Druhorodičky Březen-Duben 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23.1.15 13:16

@pucinka1 Me teda vlasy nepadaj skoro vubec, mam to stejny, jako u prvniho syna-vlasy krasny, leskly, bohaty ale problem nastal par mesicu po porodu, to byl des a trvalo to cca do 8mes, jsem myslela, ze pujdu na jezka :zed: Pak to nastesti ustalo a vlasy jsem mela ok.Ted to mam stejny, vlasy vubec nepadaj, ale cekam, ze zacnou po porodu :nevim:
Taky chodite tak casto curat? Me uz to uplne vytaci, chodim si ted obcas se synem po obede lehnout a jen dolehnu, musim na malou, pak nez zaberu, tak znovu a ze spani nic neni, pac se do ty doby vzbudi syn :cert: A na dnesek jsem byla minimalne 6× pres noc, fakt uz na palici, doted jsem chodila cca 1-2 max nekdy vubec a ted tohle :nevim: Prijde mi, ze je malej uz dost dole a porad mi tlaci na ten mocak, uvidime, co mi dr na ko rekne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2221
23.1.15 15:07

pucinka1 - mně vlasy padaly hodně na začátku, taky jsem měla vlasy až na zadek. Před Vánocemi mi začalo být lépe, tak jsem se nechala ostříhat a mám je pod ramena a už ani tolik nepadají. Mně vlasy rostou jako z vody :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2221
23.1.15 15:10

Marťásek 007 - taky mi přijde, že malá tlačí hodně dole, tak jsem taky zvědavá, co mi poví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
23.1.15 15:20

Tak me prijde ze mi padaji dost, uvidime po porodu jestli se to zlepsi. Jinak curat jdu tak 5× za den, v noci vubec, jen kdyz se pred spanim hodne napiju. Ale kdyz mi kope do mocaku, tak to je sila teda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.1.15 15:39

Mno, jak jsem psala, teď mám vlasy ok, lepší než netěhotná, ale vím, že po porodu padání přijde, takže si užívám husté vlasy :lol:
Jinak, jste už připravené na to, že za nedlouho budete rodit dalšího prcka? Já měla sice první porod rychlej, ale tak nějak si říkám, že to utíká moc rychle :nevim: Asi mi dojde, že rodím až se budu v porodnici hopsat na míči, jako při prvním, vůbec jsem si to nepřipouštěla, možná právě proto byl ten porod rychlej, vše mi začlo docházet až při porodu a tak nebyl čas stresovat :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
23.1.15 17:14

Tak ja jdu cisarem, tak myslim zase na tu bolest co me ceka po ty operaci, byla to ta nejhorsi bolest co jsem kdy zazila, tak se tesim az to budu mit cele za sebou a s prckem budeme doma :dance:.
Taky u vas snezi? My mame bilo, sice to na boby neni, ale malej i tak ma radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2221
23.1.15 17:19

Já se na porod těším, trpím nadměrným těhotenským zvracením (měsíc v nemocnici na kapačkách) a i když teď je to lepší a nezvracím denně, ale mám stále takový zvracecí knedlík v krku, tak doufám, že se mi porodem uleví a všechno tohle zmizí, takže se těším, až to budu mít za sebou. :lol:

Jo, jo, u nás taky chvilkami sněží :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.1.15 17:25

Tak u nas nesnezi vubec, ale strasej s tim na zitra, tak uvidime.Me snih nevadi, pokud nepotrebuju zrovna nekam jet a je toho plna silnice a jede to jak na mejdle, jinak mi to je fuk…
Mno, tak ja si taky rikam na jednu stranu, aby uz byl malej venku, od zacatku to bylo porad neco, momentalne mam chripajznu, pred 14dny pro zmenu byla strevni chripka, takze porod bude vysvobozeni, ale chci si to jeste uzit, ikdyz uprimne pupik mi roste pred ocima a nemam cas nad tim, ze mam v sobe clovicka myslet :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
23.1.15 17:49

Tak u nas je zazrak kdyz nejaky snih vubec je. Vsude bylo vzdycky nasnezeno a u nas nic tak jsme se konecne dockali. Taky mi to vadi kdyz mam ridit, hlavne kdyz vozim malyho.
Tak ne zase trapi ta zelena ryma, tak se pri kontrole domluvim co s tim, protoze to je nejspis zase bakterialni :( a nic mi nepomaha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2305
29.1.15 21:43

Ahoj holky muzu se pridat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2221
29.1.15 22:33
@Lucášek píše:
Ahoj holky muzu se pridat

jistě, vítej :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.1.15 22:57

@Lucášek Tak, tak ;) Vitej a neco nam o sobe povez o nas uz sis jiste precetla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2305
29.1.15 23:19

Dekuji za prijeti mezi vas.:-) TP mam 22.3. Cekame holcicku a uz jednu cacorku mame doma v dubnu bude mit 3 roky.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2305
29.1.15 23:21

Ted mi dost tvrdne bricho i presto ze beru magnezko. pristi tyden mam kontrolu tak jsem zvedava. jinak se asi pomalu distavuje nervozita z porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2221
30.1.15 00:33

Jé to já se už těším, až to budu mít za sebou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie