Druh antikoncepce - kroužek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
9.8.23 13:07

Druh antikoncepce - kroužek

Dobrý den, jaký máte názor na antikoncepční metodu vaginálního kroužku? Jaké jsou vaše zkušenosti? Je to dobrá antikoncepce? Nevýhody? Výhody? Budu ráda za každou zkušenost.
Děkuji. :P

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
766
9.8.23 13:10

Měla jsem kdysi před dětmi a bylo to super. Nemusela jsem hlídat čas pilulek apod. Seděl mi dobře.
Jen cena byla tenkrát jinde než klasické pilulky. Nevím jak teď…
Už mám tělísko, takže neřeším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402
9.8.23 13:43

Mám zkušenosti s Nuvaring a po šestinedělí do ní mám v plánu jít zas. Hlavně mi vyhovovalo neřešit nějaký pilule a že to nezatěžuje játra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16184
9.8.23 13:54
@Anonymní píše:
Dobrý den, jaký máte názor na antikoncepční metodu vaginálního kroužku? Jaké jsou vaše zkušenosti? Je to dobrá antikoncepce? Nevýhody? Výhody? Budu ráda za každou zkušenost.
Děkuji. :P

Skvělou zkušenost. Vyhovoval mi, nemusela jsem na něj denně myslet, ale z důvodu ceny už do něj nejdu :mrgreen: Jediná nevýhoda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
9.8.23 14:29

Za sebe můžu doporučit, pokud potřebuješ hodně spolehlivou antikoncepci a nevadí ti hormony. Měla jsem Nuvaring. Je to spolehlivý, odpadá nutnost hlídat užívání prášků, dobře drží, nedělal žádné trvalé zdravotní potíže. Jediné mínus - krátce po prvním zavedení se mi objevilo dost hnusné akné, ale po pár měsících samo přešlo, asi jak si tělo zvyklo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.8.23 14:52

Mně Nuvaring nevyhovoval vůbec, měla jsem pocit, že me to tam pálí a mám vevnitř jakoby sucho. Za 3 dny jsem ho vyndala a zahodila a litr v koši :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1