Ms v době pauzy u antikoncepce

857
8.12.12 10:02

Ms v době pauzy u antikoncepce

Holky prosímvás, jsem 9 týdnů po porodu. Cca 6-tý týden po porodu jsem začala užívat antikoncepci. Beru ten typ kdy se užívá 21 prášků a pak je 7 dní pauza. Poslední prášek jsem vzala v úterý a doteď stále žádná MS! 8o Vždy jsem Ms dostala nejpozději 2. den.. :think: Je tu z Vás některá, která to dostává později v pauze nebo jste třeba toto zažily? Těhotenský test si nechci kupovat..odmítám si připustit, že bych snad byla těhotná :zed: Jenže nemám žádné příznaky blížící se MS..nejsem nafouklá, nebolí prsa..náladu mám výbornou..prostě blížící MS vždy poznám..a teď furt nic!! Už mě to děsí :|

Podotýkám, že už od 2. týdně věku malé nekojím..takže hormony v tom moc nevidím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
8.12.12 10:06

No já myslím, že i když nekojíš, tak tělo i cyklus potřebují nějaký čas na to aby se srovnali..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
857
8.12.12 10:09
@gabriela82 píše:
No já myslím, že i když nekojíš, tak tělo i cyklus potřebují nějaký čas na to aby se srovnali..

Ale tohle se mi nestalo ani u prvního porodu..prostě jsem to normálně dostala. Teď jsem opět krvácela, začala užívat antikoncepci a teď už MS nepřišla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
8.12.12 10:23

No já mam zas problém takovej, že jsem začla brát antikoncepci, když jsem to dostala a už to mam 16dní :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
8.12.12 11:05

Tělo není stroj, nemůžeš srovnávat co bylo, nebo se srovnávat s někým jiným. Já když brala takhle antikoncepci, dostávala jsem MS čtvrtý den. Ale jak říkám, tělo není stroj, občas se může stát, že krvácení prostě nepřijde a zvlášť když jsi tak krátce po porodu. Pokud jsi prášky začala brát správně a neudělala jsi žádnou chybu, byla bych klidná, pro jistotu si samozřejmě udělej test ale já si myslím, že to nic nebude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
857
8.12.12 11:10

No zajdu koupit ten test a uvidíme..kdyžtak zavolám doktorovi v pondělí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie