Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Zany716 Ne neni to těžké, účetnictví má logiku, není žádná neznáma. Ja matematiku nesnášela, nechapala, ale účetnictví úplně v pohodě.
@Zany716 píše: Víceúčetnictví s matikou nijak nesouvisí, akorát že účty mají čísla
@Zany716 účetnictví není o matematice
pokud mas dobre zaklady z EKA z prvaku, druhak je hodne o opakovani a prohlubovani znalosti. Nejtěžší ročník na OA, je za mě tretak.
Ahoj, učím na OA a mám ji shodou okolností za sebou jako SŠ
každá škola to má jinak.. ale u nás je to takto, co se týče účta, jede se od úplných základů, důležité je nenechat si to utéct. Prostě se uč průběžně a když něčemu nebudeš rozumět, určitě se to douč - tam to na sebe navazuje a když ti něco uteče, je to průšvih. Matika s tím úplně nesouvisí, když jsem byla na OA jako žák, tak jsem v matice byla lempl a účto perfektní. U nás je nejtěžší třeťák, co se týče objemu učiva.
Kdybys chtěla tak klidně napiš sz. A neboj, zvládneš to ![]()
Ahoj, teď po prázdninách jdu do druhaku na obchodce a začne účetnictví, učitelé i lidi z vyšších ročníků říkají, že je těžké, tak se chci zeptat, kdo ho měl, jestli je fakt těžké a je třeba umět matiku. Základku jsem zvládala docela v pohodě, ale za to prvak už byl docela boj. Hádám, že asi druhak je těžší, že?