Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@dada453 píše:
Co je na Daně hrozného?![]()
Mě se moje jméno líbí. Máma je Danuše.
Nic, je to upřímně méně atraktivní jméno, zase má hodně moc hezkých podob. Ale když se pro něj rozhodnu, tak ho nebudu prznit nějakým přidaným čímsi co se k němu nehodí.
Taky jsem Dana. Maminka mi říkala Danulko, na tom nevidím nic tvrdého. Danuško, Danko, Dančo, Dani- dceři bych ho dala určitě radši než Hana nebo Jana. Po kmotře jsem Eva, tak vlastně Dana Eva. Nikdy jsem neměla ráda „Danička“, to je přeci Janička, Hanička a Anička, ale vždy Danuška.
@alig píše:
Prosím porad tě, jaké dát druhé jméno ke jménu Dana(manžel chce Danu, mě se to moc nelíbí tak bychom dali dvě, jenom nevím co by se hodilo)děkuju
A co Dana Alexandra? To by šlo, ne? ![]()
No kdyz uz Dana, tak bych druhe jmeno dala nekoncici na A, a vzhledem ke dvema jmenum ne moc dlouha. Napadlo me Dana Lucie nebo Dana Julie ![]()
@LUCIPERKA-ddub píše:
Tak ale ženský, že se nestydíte pomlouvat tak hezký jméno![]()
![]()
Já sama jsem Dana Daniela… no také asi neshoda které
ses tady pěkně proflákla
ddub - Dana Daniela U. B.? ![]()
Já teda vůbec nechápu tyto diskuse typu, jaké se komu líbí jméno a jaké mám dát já jméno pro své dítě?
Vždyť se každému přece líbí něco jiného, ne?
Někomu se nelíbí jméno Dana, Daniela, já to jméno zbožňuji
a zas se mi třeba nelíbí Viktorie, což je dnes dost populární, ale nic proti nositelkám tohoto jména fakt nemám:-)…
takže pro zakladatelku má rada zní, dejte Danielu
je to krásné a manžel jí může říkal klidně Dano:-)
ad druhé jméno, to se ale oficiálně stejně moc nepoužívá, ne? já tomu teda vlastně nerozumím, ale chápu to, že to je spíš jako symbol, že se to dává třeba po babičce, mamince, nebo tak, ale oficiálně se stejně používá to první jméno jen, ne?
@Keish-Keish píše:
ses tady pěkně proflákladdub - Dana Daniela U. B.?
se za to nestydím
šak nepíšu tu snad nic špatnyho ![]()