Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@jancik.150 noprávě proto to píšu, kvůli sexu dejme tomu jednou za dva týdny, je blbost do sebe cpát prášky
Nebo zkus Nuvaring…je to kroužek který měníš jednou za měsíc.
@aiko24 píše:
Ale ten je hormonální…
tak to je snad každá antikoncepce ne?
@jancik.150 dává se asi třetí den ms, já teda šla hned po šestinedělí, trvalo to chvilku, trochu to píchlo jinak nic (u mě
) jinak jsem to tělísko vůbec necítila od druhého dne. Někomu může být blbě, může nějakou dobu špinit, ale to je individuální, dr. ti to vysvětlí
@Pce není,nemužu mít hormony takže já mám měděný tělísko. stálo mě 800,–,dva dny po zavedení mě bolelo břicho jako při ms ale jinak super, mám roka pul a těhu nejsem ![]()
@spiky01 píše:
@Pce není,nemužu mít hormony takže já mám měděný tělísko. stálo mě 800,–,dva dny po zavedení mě bolelo břicho jako při ms ale jinak super, mám roka pul a těhu nejsem
to vůbec neznám ![]()
@Pce hele já o tom neměla taky ani šajna, ale gyndař naštěstí jo
jinak bych byla anmydlená, klasickou danu taky nemužu mít a pharmatex zas vadil manželovi… takže mě by zbývalo jen podvázání, což manžel taky nechtěl (ukecává mě na třeťátko
)
@spiky01 píše:
@Pce hele já o tom neměla taky ani šajna, ale gyndař naštěstí jojinak bych byla anmydlená, klasickou danu taky nemužu mít a pharmatex zas vadil manželovi… takže mě by zbývalo jen podvázání, což manžel taky nechtěl (ukecává mě na třeťátko
)
@Pce já se po druhym porodu dostala na ha s nejvyšší možnou dávkou hormonů a stejně jsme furt krvácela… takže jsem dostala zákaz ha, nový gyn s tim jen souhlasil
@spiky01 píše:
@Pce já se po druhym porodu dostala na ha s nejvyšší možnou dávkou hormonů a stejně jsme furt krvácela… takže jsem dostala zákaz ha, nový gyn s tim jen souhlasil
hmm tak to jsem zvedava jak to se mnou dopadne a ted s tim teliskem ses v pohode?
@Pce píše:
tak to je snad každá antikoncepce ne?
Jak to myslíš? Třeba pesar, kondom, spermicidní gely určitě hormonální nejsou.
@Pce vubec si nemužu stěžovat, ms mám pravidelně, není nijak silnější nebo bolestivější než před tělískem a neovlivňuje to chuť na sex (při ha jsme ji enměla)