Druhá práce?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
8.3.20 16:54
@Ijen píše:
Delat ucto jako vedlejsak bez praxe jen po kurzu je podle me fikce. Co doucovani, lektorka kurzu pro dospele, krouzky pro deti ( i kdyz ty asi moc ohodnocene nejsou). Odpichla bych se od toho ze umis ucit.

Já bych právě chtěla něco, kde si od těch dětí trochu odpočnu. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.3.20 18:07

Já chodila po práci rozdávat letáky. Takové to, jak lidi stojí u výlezu z metra a cpou ostatním letáčky, tak přesně to. Jako dost nuda, ale pář stovek to hodilo.

• Citovat
  • Upravit
4706
8.3.20 18:42
@Anonymní píše:
Učím dějepis a zeměpis, takže tam je to zabitý.

Průvodce v muzeu, zámku, ale asi to nebude moc ohodnocene

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
8.3.20 18:45
@Anonymní píše:
Já bych právě chtěla něco, kde si od těch dětí trochu odpočnu. :mrgreen:

Tak jdi třeba doplňovat zboží do supermarketu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.3.20 18:48
@Anonymní píše:
Já chodila po práci rozdávat letáky. Takové to, jak lidi stojí u výlezu z metra a cpou ostatním letáčky, tak přesně to. Jako dost nuda, ale pář stovek to hodilo.

Jakože by mě rodiče mých žáků potkávali u obchodů s letákama jo? To by bylo fakt super, to by mě ti puboši pak ve škole sežrali :potlesk: bydlím v 20 tisícovém městě, je to tu malé, všichni se známe

• Citovat
  • Upravit
378
8.3.20 18:49

Kdybych na to měla figuru a možná taky ještě větší chuť, než má teď, tak si udělám kurz třeba na zumbu, nebo jinou pohybovou aktivitu a jdu o večerech někam do fitka podpořit ženštiny v pohybu:-) Žádný děti, čistá hlava, endorfiny a možná i dobrej pokec po cvíču… Na mateřský s tím pak můžeš naložit jak chceš… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
8.3.20 19:12
@Anonymní píše:
Jakože by mě rodiče mých žáků potkávali u obchodů s letákama jo? To by bylo fakt super, to by mě ti puboši pak ve škole sežrali :potlesk: bydlím v 20 tisícovém městě, je to tu malé, všichni se známe

No jo, tak to si pak můžeš hrát jen na tu pančitelku nebo jezdit pracovat jinam. Ale platy už jsou ve školství slušné, takže přivydělávat nemusíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
9.3.20 08:10
@Anonymní píše:

Jasně, když bydlíš v Praze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.3.20 10:47

Zkus to doučování, beru si za odučenou hodinu 500 a zájemců hromady. Když to zdaníš, zbyde ti z toho cca 420 čistého za hodinu, to už na přivídělek docela ujde. Pokud dojíždím ke klientům připočtu cestovné 200-300.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2327
9.3.20 13:00
@Anonymní píše:
Já bych právě chtěla něco, kde si od těch dětí trochu odpočnu. :mrgreen:

A co třeba rozhodit inzeráty, že pomůžeš v domácnostech pouklízet, nebo pokud jsi z malého města, tak třeba výpomoc o víkendu v místním JZD, nebo rozdávat letáky Kaufland do vedlejší vesnice, nebo si brnknout do nejbližšího poštovního DEPA na roztřizování balíků a zásilek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
9.3.20 13:30

@Rosomacka987 Myslíš, že někdo potřebuje doučit dějepis nebo zeměpis? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.3.20 13:40

@divine woman to asi ne, ale určitě má VŠ a tak pro ni asi nebude problém matika případně další předměty na úrovni ZŠ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
9.3.20 14:06

@Rosomacka987 Nevím, já bych k ní své dítě na doučování třeba cizího jazyka nebo matematiky neposlala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.3.20 14:25

@divine woman podle mých zkušeností by našla spoustu klientů. Doučuju už 12let.To ze ty bys tam své dítě nedala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
9.3.20 20:00

@Rosomacka987 A odkud jsi? V mém okolí je zvykem platit za doučování kvalifikovanému člověku. Za doučování češtiny jsem platila aprobované češtinářce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat