Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Určitě to lze, někomu se čárka ukáže ještě před vynecháním ms. Na gyndu si můžeš zatím zavolat, jestli se ti ta mega čárka nezdá.
Mě se čárka ukázala bohužel až v 6tt, do té doby negat. Byla jsem na rentgenu (zuby) a tak jsem z toho teď akorát nervní
Ale prý dobrý.
Aspoň to víš brzo a o to déle se můžeš radovat ![]()
Děkuji ženy, tak asi budu čekat až na verdikt doktora
No ale neříkám ze zaskočená nejsem (mile) ![]()
Ahojky. Já měla tak silnou čáru po jednom dnu co jsem nedostala ms. Za týden jsem šla k doktorce si potvrdit jestli jsem vážně těhotná a čekám dvojčátka. Nebýt toho testu ani bych nevěděla, že jsem těhotná. ![]()
Ja mela taky uplne jasny test. a vzhledem k tomu, ze jsem vedela presne, kdy jsme pocali, tak u me to bylo tim, ze mam ovulaci o dost driv nez je bezne. takze v dobe vynechani MS jsem o tyden dyl tehotna nez je prumer ![]()
ps: obe deti se narodily presne o 10 dni driv nez byl termin.
Ano dvojčata
a to je nemá u nás nikdo v rodině. Takže jsem byla hodně v šoku
A to jsem si dělala s přítelem srandu, že když se mi ukázala tak silná čárka, že to budou dvojčata ![]()
@mi9 Ha ha super, tohle na mě vybalil i přítel, ze to budou dvojacata (a to je v rodině máme ) Jak z mamčiny strany tak i z taťkové
@:D:DZuzulee píše:
@3R No, děkuji bude to sranda zda to vyjde
Celoživotní
gratuluji
Tak to držím palečky :--) Pak se nám musíš pochlubit jak jsi dopadla u doktora. A příznaky jsem měla až za dva dny.
Já tedy musím říct, že známá taky měla hodně silnej test takhle brzy a taky z toho byla dvojčata. ![]()
Ahoj holky, dnes jsem navštívila doktora a jsem nejspíš v 5tt, vysoká sliznice a nic nešlo vidět. Vzali mi krev a hotovo
Na dvojčata to nevypadá ![]()