2005 takový šedo-modro-lososový stajně dlouho a má tu lososovou už dost vybledlou :cry: . Myslím si, že je to podle typu a kolekce :? . Ta nová je podle mě dost hrozná, ale někomu se budou ty kombinace barviček určo líbit, ale kvality se nedá předem posoudit, škoda......

Bibinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4