Poradna duly
Jana Čurdová
Jo holky, než na sebe všechno vyzvoním
budete to tu časem chtít uzavřít, až se už nebudou přidávat další? Nebo to bude spíš otevřený? Já bych nechtěla, aby to mohl číst kde kdo, tak proto se jen předem ptám ![]()
@Kofolová píše:
@martina.se @fenny vitejte prichozi.asi nas tu bude malo protoze vsichni tuliskujou
@martina.se tak šišlající prodavačka je dost drsná.
Já své obě děti i manžela nazývám nejrůznějšími jmény, jinak mám tendenci všem třem říkat jménem staršího syna ![]()
@Billi píše:
@martina.se tak šišlající prodavačka je dost drsná.
Já své obě děti i manžela nazývám nejrůznějšími jmény, jinak mám tendenci všem třem říkat jménem staršího syna
já si připadala divná. Doteď malému neříkám jménem - většinou je xicht nebo záškodník
po ránu ptáček zpěváček - bo on fakt zpívá, ideálně v 5 ráno
a občas mu řeknu jménem staršího ![]()
@martina.se já mám piraňu, pijavici, vobludu, příšeru a teroristu (aplikuju na oba).
Mám k tobě dotaz, někde jsem si všimla, že jsi hledala něco místo vigantolu. Sehnalas? A co látky, kdes je nakonec vzala? Nějak jsem byla jen na mobilu a pak jsem nereagovala.
@Billi měla jsem slíbeno objednání čehos, ale nedopadlo to - dotyčná už se neozvala. Zatím jsem žádnou náhradu nesehnala. Jo a látky nakoupeny
i černá ![]()
Ja prezdivky rada. Syn: Bublina, Bubak a dcera nejcasteji: Stouchalka, Mimik, Kulicka, Ruzovka, Puntik a taky Bublina.
kazdy den ma neco novyho ![]()
@poiuz tu presdivku dostala uz v brise
ted by to mela byt Stipalka nebo Skrabalka
Holky ráda bych se přidala, ale s tím spaním mě teda sejříte. To moje zlato spí přes den půl hodiny, občas v kočáře se teda poslední dobou zadaří víc, ale přes noc je to děs, od půl osmé kdy chodí spát se budí klidně každou půl hodinu nebo hodinu, od té půlnoci si občas dá max 3hod v kuse, teď už ani čas nesleduju, tak nevím..už jsem celkem hotová..a to do třech měsíců spala pěkně, budila se až po půl noci a pak po třech hodinách. No ale teď tady mele máma máma tak já jí to asi odpustím ![]()
Pokud ještě berete, ráda se přidám. Teda jestli mě nevyhodíte, když občas napíšu My
, 100% za sebe totiž neručím, že mi to neujede…Dcera je 30.6., náladová, někdy anděl, jindy na zabití. Spí stejně tak, jednou celou noc, jednou se budí x krát na dudlík.
@Kofolová Jo, Škrabálistou ho taky někdy nazvu
Jinak je to Tádě (Tadeáš), Hádě nebo Malé Může/Malý Muž ![]()
Máme taky zlatého kluka. Spí celou noc, přes den spí dopoledne 2-3 hodiny, po obědě 2-3 hodiny a večer před spaním cca 30 minut.
Flašku bere, dudlík bere. S kojením trochu bojujeme, ale jde to. Na noc dávám UM. V poledne dávám na košt zeleninu. Nějak se netváří, uvidíme, jak se to vyvrbí. První byl žrout od prvního pokusu.