Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý poprosila bych o radu mate někdo zkušenost s tim kdyz jsem si zapomela vzit dvakrat antikoncepci a meli jsme pri tom pohlavni styk?
Záleží v jakém období jsi zapomněla tabletky vzít, samozřejmě možné otěhotnět je.
No beru antikoncepci asi rok ted sem zacala brat z nove krabicky prvni platicko beru ho tyden a vcera a predevcirem jsem si prasky zapomela vzit
Týden? No možnost v téhle fázi platíčka bude asi větší, ale zatím to stejně neovlivníš. Možná ještě Postinor, nevím jak to s ním je a jestli je to možný při normální antikoncepci.
Tak je lepší celý cyklus radši použít i kondom, pravděpodobnost je, ale nízká
Mě o to nejde mi miminko další chceme takze spis se ptam jestli by bylo mozne otehotneni nebo jestli si nemam delat plane nadeje ja uz dal prasky brat nebudu.ja jsem puvodne chtela dobrat platicko ale kdyz jsem zapomela tak uz dobirat nebudu
Mě o to nejde mi miminko další chceme takze spis se ptam jestli by bylo mozne otehotneni nebo jestli si nemam delat plane nadeje ja uz dal prasky brat nebudu.ja jsem puvodne chtela dobrat platicko ale kdyz jsem zapomela tak uz dobirat nebudu
No tak v tomto případě si nedělej velký naděje. Ne že by to nebylo možný, dost lidí otěhotnělo přes antikoncepci, ale asi bude lepší ji přestat užívat a pak se snažit. Na tvém místě toto platíčko ještě doberu, protože by se ti nejspíš znovu rozjela MS a rozhodil by se ti cyklus. Těch pár týdnů už to vydrž a pak na to vlítněte ![]()
Mě se tohle stává pořád a neotěhotněla sem a to máme sex každý den ![]()
Já mám první dceru ze dvou zapomenutých prášků v prvním týdnu užívání.
Za sebe - ano je to mozne, na dovolene jsem se trochu opila
a druhy den jsem vyzvracela pilulku a otehotnela jsem. Antikoncepci jsem brala vesela dal, mela jsem menstruaci a dozvedela jsem se to az pozdeji. Doktor rekl, ze to vyslo na plodne dny ta absencni pilulka, ze se to muze stat. Jeste ted se mi nechce verit (a to jsem uz v osmem mesici)
Ahoj, ženy potřebuji radu
po menstruaci jsem měla sex, ale prášek jsem si měla vzít až den následující. Prášek jsem si radši vzala hned po sexu. Jsem si nejistá, abych náhodou nebyla pak v tom… Přítel to do mně vypustil, ani nad tím nepřemýšlel
. Nemám si koupit ženy radši prostinor? Co vy na to? potřebuji radu díky ![]()
Dobrý večer, prosí poradte. Ted jsem s hrůzou zjistila, že jsem vynechala 2 pilulky.
Beru yaz, v úterý jsem měla pohlavní styk, ve středu v 9 ráno (čas běžného užívání) jsem si zapomnela vzít tabletku. Jenže dneska jsem na to také opomněla, takže jsem si ji vzala až večer. Takže ve středu nic, ve čtvrtek večer jedna (v domnění, že jsem teda zapomněla jen dnes). Ted ale zjistuji, ze je to 2. v poradi, tak jsem si vzala dnes 2.
Můžu takhle otěhotnět?
Dnes jsem správně měla vzít placebo pilulku, ale protože jedu zítra k moři, chtěla jsem pokračovat bez pauzy v dalším balení. Jak dlouho ted musim brat dalsi baleni, aby byl ucinek zachovan? nebo vysadit od zitrka? jsem z toho v pasti. Snad ma nekdo podobnou zkusenost a dotaz je jakztakz srozumitelny ![]()
@veveronana Šance na otěhotnění tu je, ale řekla bych že mizivá. Začni brát další balení a po vybrání tohoto „odmenstrujuj“, tenhle měsíc bych používala ještě kondom. ![]()
A klid, uží si moře. ![]()