Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Měla jsem kdysi před dětmi a bylo to super. Nemusela jsem hlídat čas pilulek apod. Seděl mi dobře.
Jen cena byla tenkrát jinde než klasické pilulky. Nevím jak teď…
Už mám tělísko, takže neřeším
Mám zkušenosti s Nuvaring a po šestinedělí do ní mám v plánu jít zas. Hlavně mi vyhovovalo neřešit nějaký pilule a že to nezatěžuje játra.
@Anonymní píše:
Dobrý den, jaký máte názor na antikoncepční metodu vaginálního kroužku? Jaké jsou vaše zkušenosti? Je to dobrá antikoncepce? Nevýhody? Výhody? Budu ráda za každou zkušenost.
Děkuji.
Skvělou zkušenost. Vyhovoval mi, nemusela jsem na něj denně myslet, ale z důvodu ceny už do něj nejdu
Jediná nevýhoda
Za sebe můžu doporučit, pokud potřebuješ hodně spolehlivou antikoncepci a nevadí ti hormony. Měla jsem Nuvaring. Je to spolehlivý, odpadá nutnost hlídat užívání prášků, dobře drží, nedělal žádné trvalé zdravotní potíže. Jediné mínus - krátce po prvním zavedení se mi objevilo dost hnusné akné, ale po pár měsících samo přešlo, asi jak si tělo zvyklo.
Mně Nuvaring nevyhovoval vůbec, měla jsem pocit, že me to tam pálí a mám vevnitř jakoby sucho. Za 3 dny jsem ho vyndala a zahodila a litr v koši ![]()
Dobrý den, jaký máte názor na antikoncepční metodu vaginálního kroužku? Jaké jsou vaše zkušenosti? Je to dobrá antikoncepce? Nevýhody? Výhody? Budu ráda za každou zkušenost.
Děkuji.