Sex bez kondomu, náplasti

Anonymní
5.1.13 23:00

Sex bez kondomu

Dobrý den,
chci se zeptat zdali je antikoncepce natolik učinná aby se nemusel použivat kondom, jelikož otěhotět v mém věku by bylo katastrofální. Mám předepsanou antikoncepci ve formě náplastí, a partner chce konečně vyzkoušet sex bez kondomu, jelikož já si nejsem jistá zdali nemůžu otěhotnět a zda-li nápast dokáže takto ochrínit.
Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2017
5.1.13 23:02

Náplast jsem nějakou dobu používala a bylo to v pohodě. Pak jsem začala mít problémy, že se mi odlepovala. Nejprve jenom růžky a pak dokonce i celá :nevim: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
5.1.13 23:05
@LucciaMaty píše:
Náplast jsem nějakou dobu používala a bylo to v pohodě. Pak jsem začala mít problémy, že se mi odlepovala. Nejprve jenom růžky a pak dokonce i celá :nevim: :zed:

ouu… no toho se právě že bojím kam si ji mám nalepit aby se mi neodlepovala, a jestli se to musí neustále lepit na stejné místo, tak to budu muset promyslet :( :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
5.1.13 23:06

Naplasti pouzivam cca 7 lem, krome tehotenstvi samozrejme a vse v pohode. Tehotenstvi byli planovane :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2017
5.1.13 23:07

@verunka97 Vzádu na lopetce mi to vadilo kvůli podprdě a na břiše se mi zase třela o kalhoty, takže jsem lepila na rameno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
5.1.13 23:07

Prave, ze mista bys mela menit. Doporucuje se na podbrisrk, zadecek, rameno, ci na pazi nahoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2017
5.1.13 23:08

@verunka97 Já teda střídala ramena… Jenom mi teda vadilo, že po odloupnutí jsem měla místo jako zarudlé a trošku nateklé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
5.1.13 23:08

No jenže nechci zase oby ostatní věděli že mám antikoncepci, tak bych to chtěla dát na neviditelné místo :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
5.1.13 23:12

LucciaMaty a sara1000 chtěla bych se vás zeptat zali máte sex bez kondomu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
5.1.13 23:13
@verunka97 píše:
No jenže nechci zase oby ostatní věděli že mám antikoncepci, tak bych to chtěla dát na neviditelné místo :/

Na záda, nad kalhotky. :-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
@verunka97 píše:
No jenže nechci zase oby ostatní věděli že mám antikoncepci, tak bych to chtěla dát na neviditelné místo :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
@verunka97 píše:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
@verunka97 píše:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
@verunka97 píše:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2017

@verunka97 Pokud jsem měla náplasti, tak bez kondomu. To by se jinak ani nevyplatilo náplasti používat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí