Lunafem - pořád krvácím!

283
3.12.12 12:23

Lunafem - pořád krvácím!

Ahojky,
nedávno jsem si šla pro novou HA. Dr. mi napsala Minervu. Ale tu jsem musela po 14ti dnech vysadit, bylo mi neuvěřitelně zle od žaludku. Tak mi napsala Lunafem. Po něm dobrý, vypadalo to, že HA sedla. Jenže jsem začla špinit. To jsem byla ještě v klidu, četla jsem tu, že se to stává. Pak jsem ale neudělala pauzu na menzes a začla brát další plato. (chtěla jsem si od menzes odpočinout :roll: ). Asi za 3 dny jsem začla špinit, teda slabě krvácet, jakobych to dostala. Od té doby jsou to 3 týdny a já denně takto slabě krvácím! :zed: Už toho mám plný zuby, je to normální? Volala jsem dr., mám se přijít ve čtvrtek ukázat.
Chtěla bych se zeptat vás, která s touto HA máte zkušenosti a jestli se vám to také dělo. Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
283
3.12.12 14:10

Nikdo nic? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
3.12.12 15:38

Ahoj, tuto HA beru, po nasazeni jsem cely mesic krvacela.Dr.mi rekla ze je to naprosto normalni, ze HA je velice setrna.Pak jsem dostala normalne menzes a od te doby je vsechno o. k. Takze asi jiny pripad, ale aspon nejaka zkusenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
3.12.12 22:15

Měla jsem to naprosto stejně, i s tou ne-pauzou. Špinila jsem nebo krvácela s dvoudenníma přestávkama skoro 3 měsíce. Pak už mě to přestalo bavit a řekla jsem si o jinou antiko. Teď beru Chloe (jako Diane, ale levnější) a od první tabletky mám klid a nezašpinila jsem ani jednou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
4.12.12 12:46

Holky, díky za zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
21.5.13 13:32

Mám dotaz už 6 dní beru HA Lunafem a pořád krvacím a docela dost, není to špinění. Prosím o nějakou zkušenost kdo to měl taky, nechci to mít 3 měsíce v kuse :zed: Četla sem že by mohl pomoct Ascorutin? Pokud máte někdo zkušenosti poraďte. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
21.5.13 13:45

@Peczka Děkuji za radu, já tomu nerozuměla a doporučil mi to Dr a taky mi řikal že kdybych to měla častějc že nemám za nim kvuli tomu chodit že se to během 3 měsiců spraví, ale kdo by to ty 3 měsíce vydržel, to pak se mnou ani přítel už nevydrží :D :D Zkusim ten Ascorutin snad to bude dobrý. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
21.5.13 13:50

@Peczka Děkuju, stačí mi 5 dní v měsíci nevyhledávám to častějc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
25.5.13 09:27

Tak sem zkusila Ascorutin a večer než jdu spát tak to už nemám a ráno se vzbudim a jede to na novo. Už si vážně nevim rady :,( Docela sem na ty prášky spoléhala. A jestli dobře počítám, tak dnes je to 10 dní. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
25.5.13 09:30

Po 10ti dnech braní antikoncepce nemůžeš čekat zázraky. Tělo si na ty hormony musí zvyknout a doktor měl pravdu, první 3 měsíce opravdu mohou být všelijaké, můžeš jen špinit ale i normálně krvácet. Nemá moc smysl hned po pár dnech měnit za jinou HA, protože ti tohle může dělat každá, ty 3 měsíce by se prostě měly vydržet a pokud to ani potom nepřejde, tak pak teprve zkusit změnit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
25.5.13 09:35

@Verca1989 To chápu sám mě varoval ať za nim neběhám, ale ta představa je šílená a po 3 měsících když to nepřejde tak zase zkoušet další 3 měsíce jinou. :( A jaká je jistota že si za ty 3 měsíce zvyknu a opravdu to bude jak má být?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
25.5.13 09:38

@zajdavem jistotu ti bohužel nedá nikdo :nevim: řekla bych, že u většiny to krvácení nebo špinění přejde ale určitě ne u všech. Vím, je to naprd, já s normálními HA neměla problém ale teď mám Azalii při kojení, ze začátku dobrý ale teď to mám taky pomalu furt :nevim: Mě nejvíc vyhohoval Logest ale zase asi moc nemá smysl doporučovat takhle, protože co sedělo mě, nemusí sedět tobě. Je to naprd, vím ale asi bych to zkusila vydržet a doufala no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
25.5.13 09:42

@Verca1989 Díky za typ, je jasný že každýmu bude sedět něco jinýho. Teď k Dr. stejnak nemůžu jít tak to ten měsíc zkusim a uvidim. Je to takový naprd, ještě se mi nestalo že bych měla jeden den pauzu, jen přes noc. :( Ale dýl jak měsíc to nevydržim, škoda že ani ten vitamín nezabírá, ikdyž píšou že do 7 dní by měl zabrat. Ten beru dne 5 den, takže ještě taky třeba zabere :( No uvidíme, ale nemám z toho moc dobrou náladu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
25.5.13 11:09

@zajdavem mě ascorutin nikdy na nic nezabíral, zkus si ho vzít víc ale já ho mohla jíst na kila a nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
26.5.13 09:32

@Verca1989 zkusila sem včera brát víc a o to víc to snad mám :( Takže bohužel nepomohli, už se tim nebudu cpát. Tak už jen HA a uvidim ještě to zkusim, nejhorší je že sem taková dost unavená a večer z toho krvácení mám deprese!! :( Tak nevim jak dlouho to vydržim. Sem tam mě i dost bolí břicho jako při MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí