Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No, tak chráněná nejsi. Brala bych dál a 14 dní po styku udělala test.
Podívej se do letáku. Záleží, který den cyklu máš. Pokud je to okolo ovulky, ta šance se ti rapidně zvýší
. Spíš byc řekla, že jsi holka dělala všecno proto, aby jsi otěhotněla omylem i přes antiko.
(Pokud ne, tak se omlouvám. Ale as bych neměla nerva to do sebe nechat pustit, kdybych TOHLE věděla.)
Umyslne to fakt nebylo, opravdu jsem tak blba a mela za to, ze me to porad nejakou dobu chrani.Hold opravdu silena moje blbost, dnes jsem 9DC, takze mam vzit i ty zapomenute pilulky normalne dal?
Přečti si leták a pokud ho nemáš, volej dr. Třeba v té mé se píše, že tohle je zrovna ta nejblbější doba, respektive jak jsem psala, lepší doba pro početí prostě není. Doporučeno konzultovat užívání s dr. Do konce cyklu bych se rozhodně chránila ještě jinak.
Holky tak ted na to koukam, vzala ksem 5pilulek v 1.rade 3.plata a tady pisou:
Jestlize se opozdite s uzitim tablety o vice nez 12h, ochrana proti tehotenstvi se tim muze snizit,.Zvlast vysoke riziko nedostatecne ochrany proti otehotneni ke tehdy, pokud jste vynechala na zacatku 1.rady a na konci 3-3.rady baleni.
Tak to je asi fakt pravdepodobnost ze muzu otehotnet:( miminko bychom si jinak prali, ale urcite ne pres prasky, planujem to az na jaro vysazeni a leto snazeni..
Tak si radši zajeď do lékárny pro postinor. Čím dřív si ho vezmeš tím líp. Ale je to děsný svinstvo.
@Anonymní píše:
Umyslne to fakt nebylo, opravdu jsem tak blba a mela za to, ze me to porad nejakou dobu chrani.Hold opravdu silena moje blbost, dnes jsem 9DC, takze mam vzit i ty zapomenute pilulky normalne dal?
obe najednou si vem…a pak normalne pokracuj…
Nikdo netvrdí, že pak otěhotníš 100%, na to je potřeba i něco víc než jen vysazení prášků. i bez jakékoliv ochrany je při styku v plodných dnech šance u zdravých párů asi 20%
pokud je to jen o pár měsíců dřív, neřešila bych to. on i ten postinor ti dost doku*ví cyklus a hormon. rovnováhu. a v zápětí to dorazíš další HA, tzn. další umělou hladinou hormonů… hm, aby ses pak v létě nedivila, že to nejde ![]()
Omlouvám se za trošku OT, ale zakladatelko, kolik je ti let? ![]()
Jinak já měla postinor 2× a vůbec nic mi nerozhodil, nebylo mi špatně, takže naprosto v pohodě. Takže je to asi člověk od člověka.
Proč mi to připadá jako úmysl? Myslím si, že rozumná ženská by TOHLE chlapovi řekla ![]()
Každopádně POSTINOR a to co nejdřív, jinak je vcelku jasné, o čem bude diskuse ![]()
Holky bylo mi jasny, ze me budete mit za blba, ale ja proste s antikoncepci nikdy nebyla kamaradka a fakt mi jde ze vsech tech info hlava kolem..vim jen, ze se musi uzivat pravidelne, ale jakmile se vynecha jsem v haji a nevim..mimochodem je mi 26, na uzivani antiko jsem antitalent nooo:) tak se radsi radim pri nejistote, tak se omlouvam
Umysl to nebyl, s partnerem jsme spolu 5let a miminko planujeme na leto,.tak jakypak umysl:( hold jsem blns tak jen do me
@Anonymní píše:
Umysl to nebyl, s partnerem jsme spolu 5let a miminko planujeme na leto,.tak jakypak umysl:( hold jsem blns tak jen do me
V tom případě bych ty dvě vynechaný nechala bejt, brala dál a chránila se… a vidělo by se.
Každopádně partner by to měl vědět, protože budete muset používat asi kondom.
Ahoj holky,
vim ze tohle tema uz je tu tisickrat, ale nezobrazilo se mi v tom panelu vpravo, ldyz jsem napsala, tak zkousim jinak..
Prosim o radu, beru antiko Jangge 3.mesic, ted jsem ale 2dny nevzala prasek a dnes se do me pritel udelal, mphla bych otehotnet? Spolehala jsem na to, ze jsem urcite porad chranena, ale ted nevim:(
A jeste prosim jak mam ted dal antiko uzivat a mam vubec