Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak pokud na tu interrupci nechodíš rok co rok tak je to podle mě vpohode. Řekla bych že zákrok ponese maximalne stejná rizika jako poprvé.
@Anonymní píše: Více
tak nejdřív si musíš ujasnit, co vlastně chceš? jedním dechem se ptáš na miniinterrupci a zároveň píšeš, že miminko by sis spíše chtěla nechat
to nedává smysl
Jedno dite mam s byvalym ktery nas po porodu opustil a nezajímal se o nás na krátký čas se k nám pak vrátil a zase opustil jenomze ja jsem ted zjistila ze jsem tehotna takze v hlave mam zmatek @stinga
A zvládneš dvě děti sama když se na vás zase vykašle a nebude třeba ani platit alimenty?
Momentalne neznam odpoved asi na nic jediny co vim s jistotou ze se na nás vykasle proste jsem zase naletela. Zjistila jsem to dnes a nemam si s kym o tom promluvit.
Financne by to zvládnout nebyl problém spis po psychické stránce.
@Anonymní píše: Více
tak v tom případě také radím tu miniinterrupci, nedělej si to těžší, než to je ![]()
být sama s jedním dítětem je moc těžké, ale s dvěma si to nedovedu představit
Bojim se ze bych pozdeji litovala z prvni miniinterupce jsem se vzpamatovávala roky do dnes to v sobe mam. Ale vubec nevim co delat co je horsi jestli si dite nechat nebo ho dát pryč? Nevim jestli unesu dat jej pryč
V první řadě si musíš sama ujasnit, jestli dítě chceš nebo ne. V tom Ti nikdo nemůže radit. Uvaž, že se ve stejné situaci jako dnes můžeš snadno ocitnout znovu. Miniinterrupce je šetrný zákrok, který běžně používají jak matky několika dětí, tak mladá děvčata a neuškodí Ti ani podruhé, jen nesmíš dlouho váhat.
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.
Pěkný večer všem chtěla bych se zeptat na váš názor ohledně miniinterupce a rizika s tím spojená jednou už jsem ji podstoupila nebylo to tenkrát ze zdravotních důvodů po letech mam zdravé dítě s otěhotněním nebyl problém bohužel jsem v nepříjemné situaci a znovu těhotná a zvažuji možnosti co dělat a jak je velké riziko miniinterupci znovu podstoupit miminko bych si spíše chtěla nechat ale tyhle myšlenky mě taky napadají ptám se pouze na váš názor