Druhe vlaska miminka

312
27.7.22 15:10

Druhe vlaska miminka

Ahoj, chci se zeptat na neco ohledne vlasku miminka. Je nam pul roku a zacinani nam rust druhe vlasky. Zatim vypadaji dost tmave. Zesvetlaji jeste nebo zustanou? Fotka trochu zkresluje, jsou tmavsi a po cele hlavicce. Moc dekuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
613
27.7.22 15:21
@PajaRada píše:
Ahoj, chci se zeptat na neco ohledne vlasku miminka. Je nam pul roku a zacinani nam rust druhe vlasky. Zatim vypadaji dost tmave. Zesvetlaji jeste nebo zustanou? Fotka trochu zkresluje, jsou tmavsi a po cele hlavicce. Moc dekuji :kytka:

To by jsi musela probrat s nějakým odborníkem na genetiku spíš. Nevím jak by to mohli maminky zodpovědět zde :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
27.7.22 15:25

@Xeronias myslela jsem to spis tak, jak to meli ostatni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2650
27.7.22 15:26

Tak všechny tmavé vlasy trochu zesvětlají, hlavně působením sluníčka…

Ale myslím, že platinové blond kadeře mít nebude.

Dceři třeba první vlasy nevypadaly. Má je pořád. Že začátku byly tmavší. Teď jak je léto tak lehce zesvětlaly, ale hnedovlasá je pořád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
27.7.22 15:28
@PajaRada píše:
@Xeronias myslela jsem to spis tak, jak to meli ostatni…

Individuální… každý je jiný. Moje první měla hrozně tmavé když se narodila, pak jí to zesvetlalo, druhé má světlé tak mu to spíš ztmavne ale co já vím. Neřeším to nechám se překvapit :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15123
27.7.22 15:33

Nasim holkam vlasy nevypadaly. Narodily se prakticky cernovlase a v roce byly vsechny blond, skoro az bilovlase. 8leta je stale blond, i kdyz uz tmavsi. 6leta a 4,5leta jsou ted spis do svetle hneda. Nejmladsi 17mesicni stale skoro bilovlasa. Ale oba rodice mame tmave hnede vlasy, takze nejspis budou vsechny brunetky. A jeste pred rokem byly vsechny 3 starsi holky hodne svetle blondynky.

Příspěvek upraven 27.07.22 v 20:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.7.22 15:54

Moji dceři vlásky vypadaly, první byly tmavé, ted je z ní blondýnka. Ale předpokládám že jak poroste, tak ji to ztmavne na hnědou, jako mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4571
27.7.22 15:59

Já měla hodně světlý a blonďatý vlasy od narození a i ve školce. Ani netuším pořádně kdy, ale ztmavly na tmavě hnědou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6549
27.7.22 16:22

Dcera se narodila tmavá, pak byla světlá a už zase tmavne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37256
27.7.22 16:24

A jaké měla ty první? Synové měli vlásky světlé, když se narodili a jako batolata už jsou oba hnědovlasí. Mala měla první vlasy tmavé a teď v půl roce ji rostou světlejší, i když úplně blond taky nemá po kom být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44217
27.7.22 17:10

Dcera se narodila tmavá, pak blond a teď skončila jako tmavší zrzka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1830
27.7.22 17:21

Ja se narodila cernovlasa, „druhe vlasy“ jsem mela blondate a nakonec z toho byla tmave hneda :) Dcera ma podobny prubeh, uvidime, jestli taky ztmavne - zatim ji slunce vysisovalo vlasy dobila.

Syn byl do dvou let skoro plesaty a je z nej blondak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15799
27.7.22 17:25

Druhé vlásky podle mě nezesvetlaji, spíš ještě můžou ztmavnout. Světlejší budou jen když se trochu vysisuji od sluníčka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
27.7.22 20:31

To ti takhle brzy nikdo jistě neřekne :lol:

První syn měl první tmavě hnědé vlasy, druhé světle hnědé. V cca. 2 letech mu úplně zesvětlaly a byl blonďák :lol: až do 5 let, kdy mu zase začaly vlasy tmavnout. Teď má v 7 letech světle hnědé vlasy.

Druhý syn se narodil s tmavými vlasy. Druhé měl taky tmavé a teď v 6 letech má pořád stejnou barvu.

Dcera se narodila s tmavými vlasy, druhé má světle hnědé :)

Já i manžel máme oba tmavě hnědé :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6879
29.7.22 23:26

Mam 11mesicni dvojcata, oba se narodili jako cernovlasy, holccice vlasy vubec nevypadaly, jen mirne zesvetlaly, takze je hodne tmave hneda. Klucikovi vypadaly a je stredne hnedy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí