Za dva měsíce rodím :-D

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2529
3.1.15 19:48
@chrastitko11 píše:
Ahoj holky, tak komu se to uz taky blizi? Ja byla do ted tak nejak v klidu, ale ted uz na to zacinam vic a vic myslet jak to vse bude atak no :nevim: :lol:. Jsem prvorodicka.

No a ja Doufam ze uz to bude :think: taky prvorodička
nejak me to uz nebavi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
3.1.15 19:57
@xFelli píše:
@slavuska1 Občas tě zahlídnu v diskusích a koukám na podpis, jsem zvědavá na to vaše překvápko ;)Jinak já už to mám taky celkem za pár, někdy se těším, někdy šílím :D

díky :) a neboj, já před měsícem šílela taky, ale už mě to přešlo, už to beru jako neodvratitelnou věc :) a nakonec je super, mít překvápko, jediný co chci, tak už to všechno mít za sebou, a mít mimčo u sebe, a to poslední co mě momentálně zajímá je, jestli bude modrý, růžový, zelený, nebo oranžový :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
3.1.15 19:58
@LolitkaP píše:
@darkblack Tak to jsi dobrá :palec: já chci mít vše připraveno do konce ledna a pak už jen čekat se sbalenou taškou na den D ;)

u mě je reálné že budu rodit dřív, proto chci mít taky do konce ledna vše „ready“ pro případ že bych musela do nemocnice.. Ale doufám že to nenastane :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85313
3.1.15 20:03

@chrastitko11 mne se to taky blizi, 35+4 a zacinam dost plasit, ani ne z porodu, jako z toho vseho potom. I kdyz strach z porodu me v nejblizsich dnech chytne taky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
3.1.15 20:05
@Omiii píše:
Termín mám ve čtvrtek, také jsem prvorodička. Už se těším až to bude za mnou a budu mít mimčo u sebe. Hlavně, aby mi porod nevyvolávali, z té chemie mám strach, kontrakce pak prý více bolí. Ale jinak už se na porod těším

Ahoj, já jsem měla první porod vyvolávaný a taková hrůza to nebyla, neboj. Tam jde jen o to, že ti „prý“ přijdou hned ty silné kontrakce a tělo se na to nestihne připravit, ale u mě dobrý. :mrgreen: Já si hlavně myslím, že je to o psychice. Když se toho člověk nebojí a bere to tak, že to k tomu prostě patří, tak se rodí hned líp. :mrgreen: Snad bych si i řekla, že mě druhý, přirozený porod bolel o něco víc, ale zas to byla rychlovka, no… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
3.1.15 20:08
@Lizzi píše:
@Elilen já taky, ale s druhým synáčkem :mrgreen: neukazuje Ti metřík nějak moc zbývajících dní? :think:Příspěvek upraven 03.01.15 v 19:30

Ty máš jiný druh metříku. :) Ten můj neukazuje zbývající dny, ale dny a týdny těhotenství. :) Právě jsem na začátku 35tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1764
3.1.15 20:15

@lovesmile přesně tak, vše je o psychice :) já s tím byla od 8. měsíce smířená, dost mi pomohl kurz a porod byl ukázkový…chceme druhé, tak doufám, že to bude podobné-těhotenství i porod

holky, hodně sil a hodně štěstí, držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
3.1.15 20:18

Mám termín 15.3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85313
3.1.15 20:20

@Omiii ja nechtela ani otehotnet kvuli porodu a planovala si cisarsky rez. Ted mi hrozi cisar a ja doufam, ze se mala otoci a budu mit normalni porod :mrgreen: hormony jsou svina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2734
3.1.15 20:24

@Elilen No jo, ale máš tam "83 days to go ", máš tam mít daleko míň.. koukni třeba na můj :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85313
3.1.15 20:33

@Omiii tak to ja to chtela sama, ze se s tim behem tehotensrvi nejak srovnam a taky ze jo :-) ale odkladala jsem to hooodne dlouho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
3.1.15 20:42
@xFelli píše:
@Elilen No jo, ale máš tam "83 days to go ", máš tam mít daleko míň.. koukni třeba na můj :think:

Aha, vidíš, to jsem nikdy nezkoumala. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5736
3.1.15 20:45

Jj za 6,5 tydne mam taky terminek.. zatim neplasim, ale jak se to bude blizit tak uvidime…ale kdyz se budu snazit pripravit tak to snad pujde v poho, snad… spiše zvazuji co mit a nemit, co mi jeste chybi atd… ale nejak to dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85313
3.1.15 20:50

@Elilen mas tam asi spatne nastavene datum porodu, mela bys tam mit o hodne dni mene

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
3.1.15 20:52

@blumen Už mám nový a je to správně. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie