Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj. Je tu par skupin letosnich cervnovych deti, ale vsechny jsou uz rozjete. Tak zakladam novou diskusi. Pojdte si pokecat o detech a problemech a radostech s nimi ![]()
Zn. bez sislani a mykani
@Kofolová nešišlám a nemykám. Teda snažím se, ale po 4 letech doma si připadám jak po lobotomii. Mám ještě kluka 11/2011.
@Billi Ja mam kluka 07/2011 a mladsi mam holku a obcas mi nejaka infantilni vec ujede ale rozhodne nepapame mrkvicku a nenaucili jsme se dnes rikat „kun“.
mas dva kluky teda?
Jo, dva kluky. My mrkvičku papáme, protože jsem líná matka a u se vaření přizpůsobuju oběma klukům, takže když jíst mrkev, tak všichni ![]()
Hlásím se
(jinak tady kromě syna papá mrkvičku s brambůrkem tchyně, teď nedávno se taky naučila otáčet z bříška zpátky na záda.. šikovná babička
)
@Billi píše:
Jo, dva kluky. My mrkvičku papáme, protože jsem líná matka a u se vaření přizpůsobuju oběma klukům, takže když jíst mrkev, tak všichni
A ja jsem jeste linejsi tak ma sklenicky takze to papa jen ona
az zacne jist vic tak zacnu varit. Planuju to na leden
@poiuz píše:
Hlásím se(jinak tady kromě syna papá mrkvičku s brambůrkem tchyně, teď nedávno se taky naučila otáčet z bříška zpátky na záda.. šikovná babička
)
Predtim jen pasla kone?
@poiuz šikovná babička
. My máme šikovnou sousedku, její věta od doby, co se narodil starší: My jsme ale šikovní klucí, my už… (sedíme, chodíme… podle aktuální situace). Z toho rostu už 3 roky…
@Kofolová co můžu uvařím, co se mi nechce, tak dám skleničku. On se stejně tváří, že ho chci otrávit.
@Kofolová a za chvili bude asi valet sudy
@Billi kdyz se doktorka poprve ptala „kolik vam je“, tak me to ale zarazilo ![]()
@Billi samozrejme ze je domaci lepsi proto jsem zacla temi hnusy at je zvykla ![]()
@poiuz píše:
@Kofolová a za chvili bude asi valet sudy@Billi kdyz se doktorka poprve ptala „kolik vam je“, tak me to ale zarazilo
Bych ji normalne rekla ze mi je 24
@poiuz u nás se sestra vždycky ptá kolik vážíme a měříme. Otázku jestli už se přetáčíme jsem taky slyšela. Zatím jsem pokaždé odolala ![]()
@Kofolová jemu je jedno, jestli to je domácí nebo kupovaný. Mám druhého mlékofila, akorát ten starší k tomu i jedl, tohle dítě se k tomu zatím moc nemá. Uvidíme, jak se to vyvine dál.