Za dva měsíce rodím :-D

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2734
3.1.15 20:53
@Elilen píše:
@blumen Už mám nový a je to správně. :)
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7072
3.1.15 20:59

Mam termin v unoru a uz aby to bylo. Sice me zada neboli, extremne jsem taky nepribrala, ale furt zvracim a s tim brichem uz to je teda sila. Na porod se vyslovene tesim, horsi nez noc nad zachodem to byt nemuze :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
3.1.15 21:04

@bee.rush Já zvracela jen 1.trimestr, takže upřímně soucítím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7072
3.1.15 21:14
@Elilen píše:
@bee.rush Já zvracela jen 1.trimestr, takže upřímně soucítím.

To ja prave vubec. Zacalo mi to az ve 20. tt, takze mam za sebou vsechna mozna i nemozna vysetreni s vysledkem, ze nevedi proc. Ted uz nevim, jak se k tomu zachodu mam zkroutit. Uz abych rodila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
4.1.15 01:13
@Omiii píše:
@lovesmile
Jojo hormony v těhotenství jsou opravdu ZÁZRAČNÉ.
Na začátku těhotenství jsem se pídila, celá hysterická strachy, jak si zařídit porod císařským řezem (barvité a velmi naturalistické popisy v rodině u mě způsobily asi nějaký blok) a teď jsem nějaká záhadně klidná. Těším se, sobecky se nemohu dočkat, až se uleví zádům, ale zároveň mám strach z neznámého, také a to hlavně mám strach ze srážky „s blbcem“ v porodnici…

Tak takhle bych řekla, že je to celkem fajn… myslím tvoji psychiku připravenou na porod. :mrgreen:

Taky jsem před prvním porodem zkoumala, jak by to šlo udělat jinak (císař) a pak jsem se tady dozvěděla, že je to (porod samotný) hooooodně o té psychice a pomohlo mi to. Každopádně to zvládneš a u porodu si říkej, je to JENOM bolest! Nic víc, jenom bolest, jenom bolest, jenom bolest, ta bolest zase pomine… :* :mrgreen: Já jsem pořád u prvního čekala nějakou tu hrůzu, jak to tady hodně žen popisuje, že budu mít chuť kousat dlaždičky ze zdi nebo snad omítku a nic z toho se nedělo. :nevim: Celou dobu jsem cítila, že se to dá vydržet a pořád jsem čekala tu fakt HROZNOU :! bolest - ta se nekonala. :nevim: Dá se to zvládnout, vydržet, nic jiného ti stejně nezbývá. A zvládlo to spoustu žen před tebou, proč by jsi to nezvládla ZROVNA ty? :hug: Ano, bolí to, nebudu říkat, že ne, ale zvládneš to a není to na umření. Být psychicky vyrovnavá je podle mě víc jak polovina úspěchu. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
4.1.15 15:49

Já mám termín 24.2., poprvé jsme porodila třetí den vyvolávání a doufám, že teď porodím normálně, ta bolest byla neskutečná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
4.1.15 15:58

Já taky :), termín 6.3. už se dost na to těším, snažím se hodně psychicky pripravovat a nebát se :palec:, to zvládnem, hlavně at jsou miminka i my zdravé :palec: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11184
4.1.15 18:20

@šuji je máme termín stejný den tak třeba dítka budou chtít na svět stejně, jinak se těším na porod že vím co měě čeká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
4.1.15 20:14

@věrasek80 jsem zvědavá no kdy to bude, ale nemyslím si ze to bude zrovna toho 6.3. :nevim: :mrgreen:, já jeste nevim do ceho jdu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
5.1.15 00:26

@šuji ja mam malou ba 7.3.a taky neverim, ze datum vyjde. Spis doufam, ze to bude treba o tyden driv :-D a do ceho jdu taky netusim :lol: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11184
5.1.15 13:00

@šuji tak já nikdy neměla děti v termínu takže počítám s dřívějším datem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
5.1.15 14:21

@věrasek80 taky tak nějak počítám s dřívějším datem ;), necítím,,v kostech'' ze budu prenaset :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
5.1.15 14:33

Ahoj holky, termín mám 16.3., už se mi to taky pomalu krátí. Snažím se na porod moc nemyslet, bojím se, ale zároveň se na malýho už tak moc těším. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí