Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Fotoportrét
nykolina Ahojky holky,
Ms mela dojid 3.11.nedosla.
Kuknete na testy co me vysli emoticon ten digital je delany 6den vynechani.
Nejsou slabucke ty carky??prijde me ze kazda ma dalnici po jednom dnu vynechani emoticon na utz jdu 19.11.doufam ze je to ok :-)
A seš si jistá, že ms měla dojít 3.11.? Tj. máš pravidelné cykly a víš, kdy proběhla ovulace?
Já jsem měla MS zpožděnou skoro 14 dní a na testu jsem měla jen duchy, měla jsem později ovulaci, takže to vůbec nevycházelo. Je možné, že jsi ovulaci měla později a proto jsou čárky slabší ![]()
Ovu nevim.kdy jsem. mela, ale ms me chodi docela pravidelne..myslute ze je neco spatne???
@nykolina ale to vůbec ne, jen prostě ne každá žena má ovulaci v půlce cyklu, prostě jsi mohla otěhotnět později a proto jsou čárky slabší. Nestresuj se a počkej na kontrolu u doktora ![]()
Mně se slabounký duch ukázal až 10 dní po vynechání pravidelné ms. je to normální ![]()
@Ivuša.Nen a vse ok???me tohle po 3dnech a ty dalsi cca po 6dnech..tak snad to bude ok, rano zkusim jestli posili o 3dny vic.
@nykolina jinak jak si měla dneska ducha, tak zítra už to bude o výraznější a za 3 dny dálnice ![]()
Tak ja ty prvni dva delala 3dny zpozdeni ten treti je pak z 5teho dne zpozdeni a ted digital ze sesteho dne..rano budu 9dnu zpozdeni..tak snad rozdil bude..nevim jake jsou ty testy..jsou to nejake lady max z dr.max citlivost 10,ale ten digital je 25.
@nykolina každé těhulce stoupá HCG jiným tempem. některé to ukáže hned dvě silé čárky…jiná se aspoň slabé čárky dočká až za 14 dní. nejoblíbenější testy co si ostatní maminy kupují jsou tyto : http://www.lekarna.cz/…-2ks-285554/ , ještě pátkrát zkus a uvidíš
já si jich dělala asi 6 nebo 7 ![]()
Snad to bude lepsii..ja mam. jeste 1ten, tak to dodelam..popr. koupim ty mama.
@Ivuša.Nen píše:
@nykolina je to okjsem 10 tt
To je nádherná fotka!! Moc gratuluju!!
![]()
Já myslím, že se jen zbytečně stresuješ a kontroluješ
…já když jsem našla takový test viz. fotka, tak jsem další nedělala, prostě vyšel, že jsem těhotná a pak už jsem šla jen k lékaři…s tím stejně nic neuděláš a určitě je všechno o. k. ![]()
@nykolina píše:
Fotoportrét
nykolina Ahojky holky,
Ms mela dojid 3.11.nedosla.
Kuknete na testy co me vysli emoticon ten digital je delany 6den vynechani.
Nejsou slabucke ty carky??prijde me ze kazda ma dalnici po jednom dnu vynechani emoticon na utz jdu 19.11.doufam ze je to ok :-)
mě testíky taky nesílily co 2 dny ale co 4-5 dní byl vidět rozdíl na čárkách někomu HCG roste pomaleji tak buď v klidu ![]()