Druhy antikoncepce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5158
9.1.13 15:34

@jancik.150 noprávě proto to píšu, kvůli sexu dejme tomu jednou za dva týdny, je blbost do sebe cpát prášky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
9.1.13 15:35

Dobry je nuvaring :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
9.1.13 15:38
@Žirafátko píše:

Ale ten je hormonální…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
9.1.13 15:47

Nebo zkus Nuvaring…je to kroužek který měníš jednou za měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
9.1.13 15:47
@aiko24 píše:
Ale ten je hormonální…

tak to je snad každá antikoncepce ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
9.1.13 15:49

@jancik.150 dává se asi třetí den ms, já teda šla hned po šestinedělí, trvalo to chvilku, trochu to píchlo jinak nic (u mě :) ) jinak jsem to tělísko vůbec necítila od druhého dne. Někomu může být blbě, může nějakou dobu špinit, ale to je individuální, dr. ti to vysvětlí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2230
9.1.13 15:59

@Pce není,nemužu mít hormony takže já mám měděný tělísko. stálo mě 800,–,dva dny po zavedení mě bolelo břicho jako při ms ale jinak super, mám roka pul a těhu nejsem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
9.1.13 16:09
@spiky01 píše:
@Pce není,nemužu mít hormony takže já mám měděný tělísko. stálo mě 800,–,dva dny po zavedení mě bolelo břicho jako při ms ale jinak super, mám roka pul a těhu nejsem :mrgreen:

8o 8o to vůbec neznám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2230
9.1.13 16:11

@Pce hele já o tom neměla taky ani šajna, ale gyndař naštěstí jo :mrgreen: jinak bych byla anmydlená, klasickou danu taky nemužu mít a pharmatex zas vadil manželovi… takže mě by zbývalo jen podvázání, což manžel taky nechtěl (ukecává mě na třeťátko :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
9.1.13 16:15
@spiky01 píše:
@Pce hele já o tom neměla taky ani šajna, ale gyndař naštěstí jo :mrgreen: jinak bych byla anmydlená, klasickou danu taky nemužu mít a pharmatex zas vadil manželovi… takže mě by zbývalo jen podvázání, což manžel taky nechtěl (ukecává mě na třeťátko :lol: )
:lol: :palec:
No já jsem teď půl roku po porodu a taky bojuju s práškama, doktorka mi nasadila ty co jsem měla před těhu protože mi perfektně seděly…a teď je to teda tragedie…mám to nějaký rozhozený a krvácími během užívání. Dostala jsem k tomu ještě nějaký prášky na zastavení krvácení tak když ani tohle nepomůže tak to musím vyměnit. :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2230
9.1.13 16:21

@Pce já se po druhym porodu dostala na ha s nejvyšší možnou dávkou hormonů a stejně jsme furt krvácela… takže jsem dostala zákaz ha, nový gyn s tim jen souhlasil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
9.1.13 16:36
@Žirafátko píše:

za mě teda kroužek ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
9.1.13 16:51
@spiky01 píše:
@Pce já se po druhym porodu dostala na ha s nejvyšší možnou dávkou hormonů a stejně jsme furt krvácela… takže jsem dostala zákaz ha, nový gyn s tim jen souhlasil

hmm tak to jsem zvedava jak to se mnou dopadne a ted s tim teliskem ses v pohode?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
9.1.13 16:54
@Pce píše:
tak to je snad každá antikoncepce ne?

Jak to myslíš? Třeba pesar, kondom, spermicidní gely určitě hormonální nejsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2230
9.1.13 17:05

@Pce vubec si nemužu stěžovat, ms mám pravidelně, není nijak silnější nebo bolestivější než před tělískem a neovlivňuje to chuť na sex (při ha jsme ji enměla)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí