Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Vajki
spíš si ráno zajdi pro další test než hned na krev, vždyť do pondělí je ještě času dost…
Taky bych ještě zkusila testíky. Máš středu, to ještě můžeš do pondělka testovat
5×. Ale chápu Tě, chceš mít jistotu, viď?
Jojo právě chci mít jistotu a taky hlavně z krve je to 100% a prostě jsem šílěně nedočkává
@Vajki píše:
Jojo právě chci mít jistotu a taky hlavně z krve je to 100% a prostě jsem šílěně nedočkává
Já třeba dnes byla na krvi a řekli mi, že je to „ani ne ani jo“ a ať přijdu v pondělí znova
, tak aby jsi nebyla zklamaná a přece jen nečekala dalších pár dní..
@kamillla ou a to já myslela, že na krvni prostě ano či ne…
@Vajki píše:
To já taky, ale očividně ne vždy se dá říct ano nebo ne..
@Vajki píše:
na krvi to není ano nebo ne. I když je hladina nenulová, stejně to do určité výše berou jako negativní.
když je čárka slabá, je hcg koncentrace nízká a bude nízká i v krvi. Musela bys jít opakovaně aby se vidělo, že hcg roste.
@kamillla píše:
To já taky, ale očividně ne vždy se dá říct ano nebo ne..
No tak vlastně to „ne“ ti řeknou. když bude hcg nula, tak je to jasný.
i když asi před půl rokem tu byla diskuze, kde holka psala, že na krvi jí řekli, že těhotná není, hcg nula a ona přitom měla krásný //. několik dní ji nechali v nejistotě a hrůze co je špatně, že operace a bůhví co a ve výsledku se ukázalo na chybu laboratoře!
Hcg do peti je negativni a do padesáti se v mnoha laboratořích označuje za nejasný vysledek a pošlou za par dni znovu. Někde ale takovéto ano ne říkají pokud je hcg 5-10. Můžeš taky pomalu vylučovat hcg do moče. Potom jsou čárky slabé. Já mela dálnice az v šestém tydnu ![]()
@Maydee přesně jak ty, ms jsem měla pravidelnou skoro na hodinu takže to bylo taky jasné, kažřdopádně testů jsem vyplýtvala opravdu mnoho, jeden měsíc byly čárky i když slabé ale těhotná jsem nebyla, noa teď dlouho nic až před ms slabá čárka která sice nijak moc nesílila ale na tom asi prd záleží, i teď mám slabší tu čárku než tu druhou, ale je fakt že hodně piju o v noci chodím pít, ale i tak, prostě buď dorazí nebo ne, držím zakladatelce pěsti!
@Vajki píše:
@Gabrielaaa takže je to klidně možné? rozhodne se to teda u mě zítra a nebo v noci mrška dorazí
@Gabrielaaa dneska už jsem to měla druhý den mít. nechci moc šílet, každý měsíc jsem šílela a vsugerovala jsem si i příznaky, ale nevím teď na sobě nic nevnímám až na bolení prsou, které mám každý měsíc (i když o mnohem dřív) a bolí mě v kříži, ale nepřipadám si těhotně.
@Vajki já nemám žádný příznaky vůbec.. hele jestli jsi to nedostala je docela velká šance že to prostě vyšlo, tak mysli pozitivně a zkus testovat zítra nebo pozítří a uvidíš, buď tam něco vidět bude(nemusí to být nutně dálnice) a nebo nic…držím palce