Druhá čárka hodně slabá

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3168
14.11.13 12:04

@Vajki
ona dělá psychika hodně, já už jsem si kolikrát vsugerovala příznaky a uhnala si zpoždění ms… podle mě jestli ms nedorazí je lepší počkat až se s tím tělo srovná než pořád nějaký vyvolávačky co doktoři ordinujou jak na běžícím páse…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
14.11.13 12:23

@jajda32 já ještě vyvolávačku nikdy neměla, takže myslím že jedna možná neuškodí. uvidím zda to přes víkend dorazí nebo ne. a vím, psychika je potvora ach jo ale jak te paliččce poručit ať na to tolik nemyslí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5737
14.11.13 12:35

@Vajki delala sis dneska test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
14.11.13 12:47

@Vajki tak to mě moc mrzí…:-( :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
14.11.13 12:53

Neměla jsem koupené, takže dneska ráno ne, ale už jsem koupila, můžu zkusit zítra. Ale asi to spíše bude jen nějaká porucha, také mě to mrzí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
14.11.13 19:48

@Vajki jééé, to je mi moc líto :(..příště se určitě zadaří :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
14.9.14 11:45

tehotensky test neistota

Dobry den, pripajam sa aj ja k vasim dotazum. Dekala jsem si tehu test jenom ze mi visel divne comu vubec nerozumim. Jedna carka silna a druha je videt mic slabunko a skvor sediva posilam foto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
14.9.14 11:48

foto pridavam

:)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
23.10.14 02:18

balakustka

Zdravim, delala jsem.si vcera 3 testy, ale jeden test clear style ten mi. visel divne jedna silna cara druha moc slaba. Pak jsem si udelala v ten.den.2 dalsi testy jiny miny test a ty byli negativne. Sla som za sestrickou by mi urobila ich test novy tak ki udelala s byl negativ. Ted kvuli yomu clear test som blba a nevim co simyslet kdyz ty 4 mi visli negativni. Mrnstraciu cekam mam ji nepraviddlnou takze sama nevimkdy!! Potrebuji radu dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
23.10.14 02:20

tehotensky test

Davam foto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
222
23.10.14 03:18

Já jsem měla obyč. testovací proužek a čárku druhou taky slaboučkou jako stín. Říkala jsem si, že to asi nic nebude, na druhou stranu-když jsem si testy dělala dřív, nikdy tam ani takový stín nebyl. A ejhle, ona to fakt byla druhá čárka :) mudr.mi to za dva dny potvrdil na UZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí