Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj,
nevíte náhodou, jaká je délka lůžka u tohohle kočárku? Dík za případné info!
Takže, celková šíře (je jednotná pro záda, nohy a poloh. nožiček), je 31 cm. Délka nožiček je 14 cm, sedu 24 cm a zad 45 cm maximum. Přemýšlíte nad ním?
No docela o něm uvažujem, ale trochu se bojím, aby se tam ten náš pořez vešel - bylo mu 9 měsíců, měří 77 a váží něco přes 10kg…
. Ty ho máš? Jsi s ním spokojená? Mě navíc dost lákají ta velká kola - jezdím často do terénu a ty ostatní kočárky my zatím připadaly dost městské.
Ahoj Tony:-)
já jsem naměřila 33cm od zádíček(jestli máš na mysli kolik cm měří podpěrka nožiček od zádíček na její konec). Naší malé je 19 měsíců a do kočárku se krásně vejde ještě teď. Jelikož chce ale chodit sama i venku, nebo jezdí na motorce, kočárek prodáváme. Byli jsme s ním strašně moc spokojeni! Nejvíc jsme byli rádi za ohromný nákupní koš, kam se nám vešly věci na výlet na celý den a pak hlavně přehazovací rukojeť. Když jsem v létě viděla, jak některé maminky jezdí s kočárkem pozadu aby unikly sluníčku
.
Jelikož jsme hodně „výletní“ rodina, absolvoval s námi kočárek i jeho obsah
některé „tůry“ i po lesích, jezdilo se s ním dobře!
Takže pokud se ho chystáš koupit, jdi do něj!:-).
Slanka
Aha teď jsem si všimla, že jsi chtěla vědět délku lůžka celého! Já měřila jen délku sedátka+podpěrky pod nožičkama:-). Tedy bez zádíček!
Slanka
Dík za doporučení - jdeme do něj!
. Škoda jen, že jsem našla jen tři barevný varianty…
TonyS, malý má 87 cm a 11 kg a vejde se krásně. Jinak mi máme asi předloňský model, máme jiné barvy a ne netu jsem je nikde nenašla (modro-zelené). A velký košík také chválím…
Tak hodně štěstí při nákupu ![]()
Ahoj. Janinko jsi s kočárkem pořád spokojená? Já se ho chystám koupit, ale nejsem si úplně jistá, jak se s ním bude jezdit, když bude rukojeť vepředu (aby na mě malý viděl)…?? Dá se s ním s rukojetí vepředu vůbec najet na obrubník? Nemá to potom špatně posunuté těžiště? Jde to nadzvednout? Nenadřeš se moc??
![]()
Máte ho ještě někdo? Jak jste spokojení? Je něco, co vám na něm vadí?
Díky. Lucka (nějak mě to nechce přihlásit
)