Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky mám problém… Beru první měsic tuto antokoncepci dá se říct že skoro celou dobu co jsme jí brala tedy 21dnu jsem špinila sem tam slabě zakrvácela, tedka když mám 7 denní pauzu tak jsem nic… v pondělí si mám vzít další tabletku s nového plata.. Není to nějake divné že se nedostavila menstruace tak jak měla? :r: Mám strašný strach že bych mohla být těhotná ale nikdy jsem prášek nezapoměla vzít.
A jakou bereš antikoncepci? Mě se tohle stalo u Bonadea a má to být česká levnější náhražka Jeanine…tak jsem ji vysadila udělala pauzu na MS a nechala si napsat zpátky tu drahou Jeanine.
Me se tohle stalo pokazde kdyz jsem zacala brat HA po nejake delsi dobe. Ted beru druhy mesic YAZ a taky jeste sem tam spinim
Tak ja kdyz jsem po porodu zacala brat HA krvacela jsem celou dobu, ale fakt krvacela, dcera mi zacala odmitat mliko. Takze jsem HA vysadila a znovu zacala brat az po roce kdy jsem dokojila. Asi bych jeste chvilicku pockala a pokud to neustane, vysadit, chranit se jinak a nebo navstivit gynekologa, at zkusi napsat jinou HA
@Saries píše:
Po díteti poprvé a jmenuje se : CLORMETIN
jj já taky po prvním dítěti…ale prý to není normální, není to porodem…měla by to antikoncepce udržet tak jako před porodem…ve čtvrtek jsem se na to na gyndě ptala.