Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, tak komu se to uz taky blizi? Ja byla do ted tak nejak v klidu, ale ted uz na to zacinam vic a vic myslet jak to vse bude atak no
. Jsem prvorodicka.
@Elilen já taky, ale s druhým synáčkem
neukazuje Ti metřík nějak moc zbývajících dní? ![]()
Příspěvek upraven 03.01.15 v 19:30
Ahoooj ![]()
Já taky, termín mám 8.3. a kdykoliv mě přepadne strach, tak rychle myslím na něco jiného. Jinak chci trénovat s Aniballem ![]()
Jo, blíží se to až moc rychle..já mám termín za 3 týdny, ale je to už 3. těhu, a ani jedno prtě do termínu nevydrželo..takže tohle nejspíš taky ne. ale už jsem ve fázi, že se začínám smiřovat s tím, že když to šlo dovnitř, tak ven to taky musí ![]()
Taky taky..ale nejsem prvorodička
zrovna dneska jsem procházela věci jestli už mám vše ![]()
@darkblack Tak to jsi dobrá
já chci mít vše připraveno do konce ledna a pak už jen čekat se sbalenou taškou na den D ![]()
@slavuska1 Občas tě zahlídnu v diskusích a koukám na podpis, jsem zvědavá na to vaše překvápko ![]()
Jinak já už to mám taky celkem za pár, někdy se těším, někdy šílím ![]()
@chrastitko11 píše:
Ahoj holky, tak komu se to uz taky blizi? Ja byla do ted tak nejak v klidu, ale ted uz na to zacinam vic a vic myslet jak to vse bude atak no![]()
. Jsem prvorodicka.
No a ja Doufam ze uz to bude
taky prvorodička
nejak me to uz nebavi
@xFelli píše:
@slavuska1 Občas tě zahlídnu v diskusích a koukám na podpis, jsem zvědavá na to vaše překvápkoJinak já už to mám taky celkem za pár, někdy se těším, někdy šílím
díky
a neboj, já před měsícem šílela taky, ale už mě to přešlo, už to beru jako neodvratitelnou věc
a nakonec je super, mít překvápko, jediný co chci, tak už to všechno mít za sebou, a mít mimčo u sebe, a to poslední co mě momentálně zajímá je, jestli bude modrý, růžový, zelený, nebo oranžový ![]()
@LolitkaP píše:
@darkblack Tak to jsi dobrájá chci mít vše připraveno do konce ledna a pak už jen čekat se sbalenou taškou na den D
u mě je reálné že budu rodit dřív, proto chci mít taky do konce ledna vše „ready“ pro případ že bych musela do nemocnice.. Ale doufám že to nenastane ![]()
@chrastitko11 mne se to taky blizi, 35+4 a zacinam dost plasit, ani ne z porodu, jako z toho vseho potom. I kdyz strach z porodu me v nejblizsich dnech chytne taky ![]()