Děti 06/2014

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4984
7.12.14 23:09

Deti 06/2014

Ahoj. Je tu par skupin letosnich cervnovych deti, ale vsechny jsou uz rozjete. Tak zakladam novou diskusi. Pojdte si pokecat o detech a problemech a radostech s nimi :kytka:
Zn. bez sislani a mykani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Billi
7.12.14 23:29

@Kofolová kdyby ti nevadilo z července, tak se klidně přidám ;)

• Citovat
  • Upravit
4984
7.12.14 23:36

@Billi nevadilo. Nebudes sislat? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
7.12.14 23:40

@Kofolová nešišlám a nemykám. Teda snažím se, ale po 4 letech doma si připadám jak po lobotomii. Mám ještě kluka 11/2011.

• Citovat
  • Upravit
4984
7.12.14 23:45

@Billi Ja mam kluka 07/2011 a mladsi mam holku a obcas mi nejaka infantilni vec ujede ale rozhodne nepapame mrkvicku a nenaucili jsme se dnes rikat „kun“. :mrgreen: mas dva kluky teda?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
7.12.14 23:48

Jo, dva kluky. My mrkvičku papáme, protože jsem líná matka a u se vaření přizpůsobuju oběma klukům, takže když jíst mrkev, tak všichni :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1685
7.12.14 23:51

Hlásím se :) (jinak tady kromě syna papá mrkvičku s brambůrkem tchyně, teď nedávno se taky naučila otáčet z bříška zpátky na záda.. šikovná babička :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
7.12.14 23:59
@Billi píše:
Jo, dva kluky. My mrkvičku papáme, protože jsem líná matka a u se vaření přizpůsobuju oběma klukům, takže když jíst mrkev, tak všichni :mrgreen:

A ja jsem jeste linejsi tak ma sklenicky takze to papa jen ona :lol: az zacne jist vic tak zacnu varit. Planuju to na leden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
8.12.14 00:00
@poiuz píše:
Hlásím se :) (jinak tady kromě syna papá mrkvičku s brambůrkem tchyně, teď nedávno se taky naučila otáčet z bříška zpátky na záda.. šikovná babička :mrgreen: )

Predtim jen pasla kone?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
8.12.14 00:03

@poiuz šikovná babička :lol:. My máme šikovnou sousedku, její věta od doby, co se narodil starší: My jsme ale šikovní klucí, my už… (sedíme, chodíme… podle aktuální situace). Z toho rostu už 3 roky…

@Kofolová co můžu uvařím, co se mi nechce, tak dám skleničku. On se stejně tváří, že ho chci otrávit.

• Citovat
  • Upravit
1685
8.12.14 00:11

@Kofolová a za chvili bude asi valet sudy :roll: @Billi kdyz se doktorka poprve ptala „kolik vam je“, tak me to ale zarazilo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
8.12.14 00:15

@Billi samozrejme ze je domaci lepsi proto jsem zacla temi hnusy at je zvykla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
8.12.14 00:16
@poiuz píše:
@Kofolová a za chvili bude asi valet sudy :roll: @Billi kdyz se doktorka poprve ptala „kolik vam je“, tak me to ale zarazilo :lol:

Bych ji normalne rekla ze mi je 24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
8.12.14 00:16

@poiuz u nás se sestra vždycky ptá kolik vážíme a měříme. Otázku jestli už se přetáčíme jsem taky slyšela. Zatím jsem pokaždé odolala :lol:

• Citovat
  • Upravit
Billi
8.12.14 00:18

@Kofolová jemu je jedno, jestli to je domácí nebo kupovaný. Mám druhého mlékofila, akorát ten starší k tomu i jedl, tohle dítě se k tomu zatím moc nemá. Uvidíme, jak se to vyvine dál.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex