Mirena a panická porucha

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
19
30.12.12 19:56

MIRENA A PANICKÁ PORUCHA

Ahojte holky, 8 října 12. jsem si na doporučení doktorky nechala zavést nitroděložní tělísko MIRENA. 17. prosince jsem si jí nechala odstranit, jelikož si myslím, že mi nadělala takovou paseku v životě, že to není ani možný. :cert: Začala jsem být unavená, pořád jsem jenom spala, nedokázala jsem se ani postarat o svoji dcerku. Později mi začalo být i špatně a ke konci už to začalo být drsný, nemohla jsem dýchat, vnitřní chvění, klepavka, návaly horka, pocit na omdlení. Poprvé jsem se tak lekla, že jsem musela do nemocnice. Postihlo mě to ještě několikrát. K psychiatrovi nechci jít. Po vyndání se to zlepšilo, ale pořád mám z něčeho strach. Prosím za jak dlouho se dá moje psychika do normálu,, pokud vůbec,, :( :nevim: Díky R.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1449
30.12.12 20:17

Tak asi za 3 mesice, neboj hormony se vyplavi z tela pryc. Taky mi doktorka cpala mirenu s tim ze ji ma dneska skoro kazda, co jsem slysela tak s tim maji holky akorat problemy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dorothea
30.12.12 20:22

Tohle je pro laika myslím moc těžká otázka…pokud by ty problémy přetrvávaly, bylo by asi lepší zajít si k praktickému lékaři a poradit se…

• Citovat
  • Upravit
19
30.12.12 20:25

To snad nějak vydržím, ty deprese a psychická nepohoda mě ničí. :( Nedokážu nic dělat, nic mě nebaví. Ach jo, díky holkám tady na emimi jsem zjistila, že je to mirenou. Dřív jsem byla úplně normální člověk. Dneska se bojím usínat a být doma sama. Moc bych chtěla, aby se to urovnalo a psychické problémy mi nezůstaly. Mirena je svinstvo. Komu sedla tomu závidím. Za mě nedoporučuji a 6000 v koši. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
30.12.12 20:26
@Dorothea píše:
Tohle je pro laika myslím moc těžká otázka…pokud by ty problémy přetrvávaly, bylo by asi lepší zajít si k praktickému lékaři a poradit se…

Určitě by mě hnala k psychiatrovi :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
30.12.12 20:29

Tak to je mazec, taky jsem o ní uvažovala, ale to snad radši třetí dítě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dorothea
30.12.12 20:29
Ale toho se neboj, jít k psychiatrovi není žádná ostuda a jestli se cítíš fakt takhle mizerně, tak by to chtělo…sama můžeš zkusit maximálně bylinky (třezalka) ale ta úzkost je na prdlačku, to by chtělo odborníka…
@Rendyk píše:
Určitě by mě hnala k psychiatrovi :-/
  • Citovat
  • Upravit
19
30.12.12 20:36

No právě že to prý nějakou dobu trvá než se tělo zase vzpamatuje, ale jak dlouho to nevím. zkusím tomu dát ještě čas. A jakou antikoncepci si dát teď, hormonů už se docela bojím. Doktorka mi dala recept na nějakou antikoncepci a já to ani nevyzvedla raději :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
30.12.12 20:36

Určitě jdi k psychologovi nebo psychiatrovi, nemáš se za co stydět. Vím, o čem mluvíš. Před Vánocema jsem spadla prvně v životě do takový deprese, kterou bych nepřála ani největšímu nepříteli a vleče se to do dnes :( Moc ti přeju, ať seš co nejdřív fit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7740
30.12.12 20:47

Mně totéž udělal Femoden. Dostávala jsem se z toho rok. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
30.12.12 20:50
@Angua píše:
Tak to je mazec, taky jsem o ní uvažovala, ale to snad radši třetí dítě :lol:

já mám Mirenu už třetím rokem a naprostá spokojenost. V mem okolí neznám nikoho, komu by nesedla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
30.12.12 20:55

Ja s Mirenou mam jen kladne zkusenosti co se tyka psychiky, je nizkohormonalni…kdo ti rekl, ze toto zpusobila zrovna Mirena???Doktor? a pred tehotenstvim jsi brala jakou HA?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
30.12.12 20:58
@derida píše:
já mám Mirenu už třetím rokem a naprostá spokojenost. V mem okolí neznám nikoho, komu by nesedla.

ja nemuzu uz bohuzel zadne telisko, pro zeny se sklonem k cystam, srustum a pod to nejde, presto bych do ni zase sla :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
30.12.12 21:16
@derida píše:

Se budu muset vyptat, většinou se lidí na takové věci neptám, takže ani nevím, jestli to v okolí někdo má… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
30.12.12 21:27
@Angua píše:
Se budu muset vyptat, většinou se lidí na takové věci neptám, takže ani nevím, jestli to v okolí někdo má… :lol:

já mám v okolí 5 kamarádek plus švagrovou, všechny jsou s Mirenu spokojene ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí