Slabé krvácení při braní antikoncepce

72
8.12.12 14:00

Slabe krvacení při braní antikoncepce

Ahoj holky mám problém… Beru první měsic tuto antokoncepci dá se říct že skoro celou dobu co jsme jí brala tedy 21dnu jsem špinila sem tam slabě zakrvácela, tedka když mám 7 denní pauzu tak jsem nic… v pondělí si mám vzít další tabletku s nového plata.. Není to nějake divné že se nedostavila menstruace tak jak měla? :r: Mám strašný strach že bych mohla být těhotná ale nikdy jsem prášek nezapoměla vzít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Pce
13873
8.12.12 17:02

A jakou bereš antikoncepci? Mě se tohle stalo u Bonadea a má to být česká levnější náhražka Jeanine…tak jsem ji vysadila udělala pauzu na MS a nechala si napsat zpátky tu drahou Jeanine.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
8.12.12 17:03

A to bereš antikoncepci poprvé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
8.12.12 17:21

Me se tohle stalo pokazde kdyz jsem zacala brat HA po nejake delsi dobe. Ted beru druhy mesic YAZ a taky jeste sem tam spinim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
8.12.12 17:31

Po díteti poprvé a jmenuje se : CLORMETIN

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
8.12.12 17:35

Tak ja kdyz jsem po porodu zacala brat HA krvacela jsem celou dobu, ale fakt krvacela, dcera mi zacala odmitat mliko. Takze jsem HA vysadila a znovu zacala brat az po roce kdy jsem dokojila. Asi bych jeste chvilicku pockala a pokud to neustane, vysadit, chranit se jinak a nebo navstivit gynekologa, at zkusi napsat jinou HA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
8.12.12 17:58
@Saries píše:
Po díteti poprvé a jmenuje se : CLORMETIN

jj já taky po prvním dítěti…ale prý to není normální, není to porodem…měla by to antikoncepce udržet tak jako před porodem…ve čtvrtek jsem se na to na gyndě ptala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí