Jeanine chybějící prášky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
225
28.12.12 20:22

Jeanine chybějící prášky

Máte prosím některá zkušenost s tím, že jste si u Jeanine vzaly prášek když měla být ještě pauza? Já jsem si omylem vzala už 2 a mám až příští týden :oops: Jak byli svátky tak jsem si to nějak celé popletla :? Teoreticky se asi nic neděje že? A ty dva chybějící si budu muset pak doplnit z nového platíčka nebo máte zkušenost že u doktorů si je můžete nějako třeba pořídit že tam má krabičku k dispozici pro tyhle případy?? :roll:
Moc děkuju za kometáře nic podobného se mi ještě nestalo tak jsem taková vyjukaná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101531
28.12.12 20:24

A co řešíš, prostě pokračuj, už nevynechávej, prostě tahle pauza bude kratší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
28.12.12 20:28

To mě taky napadlo takže to neva a nic se tím nerozhodí že? Něco podobnýho jako bych si pauzu prostě mezi platíčkama neudělala…Dík :oops: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12862
28.12.12 20:29

Dober to platíčko celé a pak udělej pauzu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12862
28.12.12 20:29
@Minnnie píše:
To mě taky napadlo takže to neva a nic se tím nerozhodí že? Něco podobnýho jako bych si pauzu prostě mezi platíčkama neudělala…Dík :oops: :)

Ne, není co rozhodit, beztak je ten cyklus díky práškům umělý, já teď zrovna udělala pauzu po třech platíčkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
28.12.12 20:32

Děkuju moc za rady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
28.12.12 20:36

@Minnnie to vůbec nevadí, pauzu ani dělat nemusíš a když už uděláš, nesmíš ji přetáhnout ale o pár dní míň nevadí ;) já brala HA bez pauzy a bylo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
28.12.12 20:48

No ono to bylo ještě tak že MS jsem dostala už ke konci dobírání prášků takže to vychází tak jako bych si žádnou pauzu neudělala v tom přípapadě neni asi vážně co řešit že :nevim: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí