Druhá čárka hodně slabá

854
13.11.13 17:44

Druhá čárka hodně slabá

Ahojky, vím, že takových témat je tady plno, ale hodně jsou tam už skupinky co se baví mezi sebou…
Tak proč ho zakládám…
Už 11 měsíců se snažíme o druhé miminko a každý měsíc přišlo zklamání v podobě „červené tetky :D“ ale tento měsíc nic… vždy cca týden až dva týdny před menstruací mě začali bolet prsa, ale tento měsíc to začalo až dva dny před očekávanou MS. Před dvěma dny jsem měla dostat MS a do dneška stále nic. (Jinak podotýkám, že mám manžela mimo ČR od 20.10, takže jsme poslední styk stihli v ten den - 1 den po menstruaci) no a když mám zpoždění udělala jsem si dneska test a po limitu se mi tam objevila slaboučká čárka… myslíte, že kdybych otěhotněla (kdybych měla dřívější OVU) že už by ta čárka teď měla být silná??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3168
13.11.13 17:49

Kdybys otěhotněla hned po ms, tak by už dneska, třeba 3 týdny po oplodnění, měla být čárka silnější. ale být nemusí, testuj dál no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
13.11.13 17:51

Já bych řekla, že by už měla být silná (pokud jsi tedy nějak hodně nepila). Já jsem měla slabou, ale zřetelnou a v limitu 9. den po ovulaci (přesně vím, kdy jsem ji měla, byla jsem předtím na preventivce a podle velikosti folikulu mi dr řekl, že bude za 3 až 4 dny, plus jsem měřila BT).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
13.11.13 17:52

No právě si také říkám, že už by měla být silnější, kdyby tam něco bylo… nedá mi to a pokud ms nedorazí během noci chci zajít na krev a uvidím. Nikdy jsem zpoždění neměla, teda pokud jsem nebyla těhu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
13.11.13 17:54

No já to chci co nejdříve zjistit, protože manžel má jít v pondělí na spermigram a kdybych náhodou byla těhu, nechci ho tam zbytečně hnát, tak proto chci jít na krev. A já na to čekám nečekám protože 13 den periody mám jít na měření vajíčka, zda správně roste, nebo tak nějak mi to dr. říkal, už jsem si objednala i termín vypočítán právě dnem kdy jsem to měla dostat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AbuAbu
13.11.13 17:56

Ahoj. A ten test si delala kdy? Jestli ted odpoledne, mohla si byt jen vic napita a vysledek byl tim padem zkresleny. Zkusila bych novy test rano…Drzim palce.

• Citovat
  • Upravit
13046
13.11.13 17:58

Ja mela minule duchy na testu a tehu jsem nebyla. Ted jsem tehotna 4+6tt a carka na testu je porad slaba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
13.11.13 17:58

Test jsem si dělala dneska ráno. A další nemám, tak ráno chci jet na tu krev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
13.11.13 17:59

@Gabrielaaa takže je to klidně možné? rozhodne se to teda u mě zítra a nebo v noci mrška dorazí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4336
13.11.13 18:14

@Vajki Držím pěsti, ať už nedorazí. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
13.11.13 18:17

@pampalin děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14679
13.11.13 18:17

Piodle mě je jet hned na krev zbytečné, hlavně když píšeš, že se ti slabá čárka objevila po limitu.
Já osobně bych počkala. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
13.11.13 18:19

@Lussye chci to vědět ať v pondělí neženu chlapa na spermiogram a mohla bych to zrušit, přece jen pokud by to nebylo nutné ubránila bych ho od toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5737
13.11.13 18:25

Ja ji ve 4tt mela slabou…a pak se to o neco zesililo, ale zadna slava :D oproti te druhe :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5737
13.11.13 18:25

Ja to treba dostavala presne na den, takze kdyz se to jeden den nedostavilo bylo to jasne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí