Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Spojit klidně můžeš. Já taky otěhotněla 2× hned po vysazení HA a to jsem ji poprvé brala skoro 6 let a podruhé asi rok.
Jak už psaly holky přede mnou, spojit můžeš a ohledně vysazení, těžko říct - Murphyho zákony fungují spolehlivě
tj. pokud vysadíš v předstihu, tak se to povede hned a pokud s tím budeš počítat, tak to bude nějakou dobu trvat, prostě ti to nikdo neřekne…
Ja taky plánuju ted sem vysadila 29.11 jsem měla první den menzes tak ted začnem zkoušet tak uvidíme no
držím palce
@Anonymní píše:
Ahoj, omlouvám se za anonym, nechci aby někdo věděl, že plánuji dítě, dost lidí z okolí mě tady zná pod mým nickem.Mám 2 otázky: 1)Můžu 3× po sobě spojit platíčka antikoncepce Yadine?. 2)Jak dlouho před otěhotněním bych měla antikoncepci vysadit? (otěhotněla jsem 2× hned v prvním měsíci snažení, ale to jsem nebrala tenkrát dlouho antikoncepci).
Moc Vám děkuji.
ahoj - brát v kuse můžeš, otěhotnění - říká se, že je velká pravděpodobnost otěhotenění ihned po vysazení.. Já otěhotněla 6měsíců po vysazení HA - ale je pravda, že jsem to brala 10 let (a první tři měsíce po vysazení byl manžel v zahraničí)
Ahoj, spojit můžeš a po vysazení jak u koho..já vysadila po x letech a zadařilo se po 5 měsících..nyní jsem v říjnu vysadila, že budem pracovat na druhým a přišla 1. MS po vysazení..tak jedeme druhé kolo ![]()
Záleží jak si chytlavá ![]()
Děkuji moc za rady. Platíčka antikoncepce spojím a pak se začneme snažit. Opravdu je vyšší šance otěhotnění ihned po vysazení prášků?
Ahoj, no, asi jak u koho. Někdo vysadí a hned se to povede, někomu to trvá… Já jsem ji brala skoro deset let, včera jsem dobrala poslední, definitivně poslední, a snad se zadaří. Já tomu dam půl roku, pak začnu panikařit (snad ne…). Držim palce!
To má každá jinak, můj mudr říkal, že se nemám bát, že by antiko způsobovala neplodnost, nebo že by se po ní hůř otěhotnělo, že ihned po vysazení se dokonce v těle tvoří lepší prostředí pro otěhotnění. Ale každá to máme jinak - někdo otěhotní hned, někomu to trvá léta, někdo otěhotní i přes antikoncepci. Rada je jen jedna: nestresovat se, zůstat v pohodě a za každou cenu na to nemyslet ![]()
Ahoj, omlouvám se za anonym, nechci aby někdo věděl, že plánuji dítě, dost lidí z okolí mě tady zná pod mým nickem.
Mám 2 otázky: 1)Můžu 3× po sobě spojit platíčka antikoncepce Yadine?. 2)Jak dlouho před otěhotněním bych měla antikoncepci vysadit? (otěhotněla jsem 2× hned v prvním měsíci snažení, ale to jsem nebrala tenkrát dlouho antikoncepci).
Moc Vám děkuji.