Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky prosímvás, jsem 9 týdnů po porodu. Cca 6-tý týden po porodu jsem začala užívat antikoncepci. Beru ten typ kdy se užívá 21 prášků a pak je 7 dní pauza. Poslední prášek jsem vzala v úterý a doteď stále žádná MS!
Vždy jsem Ms dostala nejpozději 2. den..
Je tu z Vás některá, která to dostává později v pauze nebo jste třeba toto zažily? Těhotenský test si nechci kupovat..odmítám si připustit, že bych snad byla těhotná
Jenže nemám žádné příznaky blížící se MS..nejsem nafouklá, nebolí prsa..náladu mám výbornou..prostě blížící MS vždy poznám..a teď furt nic!! Už mě to děsí ![]()
Podotýkám, že už od 2. týdně věku malé nekojím..takže hormony v tom moc nevidím ![]()
No já myslím, že i když nekojíš, tak tělo i cyklus potřebují nějaký čas na to aby se srovnali..
@gabriela82 píše:
No já myslím, že i když nekojíš, tak tělo i cyklus potřebují nějaký čas na to aby se srovnali..
Ale tohle se mi nestalo ani u prvního porodu..prostě jsem to normálně dostala. Teď jsem opět krvácela, začala užívat antikoncepci a teď už MS nepřišla..
No já mam zas problém takovej, že jsem začla brát antikoncepci, když jsem to dostala a už to mam 16dní ![]()
Tělo není stroj, nemůžeš srovnávat co bylo, nebo se srovnávat s někým jiným. Já když brala takhle antikoncepci, dostávala jsem MS čtvrtý den. Ale jak říkám, tělo není stroj, občas se může stát, že krvácení prostě nepřijde a zvlášť když jsi tak krátce po porodu. Pokud jsi prášky začala brát správně a neudělala jsi žádnou chybu, byla bych klidná, pro jistotu si samozřejmě udělej test ale já si myslím, že to nic nebude
No zajdu koupit ten test a uvidíme..kdyžtak zavolám doktorovi v pondělí ![]()