Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
ahoj holky, uz jsem bezradná. letos jsme se se všemi domluvily že nám (dospelým) nebudou kupovat dárky a mi jim, proste jen synovi. stejne bych ale kazdemu chtela dát nákou malou drobnost jakože od syna, nic drahého, jenze me nic nenapadá,bloumám po internetu a nevim nic
min. rok jsme dávali hlavní dárek+ kazdemu náky upomínkový predmet s fotkou naseho prcka, takze letos jim dávat neco podobného mi prijde blby.
To je super rada, když ji nic nenapadá. Tohle ji asi napadlo taky. ![]()
Pokud jste se domluvili, že fakt nic, tak bych u toho zůstala. Jinak vám to zase naroste. A taky by se oni mohli cítit blbě, že dostali, ale nedali.
no já bych to chtela dát jako od prcka, hlavne mi je jasny ze napr. bab. stejne neco dá ikdyz jsme se jasne domluvily ze ne.
LucaLuca píše:
Pokud jste se domluvili, že fakt nic, tak bych u toho zůstala. Jinak vám to zase naroste. A taky by se oni mohli cítit blbě, že dostali, ale nedali.
no kdybych vedela co vyrobit nebo koupit tak nezakládám tuhle diskuzi ![]()
tumpach píše:
Tak něco malého vyrob,nebo nějakou kravinku kup a je to
Babicce bych koupila sadu nejakych caju v krabicce a ostatnim treba vanocni zvonecky nebo neco podobneho co pripomina Vanoce.Taky jsem to takhle vyresila loni.
Pokud to má být od malého, tak co třeba otisknout nožičku a ten obrázek pak dát do rámečku nebo klipartu?
hm, to neni spatný nápad, sice jedna bab. tohle ted dostala od synovcu k narozkám ale ty muzu vymyslet neco jinyho
diky ![]()
Petta píše:
Pokud to má být od malého, tak co třeba otisknout nožičku a ten obrázek pak dát do rámečku nebo klipartu?
Taky mě napadl ten otisk nožiček, můžeš to udělat i jen na papír - dělala jsem dětem do deníčku tak, že jsem vzala houbičku na nádobí a barevnou temperu, nožičku nabarvila , šlápla na papír a hned umyla pod tekoucí vodou - mám v plánu udělat takhle Vánoční přáníčka obou synů pro pobavení rozdílu velikosti nožiček. Obrázek pak můžeš vložit třeba do rámečku - IKEA např. má velmi levné rámečky a je to. a nebo se prodávají takové sady na otisky, ale cenu nevím.
Ahoj,hele my jsme se se segrama taky dmluvily ,ze si nic nedam,ale stejne vim,ze mi neco daji
Takze jsem dnes koupila v akci trilitrovej silan,a dam na to velkou masli a bude
Jinak treba babicce nechat udelat hrnecek s fotkou maleh,do toho dat nejake trivjednom kafi,a hezky zabalit?nebo treba nechat udelat stolni malej kalendar?stoji to par kacek ![]()
no jenze takový veci jako kaledare, hrnky, hodiny s prckem jsme delali loni takze letos uz mi to je blby
marra píše:
Ahoj,hele my jsme se se segrama taky dmluvily ,ze si nic nedam,ale stejne vim,ze mi neco dajiTakze jsem dnes koupila v akci trilitrovej silan,a dam na to velkou masli a bude
![]()
Jinak treba babicce nechat udelat hrnecek s fotkou maleh,do toho dat nejake trivjednom kafi,a hezky zabalit?nebo treba nechat udelat stolni malej kalendar?stoji to par kacek
Udělala bych nějaký jedlý dárek, třeba upekla sušenky a pěkně zabalila, ozdobila. Nebo domácí likér, dělám každoročně likér z ledových kaštanů a má to celkem úspěch ![]()
Ahoj, napadlo mě udělat společnýma rukama něco z modelářské hlíny a nechat vypálit v peci
Nemusí to být dokonalé, pokud by to mělo být od prcka
Kamrádka to tak dělá se svými dětmi(ale má už starší) a dávají babičkám své orinální dárky.
AnastazieB píše:
Udělala bych nějaký jedlý dárek, třeba upekla sušenky a pěkně zabalila, ozdobila. Nebo domácí likér, dělám každoročně likér z ledových kaštanů a má to celkem úspěch