Antikoncepce a léky na deprese

7
17.12.12 21:23

Antikoncepce a léky na deprese

Ahoj holky, měla bych dotaz, pokud se v tom někdo vyznáte, jestli léky Tritico 150 a Guajacuran můžou ovlivnit spolehlivost HA Yadine. Neberu je nijak po hrstech a pravidelně, Tritico pouze nárazově a na spaní. Pravidelně beru pouze potravinový doplněk proti stresu, který se skládá z medunky, kozlíku, chmelu a srdečníku, tak tam snad žádné riziko nehrozí. V příbalových letácích jsem o antikoncepci nenašla nic a v lékárně mě to nenapadlo se zeptat. Díky za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5206
17.12.12 21:47

Ovlivnit ji myslím nemůžou :think: Nebo teda aspoň můj gynekolog mi nic takového neříkal, jen mi po nasazení léku na depresi změnil antikoncepci z důvodu, že některé antikoncepce můžou často depresi ještě zhoršit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7745
17.12.12 21:53

Neovlivňují. U těch přírodních ale bacha na třezalku, ta účinek antikoncepce ovlivnit může. Ale třezalka se nesmí brát ani při užívání antidepresiv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
4.11.14 18:13

Jak dlouho působí třezalka?

Ahoj, mám taky takový dotaz k tématu se kterým si nevím rady - Párkrát jsem během měsíce pila třezalkový čaj a teď bych měla začít brát svoje 1. plato antikoncepce. Třezalku jsem určitě pila naposledy před víc jak 10i dnima a kvůli HA jí samozřejmě vyhazuju, ale zajímalo by mě, jestli i přesto může nějak oslabit HA kterou dneškem beru poprvé? Nechci se celý měsíc klepat jestli ochrana nebyla takto snížena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7745
4.11.14 18:18

@Flue deset dnů je dostatečně dlouhá doba, neboj. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí