Druhorodičky Březen-Duben 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
417
14.1.15 10:24

Jo jo to vstávání znám, nebo z polosedu, pololehu na gauci :-D, taky si připadám jak vorvaň. A nejvíc nadlidský výkon je oholit se tam dole, to si připadám jak blázen a někdo vidět ty moje polohy, co při tom dělám, tak si asi klepe na čelo, jestli jsem vůbec normální :lol:. Jo taky se mi tam hodně točí a některý kopance jsou hodně nepříjemným hlavně ty co jdou jakoby dovnitř do břicha, to mi vystřelí až dolu do…:-). A co ti řekla dr, na to tvrdnutí břicha? Máš mít klid, nebo jen užívat to magnesko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.1.15 13:15

@pucinka1 Mno,tak ja jsem se naposled holila v nedeli vsude a uz to vzdavam, nevim, jak to dole dopadlo, pac to bylo poslepu :mrgreen: Takze od ted me bude holit manzel, ja si tam proste uz nevidim, dela mi problem si vubec navliknout ponozky :lol: Mno, dr mi rekl klidovy rezim, hodne odpocivat a nic tezkyho netahat, hezky se to rika, ale syna z postylky rano vytahnout musim a po obede ho dat a zase vyndat a to uz ma nejakych 13kg, takze zadny pirko, ale neda se nic delat :nevim: Vecer ho dava manzel, ale rano a dopolko musim ja, to je v praci…Dnes jsem delala kasi a file, pritom mi asistoval i syn, jsem uplne hotova, strasne me boli zada a uz se tesim az se na chvilku natahnu.Mno,me malej kope hodne do zeber a pak ma stavy, kdy to vypada, te chce bricho prokopnout, protoze mam paticky u pupiku a kopou a kopou a dost to boli, jak se vzpira…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
14.1.15 13:46

Tak já se holim před zrcátkem na vaně, ale žádná sláva :roll:, ale co se dá dělat :-D. Ta já chodim do práce, ale tvrdne mi spíš když někam jdu, když sedím, tak je to celkem v poho, dělám v kanclu, takže celou dobu sedím. A doma musim fungovat, protože manžel je doma jen o víkendech. Ale prý tak těch 15-20 ztvrdnutí za den je normální, že to je jak se děloha připravuje na porod. Ale snažím se abych netahala nic těžkýho, takže vytírání je teď na manželovi :palec:. Jo někdy to jsou rány šílený, až to zatřese polovinou těla :mrgreen:. Jsem zvědavá jaký bude počasí, až pojedeme z porodnice, vůbec nevím co sebou sbalit. Objednala jsem jednu takovou tu medvídkovsou kombinézku, kdyby byla zima a kdyzž bude hodně zima, tak ještě pořádně zachumlat do deky :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.1.15 14:29

@pucinka1 Mno,me prave bricho tvrdne ikdyz sedim a jsem v klidu, predevcirem jsem sedela na gauci vecer a behem 10min 4× ztvrdlo a uz to tvrdnuti zacina docela bolet, takze hned zvysit davku magnezka, snad to doklepem zdarne do konce…Ja si na spani poridila kojici polstar a fakt super, hodne mi to ulevi od bolavych zad a aspon neco naspim, kdyz zrovna nelitam na wc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
14.1.15 14:47

Ja ted beru jeden sacek magnosolv za den, co beres ty? To jo, taky si to rikam, at jeste vydrzi, ze ma jeste cas. V jakym ted jsi presne tydnu? ja zitra zacinam 28 :lol:, ale do to 38-40 si rikam ze je jeste hodne daleko :-(. Kojici polstar nemam, ale zatim spim v pohode, ani na zachod moc nelitam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2221
14.1.15 14:47

Marťásek - no snad to překvapení nebude, jednou říkali, že to bude holka, pak kluk, pak zase holka, tak snad to u té holky zůstalo :D

Já jsem tedy doma na nemocenský :roll: a i v tom prvním jsem byla na nemocenský, a to jsem si to druhé těhotenství chtěla užít, dělala jsem si plané naděje, že nebudu zvracet a budu chodit hezky do práce, tak nic no.. Doufám, že se mi zase porodem hned uleví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.1.15 18:49

@pucinka1 Dnes jsem 29+0tt zitra zacinam 30tt, dnes jsem byla s manzelem a synkem nakupovat, uz nemam poradne zadny tricko, nic nepretahnu pres pupik a nebo mi pupik kouka, tak mam ted zasobu a doufam, ze mi to uz do porodu vydrzi a nebudu uz muset kupovat ;) Jo, beru taky magnezko v sacku Magnosolv, chutna, jak sumak :lol: Beru rano a vecer a bricho tvrdne i tak, ale ne tak agresivne, dle dr jsem zavrena, takze se tim moc nestresuju a moc nad tim nepremyslim…
A jak to mate holky, jak dlouho se snazite o druhy? Povedlo se hned?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
14.1.15 21:36

@pucinka1 take pocituji ze druhe tehu je slozitejsi, brisko hned venku a tvrdne mi uz od 14tt, ted me boli kycel no same neduhy, na zacatku jsme cekali dvojcata dvojvajecna (zadne v rodine nename ani jeden) ovulovala jsem 2× a to vim na 100% delala jsem celý měsíc ovu testy, pak se to male o tyden starsi prestalo vyvyjet a samo se vstrebalo.My si taky prali holcicku a jsem stasna ze se tak stalo a i kdyby ne tak hlavne at jsou mimca zdrava :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
15.1.15 06:57
@Zandi píše:
@pucinka1 take pocituji ze druhe tehu je slozitejsi, brisko hned venku a tvrdne mi uz od 14tt, ted me boli kycel no same neduhy, na zacatku jsme cekali dvojcata dvojvajecna (zadne v rodine nename ani jeden) ovulovala jsem 2× a to vim na 100% delala jsem celý měsíc ovu testy, pak se to male o tyden starsi prestalo vyvyjet a samo se vstrebalo.My si taky prali holcicku a jsem stasna ze se tak stalo a i kdyby ne tak hlavne at jsou mimca zdrava :-)

Ahoj Zandi, to mě moc mrzí s tím dvojčákem, hlavně ať to druhé je v pořádku ;). A už máte jméno vybrané?
Oni to říkají všichni, že u druhého jde pupek hrozně rychle ven a pak se to ustálí :-D. A břicho ti pořád tvrdne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
15.1.15 07:00
@Marťásek 007 píše:
@pucinka1 Dnes jsem 29+0tt zitra zacinam 30tt, dnes jsem byla s manzelem a synkem nakupovat, uz nemam poradne zadny tricko, nic nepretahnu pres pupik a nebo mi pupik kouka, tak mam ted zasobu a doufam, ze mi to uz do porodu vydrzi a nebudu uz muset kupovat ;) Jo, beru taky magnezko v sacku Magnosolv, chutna, jak sumak :lol: Beru rano a vecer a bricho tvrdne i tak, ale ne tak agresivne, dle dr jsem zavrena, takze se tim moc nestresuju a moc nad tim nepremyslim…
A jak to mate holky, jak dlouho se snazite o druhy? Povedlo se hned?

Já si zase nakoupila tři svetry slouhý, který krásně bříško schovají a neleze mi zadek ven, nosím jen legíny, jsou krásně přes celý břicho a nikde to netlačí :lol:. Tak já zatím jen jeden sáček za den a na další kontrole se zeptám dr. Já dne začínám 28 týden :dance:.
My jsem se o druhý snažili asi měsíc a šup bylo to, ani jeden jsme nečekali, že to půjde tak rychle a podařilo se v Chorvatsku, tak jsme si přivezli malýho chorvaťáčka :dance: :srdce: Brala jsem předtím prášky, tak jsem myslela že to bude trvat mnohem dýl a ono tak rychle, moře hold dělá divy :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.1.15 08:37

@pucinka1 Mno,to je taky reseni ty leginy, jenze ja se v tom moc necitim, vis :dance: Takze ted mam nakoupeny dve tricka s kratkym rukavem, jedno 3/4 a dve s dlouhym rukavem a jeste dvoje teplaky na doma, tak snad uz vydrzim :D Jinak mam tri svetry a tri halenky, kdyz nekam jdu, do toho se zatim jeste vlezu :lol: Na dnesek to byl mazec, vubec jsem nemohla usnout a ani spat, des, furt na wc, samy prevalovani a ted me boli trochu hlava, asi z nevyspani, na pytel :zed:
Nam se zadarilo treti mesic, takze celkem rychle, prvni syn trval 3roky, tak proto se zaclo z druhym driv, kdyby nahodou a ejhle a za chvili se jde pomalu rodit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
15.1.15 08:47

Ty leginy jsou fakt fajn a ted delaj i zatepleny, k tomu kozajdy a svetr akorat ta bunda nevim jestli mi vydrzi celou zimu :-(, ale kupovat si novou kvuli chvilce se mi nechce. Doma taky nosim teplaky a tilka, co jsou delsi. Tak ja ted spim jak zabita, jak vstavame rano v pul 6 do prace a do skolky, tak jsem vecer uplne hin a usinam s malym cca kolem 8 nebo pul 9. Nam u prvniho to trvalo asi tri mesice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.1.15 09:40

Mno, to ja mam bundu novou cca 2mesice a jsem spokojena a doufam, ze uz vydrzi, zatim tam jeste trochu mista mam a bunda se mi opravdu libi, byl to super kup ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2221
15.1.15 12:32

No nám se zadařilo za 7 měsíců, 2 měsíce předtím jsem samovolně potratila. Taky jsem čekala, že to bude trvat delší dobu po vysazení antikoncepce a první dítko si dalo na čas, asi rok a půl.

Doma většinou nosím tričko a k tomu těhotenské lacláče. Když jdu ven, tak buď těhotenské kalhoty pod pupík nebo legíny, taky pod pupík (nesnesu to přetažené přes něj) a k tomu těhu tričko/košile. Těhotenskou bundu ani nic podobného jsem nepořizovala. Mám kabát a do něj se zatím bříško vejde a doufám, že se do něj vejde až dokonce těhu, jinak ho budu nosit rozepnutý, nemá cenu kvůli pár měsícům pořizovat nový…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
23.1.15 10:53

Holky taky vám tak padají vlasy? Já při posledním mytí jsem se divila, že na tý hlavě ještě vůbc něco mám :zed: :think:. A do toho neustálá rýma, která se mi rozjela v zelenou, stejně jako před Vánocema a po 5 dnech z toho byl zánět dutin a ATB :x. Bojim se, abych se mi ty rýmy neopakovaly před porodem, když mám jít císařem a na každou operaci by měl být člověk zdraví, nevím jak se to pak řeší :nevim:. Chjoooo už aby tohle počasí skončilo a bylo léto :dance:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí