Antikoncepce a poté otěhotnění

Anonymní
9.12.12 17:11

Antikoncepce a poté otěhotnění

Ahoj, omlouvám se za anonym, nechci aby někdo věděl, že plánuji dítě, dost lidí z okolí mě tady zná pod mým nickem.

Mám 2 otázky: 1)Můžu 3× po sobě spojit platíčka antikoncepce Yadine?. 2)Jak dlouho před otěhotněním bych měla antikoncepci vysadit? (otěhotněla jsem 2× hned v prvním měsíci snažení, ale to jsem nebrala tenkrát dlouho antikoncepci).

Moc Vám děkuji. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Judi
9.12.12 17:21

Spojit klidně můžeš. Já taky otěhotněla 2× hned po vysazení HA a to jsem ji poprvé brala skoro 6 let a podruhé asi rok.

• Citovat
  • Upravit
13837
9.12.12 17:38

Spojit můžeš, otěhotněla jsem hned (brala jsem jí 8 let)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101911
9.12.12 17:48

Jak už psaly holky přede mnou, spojit můžeš a ohledně vysazení, těžko říct - Murphyho zákony fungují spolehlivě :mrgreen: tj. pokud vysadíš v předstihu, tak se to povede hned a pokud s tím budeš počítat, tak to bude nějakou dobu trvat, prostě ti to nikdo neřekne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
9.12.12 18:05

Ja taky plánuju ted sem vysadila 29.11 jsem měla první den menzes tak ted začnem zkoušet tak uvidíme no :-) držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9030
9.12.12 18:06
@Anonymní píše:
Ahoj, omlouvám se za anonym, nechci aby někdo věděl, že plánuji dítě, dost lidí z okolí mě tady zná pod mým nickem.

Mám 2 otázky: 1)Můžu 3× po sobě spojit platíčka antikoncepce Yadine?. 2)Jak dlouho před otěhotněním bych měla antikoncepci vysadit? (otěhotněla jsem 2× hned v prvním měsíci snažení, ale to jsem nebrala tenkrát dlouho antikoncepci).

Moc Vám děkuji. :kytka:

ahoj - brát v kuse můžeš, otěhotnění - říká se, že je velká pravděpodobnost otěhotenění ihned po vysazení.. Já otěhotněla 6měsíců po vysazení HA - ale je pravda, že jsem to brala 10 let (a první tři měsíce po vysazení byl manžel v zahraničí)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9950
9.12.12 18:13

Ahoj, spojit můžeš a po vysazení jak u koho..já vysadila po x letech a zadařilo se po 5 měsících..nyní jsem v říjnu vysadila, že budem pracovat na druhým a přišla 1. MS po vysazení..tak jedeme druhé kolo :mrgreen:
Záleží jak si chytlavá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21713
9.12.12 18:32

U první se povedlo hned po vysazení. u druhého za 3 měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.12.12 18:47

Děkuji moc za rady. Platíčka antikoncepce spojím a pak se začneme snažit. Opravdu je vyšší šance otěhotnění ihned po vysazení prášků?

• Citovat
  • Upravit
5768
10.12.12 10:15

Ahoj, no, asi jak u koho. Někdo vysadí a hned se to povede, někomu to trvá… Já jsem ji brala skoro deset let, včera jsem dobrala poslední, definitivně poslední, a snad se zadaří. Já tomu dam půl roku, pak začnu panikařit (snad ne…). Držim palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
12.12.12 13:36

To má každá jinak, můj mudr říkal, že se nemám bát, že by antiko způsobovala neplodnost, nebo že by se po ní hůř otěhotnělo, že ihned po vysazení se dokonce v těle tvoří lepší prostředí pro otěhotnění. Ale každá to máme jinak - někdo otěhotní hned, někomu to trvá léta, někdo otěhotní i přes antikoncepci. Rada je jen jedna: nestresovat se, zůstat v pohodě a za každou cenu na to nemyslet :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí