Poradna duly
Jana Čurdová
@Billi ja mam prsofily. Starsi kojen do 23mesicu a uspaval se jedine u kojeni. Mladsi bude stejny pripad zrejme
@Billi to bych chtela taky. Mam odmitace lahvi, dokud to neni nezbytne nutne. Do dcery jsem lahev jeste nenarvala, do syna az po odstaveni
Ahoj, taky se ráda přidám, pokud nevadí červenec. Z jedné skupiny už jsem kvůli tuleníčku, testíkům a mimískům utekla
![]()
@martina.se @fenny vitejte prichozi.
asi nas tu bude malo protoze vsichni tuliskujou ![]()
Ahoj, muzu k vam? Mam kluka 28.6. a staršího 9 let. Mykani nenávidím, a i kdy na staršího jsem nezasislala ani jednou, u tohohle benjaminka jsme se s mužem přistihli, ze se nad nim rozplýváme jak dva senilni geronti ![]()
Jee, my chceme plošíme taky, doufám, že nás nepošlete tam, kde slunce nesvítí jen protože trošku šišulinkáme a všichni jsme se znovuzrodili už v květnu..
@Kofolová Taky jsem řekla, že 26 a ještě jsem neprozřetelně dodala, proč se ptá
ten její nechápavý výraz byl fakt příjemný, no ![]()
Kdyz jsme se tu tak hezky sesly, tak jak vam spi deticky? Mate je hodne? Dcera je zlaticko. Skoro ani nezaplace
@Kofolová jj, taky zlatíčko, dneska spal celou noc, do 6, vykadil, přebalit a zas to zalomil do 11. Přes den si da pár dvacetiminutovek. Akorat nechce nic ochutnat, sklebi se priserne. Ani flasku, ani dudlik. Co davate tem vašim?
Kojim, trochu mrkve, brambor brokolice na obed. A taky nechce flasku ani dudlik. Mam bezdudlikace ![]()
Tyjo, závidím skoro
v noci spí jak kdy, většinou po nějaké době zase usne, budí se tak po dvou až třech hodinách na kojení. Přes den usne v kuse tak na půlhodinu maximálně, většinou vydrží vzhůru tak ty tři hodiny, jak je to víc, tak je přetaženej. Jinak je to docela jedlík, chutná mu, nic naštěstí neplive (když už má dost, tak prostě buď neotevře pusu, odstrkává lžičku nebo se rozječí). Akorát odmítá flašku, máme tady x značek a typů dudlíků, ale žádná lahev ho nezaujala… takže když nejsem doma, tak muž holt zápasí s odsátým mlékem a lžičkou ![]()
S tím spaním taky patřím mezi šťastlivce, obě děti spí tak od 1-2 měsíců celou noc, i při nemoci, u prvního jsem ani nevěděla, kdy mu rostou zuby, nevzbudí ho nic.. jen s jídlem je to trochu boj, je to takový trochu nemehlo
jednak mu nic nechutná a když už, tak stejně všechno vystrkuje jazykem, to se starším neznám, tak doufám, že se to zlepší, nějak nevím jak na něj ![]()