Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Náplast jsem nějakou dobu používala a bylo to v pohodě. Pak jsem začala mít problémy, že se mi odlepovala. Nejprve jenom růžky a pak dokonce i celá
![]()
@LucciaMaty píše:
Náplast jsem nějakou dobu používala a bylo to v pohodě. Pak jsem začala mít problémy, že se mi odlepovala. Nejprve jenom růžky a pak dokonce i celá![]()
ouu… no toho se právě že bojím kam si ji mám nalepit aby se mi neodlepovala, a jestli se to musí neustále lepit na stejné místo, tak to budu muset promyslet
![]()
Naplasti pouzivam cca 7 lem, krome tehotenstvi samozrejme a vse v pohode. Tehotenstvi byli planovane ![]()
@verunka97 Vzádu na lopetce mi to vadilo kvůli podprdě a na břiše se mi zase třela o kalhoty, takže jsem lepila na rameno…
Prave, ze mista bys mela menit. Doporucuje se na podbrisrk, zadecek, rameno, ci na pazi nahoru.
@verunka97 Já teda střídala ramena… Jenom mi teda vadilo, že po odloupnutí jsem měla místo jako zarudlé a trošku nateklé.
No jenže nechci zase oby ostatní věděli že mám antikoncepci, tak bych to chtěla dát na neviditelné místo :/
LucciaMaty a sara1000 chtěla bych se vás zeptat zali máte sex bez kondomu ![]()
@verunka97 píše:
No jenže nechci zase oby ostatní věděli že mám antikoncepci, tak bych to chtěla dát na neviditelné místo :/
Na záda, nad kalhotky. ![]()
@verunka97 píše:
@verunka97 píše:
@verunka97 píše:
@verunka97 píše:
@verunka97 Pokud jsem měla náplasti, tak bez kondomu. To by se jinak ani nevyplatilo náplasti používat…
Dobrý den,
chci se zeptat zdali je antikoncepce natolik učinná aby se nemusel použivat kondom, jelikož otěhotět v mém věku by bylo katastrofální. Mám předepsanou antikoncepci ve formě náplastí, a partner chce konečně vyzkoušet sex bez kondomu, jelikož já si nejsem jistá zdali nemůžu otěhotnět a zda-li nápast dokáže takto ochrínit.
Děkuji.