Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj maminky, jsem jedna z těch, která má závadný kočárek Tako City Voyager, zítra jsem měla jít do obchodu, kde jsem kočárek zakoupila, ale v prodejně se cukají, že výrobce nechce přijímat zpět kočárky, volala jsem na čoi a tam mi bylo sděleno, že to jasně bylo řečeno na Nově, že výrobky musí být staženy z prodeje a že máme právo za špatné kočárky dostat peníze zpět, ale výrobce Taka Vydeko prý měl říct, že čoi nevydala žádné prohlášení, takže nevidí důvod proč by měl peníze vracet, což je pravda, protože na stránkách čoi opravdu žádné prohlášení není.Najde se tu někdo, kdo s výměnou nebo s vrácením penězi neměl problémy. Děkuji
Přesně kvůli tomu mám zbytečné problémy taky, máme X-lander a musela jsem ho reklamovat, protože mi peníze vrátit zpět nechtěli. Tudíž reklamaci přijmout museli, ale nemám kočárek na celý měsíc. Zatím jezdím v náhradnim, ale protože je to Aro - skoro stejný jako Tako, tak mě to asi bude čekat ještě jednou s timhle. Hodně jsem se dozvěděla na ČOI od pana Miňovského. Ale je pravda, že mi řekl, že se do vztahů kupující x prodávající nemohou jako třetí osoba plést a že proto ho musim reklamovat pro neodstranitelné vady a na základě toho mi vrátí peníze. Každopádně radim, nedat se a stát za svym!!!!
zdenicek píše:
Ahoj maminky, jsem jedna z těch, která má závadný kočárek Tako City Voyager, zítra jsem měla jít do obchodu, kde jsem kočárek zakoupila, ale v prodejně se cukají, že výrobce nechce přijímat zpět kočárky, volala jsem na čoi a tam mi bylo sděleno, že to jasně bylo řečeno na Nově, že výrobky musí být staženy z prodeje a že máme právo za špatné kočárky dostat peníze zpět, ale výrobce Taka Vydeko prý měl říct, že čoi nevydala žádné prohlášení, takže nevidí důvod proč by měl peníze vracet, což je pravda, protože na stránkách čoi opravdu žádné prohlášení není.Najde se tu někdo, kdo s výměnou nebo s vrácením penězi neměl problémy. Děkuji
Ahoj, jsem tu nováček, takže jsem tvůj dotaz objevila až teď, kdy už ti zřejmě moje odpověď nepomůže. Ale alespoň pro info. Měla jsem taky Tako City Voyager koupený v Brně v Růžovém panterovi. Asi týden po zvěřejnění celé kauzy kolem vadných kočárků jsme kočárek jeli do prodejny vrátit s tím, že odstupujeme od kupní smlouvy. Naše písemné odstoupení od smlouvy si tam nechali, vystavili nám reklamační protokol, peníze ale odmítali vrátit - že jsou v těch kontrolních výsledcích nějaké nesrovnalosti, které momentálně s výrobcem kočárků a ČOI řeší, že způsob vyřízení reklamace musí posoudit jednatel firmy apod.,prostě peníze jsme z nich na místě nevydolavali
Takže jsme odjeli docela znechuceni, ovšem zhruba za 4 dny nám volali, že si máme přijet pro penízky, a vrátily nám je!!! ![]()
Chci se v souvislosti s problémy kolem reklamací výrobků Vydeko zeptat, zda se špatné výsledky ČOI týkali i kočárů ARO? Myslela jsem, že pouze TAKO Voayage ![]()