Za dva měsíce rodím :-D

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
496
3.1.15 19:22

Za dva mesice rodim :-D

Ahoj holky, tak komu se to uz taky blizi? Ja byla do ted tak nejak v klidu, ale ted uz na to zacinam vic a vic myslet jak to vse bude atak no :nevim: :lol:. Jsem prvorodicka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15977
3.1.15 19:24

Mám rodit za měsíc a týden a těším se! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
3.1.15 19:25

@Elilen já taky, ale s druhým synáčkem :mrgreen: neukazuje Ti metřík nějak moc zbývajících dní? :think:

Příspěvek upraven 03.01.15 v 19:30

• Citovat
  • Upravit
2077
3.1.15 19:27

Ahoooj :mavam:
Já taky, termín mám 8.3. a kdykoliv mě přepadne strach, tak rychle myslím na něco jiného. Jinak chci trénovat s Aniballem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308

Já se přidávám mě to čeká za 6 týdnů cca :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11184

@chrastitko11 ahoj já mám rodit 6.3. a už se nemůžu dočkat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
3.1.15 19:29

Jo, blíží se to až moc rychle..já mám termín za 3 týdny, ale je to už 3. těhu, a ani jedno prtě do termínu nevydrželo..takže tohle nejspíš taky ne. ale už jsem ve fázi, že se začínám smiřovat s tím, že když to šlo dovnitř, tak ven to taky musí :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
3.1.15 19:29

Taky taky..ale nejsem prvorodička 8) zrovna dneska jsem procházela věci jestli už mám vše :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2077
3.1.15 19:42

@darkblack Tak to jsi dobrá :palec: já chci mít vše připraveno do konce ledna a pak už jen čekat se sbalenou taškou na den D ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
467
3.1.15 19:44

Mám termín taky brzy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2734
3.1.15 19:47

@slavuska1 Občas tě zahlídnu v diskusích a koukám na podpis, jsem zvědavá na to vaše překvápko ;)

Jinak já už to mám taky celkem za pár, někdy se těším, někdy šílím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2529
3.1.15 19:48
@chrastitko11 píše:
Ahoj holky, tak komu se to uz taky blizi? Ja byla do ted tak nejak v klidu, ale ted uz na to zacinam vic a vic myslet jak to vse bude atak no :nevim: :lol:. Jsem prvorodicka.

No a ja Doufam ze uz to bude :think: taky prvorodička
nejak me to uz nebavi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
3.1.15 19:57
@xFelli píše:
@slavuska1 Občas tě zahlídnu v diskusích a koukám na podpis, jsem zvědavá na to vaše překvápko ;)Jinak já už to mám taky celkem za pár, někdy se těším, někdy šílím :D

díky :) a neboj, já před měsícem šílela taky, ale už mě to přešlo, už to beru jako neodvratitelnou věc :) a nakonec je super, mít překvápko, jediný co chci, tak už to všechno mít za sebou, a mít mimčo u sebe, a to poslední co mě momentálně zajímá je, jestli bude modrý, růžový, zelený, nebo oranžový :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
3.1.15 19:58
@LolitkaP píše:
@darkblack Tak to jsi dobrá :palec: já chci mít vše připraveno do konce ledna a pak už jen čekat se sbalenou taškou na den D ;)

u mě je reálné že budu rodit dřív, proto chci mít taky do konce ledna vše „ready“ pro případ že bych musela do nemocnice.. Ale doufám že to nenastane :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85235
3.1.15 20:03

@chrastitko11 mne se to taky blizi, 35+4 a zacinam dost plasit, ani ne z porodu, jako z toho vseho potom. I kdyz strach z porodu me v nejblizsich dnech chytne taky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí