Drobný dárek k Vánocům

1769
19.11.11 10:20

drobný dárek k vánocům

ahoj holky, uz jsem bezradná. letos jsme se se všemi domluvily že nám (dospelým) nebudou kupovat dárky a mi jim, proste jen synovi. stejne bych ale kazdemu chtela dát nákou malou drobnost jakože od syna, nic drahého, jenze me nic nenapadá,bloumám po internetu a nevim nic :nevim: min. rok jsme dávali hlavní dárek+ kazdemu náky upomínkový predmet s fotkou naseho prcka, takze letos jim dávat neco podobného mi prijde blby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6945
19.11.11 10:27

Tak něco malého vyrob,nebo nějakou kravinku kup a je to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
19.11.11 10:59

To je super rada, když ji nic nenapadá. Tohle ji asi napadlo taky. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
19.11.11 11:00

Pokud jste se domluvili, že fakt nic, tak bych u toho zůstala. Jinak vám to zase naroste. A taky by se oni mohli cítit blbě, že dostali, ale nedali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
19.11.11 11:02

no já bych to chtela dát jako od prcka, hlavne mi je jasny ze napr. bab. stejne neco dá ikdyz jsme se jasne domluvily ze ne.

LucaLuca píše:
Pokud jste se domluvili, že fakt nic, tak bych u toho zůstala. Jinak vám to zase naroste. A taky by se oni mohli cítit blbě, že dostali, ale nedali.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
19.11.11 11:03

no kdybych vedela co vyrobit nebo koupit tak nezakládám tuhle diskuzi :lol:

tumpach píše:
Tak něco malého vyrob,nebo nějakou kravinku kup a je to :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
19.11.11 11:07

Babicce bych koupila sadu nejakych caju v krabicce a ostatnim treba vanocni zvonecky nebo neco podobneho co pripomina Vanoce.Taky jsem to takhle vyresila loni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
19.11.11 11:09

Pokud to má být od malého, tak co třeba otisknout nožičku a ten obrázek pak dát do rámečku nebo klipartu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
19.11.11 11:15

hm, to neni spatný nápad, sice jedna bab. tohle ted dostala od synovcu k narozkám ale ty muzu vymyslet neco jinyho :-) diky :palec:

Petta píše:
Pokud to má být od malého, tak co třeba otisknout nožičku a ten obrázek pak dát do rámečku nebo klipartu?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
429
19.11.11 11:22

Taky mě napadl ten otisk nožiček, můžeš to udělat i jen na papír - dělala jsem dětem do deníčku tak, že jsem vzala houbičku na nádobí a barevnou temperu, nožičku nabarvila , šlápla na papír a hned umyla pod tekoucí vodou - mám v plánu udělat takhle Vánoční přáníčka obou synů pro pobavení rozdílu velikosti nožiček. Obrázek pak můžeš vložit třeba do rámečku - IKEA např. má velmi levné rámečky a je to. a nebo se prodávají takové sady na otisky, ale cenu nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
19.11.11 11:25

Ahoj,hele my jsme se se segrama taky dmluvily ,ze si nic nedam,ale stejne vim,ze mi neco daji :roll: Takze jsem dnes koupila v akci trilitrovej silan,a dam na to velkou masli a bude :mrgreen: :mrgreen: Jinak treba babicce nechat udelat hrnecek s fotkou maleh,do toho dat nejake trivjednom kafi,a hezky zabalit?nebo treba nechat udelat stolni malej kalendar?stoji to par kacek :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1769
19.11.11 11:32

no jenze takový veci jako kaledare, hrnky, hodiny s prckem jsme delali loni takze letos uz mi to je blby

marra píše:
Ahoj,hele my jsme se se segrama taky dmluvily ,ze si nic nedam,ale stejne vim,ze mi neco daji :roll: Takze jsem dnes koupila v akci trilitrovej silan,a dam na to velkou masli a bude :mrgreen: :mrgreen: Jinak treba babicce nechat udelat hrnecek s fotkou maleh,do toho dat nejake trivjednom kafi,a hezky zabalit?nebo treba nechat udelat stolni malej kalendar?stoji to par kacek :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13751
19.11.11 11:34

Udělala bych nějaký jedlý dárek, třeba upekla sušenky a pěkně zabalila, ozdobila. Nebo domácí likér, dělám každoročně likér z ledových kaštanů a má to celkem úspěch :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
19.11.11 12:10

Ahoj, napadlo mě udělat společnýma rukama něco z modelářské hlíny a nechat vypálit v peci :think: Nemusí to být dokonalé, pokud by to mělo být od prcka 8-) Kamrádka to tak dělá se svými dětmi(ale má už starší) a dávají babičkám své orinální dárky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
19.11.11 12:10
Tak tohle je super nápad :potlesk: :potlesk: :potlesk:
AnastazieB píše:
Udělala bych nějaký jedlý dárek, třeba upekla sušenky a pěkně zabalila, ozdobila. Nebo domácí likér, dělám každoročně likér z ledových kaštanů a má to celkem úspěch :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný