Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Vajki
ona dělá psychika hodně, já už jsem si kolikrát vsugerovala příznaky a uhnala si zpoždění ms… podle mě jestli ms nedorazí je lepší počkat až se s tím tělo srovná než pořád nějaký vyvolávačky co doktoři ordinujou jak na běžícím páse…
@jajda32 já ještě vyvolávačku nikdy neměla, takže myslím že jedna možná neuškodí. uvidím zda to přes víkend dorazí nebo ne. a vím, psychika je potvora ach jo ale jak te paliččce poručit ať na to tolik nemyslí
Neměla jsem koupené, takže dneska ráno ne, ale už jsem koupila, můžu zkusit zítra. Ale asi to spíše bude jen nějaká porucha, také mě to mrzí…
Dobry den, pripajam sa aj ja k vasim dotazum. Dekala jsem si tehu test jenom ze mi visel divne comu vubec nerozumim. Jedna carka silna a druha je videt mic slabunko a skvor sediva posilam foto.
Zdravim, delala jsem.si vcera 3 testy, ale jeden test clear style ten mi. visel divne jedna silna cara druha moc slaba. Pak jsem si udelala v ten.den.2 dalsi testy jiny miny test a ty byli negativne. Sla som za sestrickou by mi urobila ich test novy tak ki udelala s byl negativ. Ted kvuli yomu clear test som blba a nevim co simyslet kdyz ty 4 mi visli negativni. Mrnstraciu cekam mam ji nepraviddlnou takze sama nevimkdy!! Potrebuji radu dekuji
Já jsem měla obyč. testovací proužek a čárku druhou taky slaboučkou jako stín. Říkala jsem si, že to asi nic nebude, na druhou stranu-když jsem si testy dělala dřív, nikdy tam ani takový stín nebyl. A ejhle, ona to fakt byla druhá čárka
mudr.mi to za dva dny potvrdil na UZ.