Druhá čárka hodně slabá

Napsat příspěvek
Velikost písma:
854
13.11.13 18:27

@Maydee já to taky vždy mívám přesně na den..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
13.11.13 18:42

@Vajki
spíš si ráno zajdi pro další test než hned na krev, vždyť do pondělí je ještě času dost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4336
13.11.13 18:50

Taky bych ještě zkusila testíky. Máš středu, to ještě můžeš do pondělka testovat
5×. Ale chápu Tě, chceš mít jistotu, viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
13.11.13 18:52

Jojo právě chci mít jistotu a taky hlavně z krve je to 100% a prostě jsem šílěně nedočkává

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
13.11.13 19:09
@Vajki píše:
Jojo právě chci mít jistotu a taky hlavně z krve je to 100% a prostě jsem šílěně nedočkává

Já třeba dnes byla na krvi a řekli mi, že je to „ani ne ani jo“ a ať přijdu v pondělí znova :cert:, tak aby jsi nebyla zklamaná a přece jen nečekala dalších pár dní..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
13.11.13 19:10

@kamillla ou a to já myslela, že na krvni prostě ano či ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
13.11.13 19:23
@Vajki píše:
@kamillla ou a to já myslela, že na krvni prostě ano či ne…

To já taky, ale očividně ne vždy se dá říct ano nebo ne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
13.11.13 19:24
@Vajki píše:
@kamillla ou a to já myslela, že na krvni prostě ano či ne…

na krvi to není ano nebo ne. I když je hladina nenulová, stejně to do určité výše berou jako negativní.
když je čárka slabá, je hcg koncentrace nízká a bude nízká i v krvi. Musela bys jít opakovaně aby se vidělo, že hcg roste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
13.11.13 19:27
@kamillla píše:
To já taky, ale očividně ne vždy se dá říct ano nebo ne..

No tak vlastně to „ne“ ti řeknou. když bude hcg nula, tak je to jasný.
i když asi před půl rokem tu byla diskuze, kde holka psala, že na krvi jí řekli, že těhotná není, hcg nula a ona přitom měla krásný //. několik dní ji nechali v nejistotě a hrůze co je špatně, že operace a bůhví co a ve výsledku se ukázalo na chybu laboratoře!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
13.11.13 19:50

Hcg do peti je negativni a do padesáti se v mnoha laboratořích označuje za nejasný vysledek a pošlou za par dni znovu. Někde ale takovéto ano ne říkají pokud je hcg 5-10. Můžeš taky pomalu vylučovat hcg do moče. Potom jsou čárky slabé. Já mela dálnice az v šestém tydnu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14679
13.11.13 19:55

Hlavně, manžel ze spermiogramu trauma mít nebude :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
13.11.13 20:17

@Maydee přesně jak ty, ms jsem měla pravidelnou skoro na hodinu takže to bylo taky jasné, kažřdopádně testů jsem vyplýtvala opravdu mnoho, jeden měsíc byly čárky i když slabé ale těhotná jsem nebyla, noa teď dlouho nic až před ms slabá čárka která sice nijak moc nesílila ale na tom asi prd záleží, i teď mám slabší tu čárku než tu druhou, ale je fakt že hodně piju o v noci chodím pít, ale i tak, prostě buď dorazí nebo ne, držím zakladatelce pěsti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
13.11.13 20:20
Dpo, a teď nic a doteď jen slabou čárku a těhotná jsem je to možný, u prvího 100%, já bych asi počkala i s topu krví, zbytečně tam půjdeš a třeba bude výsledek ejistý.. do pondělí je čas a každý den může čárka sílit nebo nemusí… a kdy že to máš dostat? dítěte jsem měla krásný dvě čárky už
@Vajki píše:
@Gabrielaaa takže je to klidně možné? rozhodne se to teda u mě zítra a nebo v noci mrška dorazí
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
13.11.13 20:39

@Gabrielaaa dneska už jsem to měla druhý den mít. nechci moc šílet, každý měsíc jsem šílela a vsugerovala jsem si i příznaky, ale nevím teď na sobě nic nevnímám až na bolení prsou, které mám každý měsíc (i když o mnohem dřív) a bolí mě v kříži, ale nepřipadám si těhotně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
13.11.13 20:45

@Vajki já nemám žádný příznaky vůbec.. hele jestli jsi to nedostala je docela velká šance že to prostě vyšlo, tak mysli pozitivně a zkus testovat zítra nebo pozítří a uvidíš, buď tam něco vidět bude(nemusí to být nutně dálnice) a nebo nic…držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí