Zapomenutá pilulka u druhého platíčka

Anonymní
25.11.12 17:52

Zapomenutá pilulka u druhého platíčka

Ahoj. Vím, že už je tu hodně diskuzí na téma zapomenutá antikončepční pilulka, nikde jsem se ale nedočetla jak je to s vynechanou pilulkou u druhého platíčka bez 7-i denní pauzy. Jestli jsem ještě chráněná od minulého měsíce nebo jak? Budu moc vděčná za každou odpověd, děkuju :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15811
25.11.12 18:46

Záleží jakou máš antikoncepci a co je napsáno v příbalovém letáčku. Navíc není zřejmé kolikátou v pořadí si tabletku z druhého platíčka zapomněla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
25.11.12 18:48

Takže bereš druhé platíčko a neměla jsi 7mi denní pauzu. To jsi jakoby pořád ve 3tím týdnu braní, tak se mrkni do příbaláku, co tam píšou při zapomenutí ve 3.týdnu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.11.12 18:54

@pvmr Beru lindynette 20 a byla to 5.pilulka z nového platíčka… @Verca1989 v letáku píšou, že první a třetí týden je zapomenutí rizikovější..

• Citovat
  • Upravit
15811
25.11.12 19:07

Já brala lindynette hodně dlouho, a ikdyž jsem sem tam nějakou tu pilulku zapomněla, tak se nic nestalo - ale každá jsme jiná, to je fakt…každopádně bych se 7dní chránila něčím jiným a následně po dobrání plátička udělala pauzu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.11.12 19:15

@pvmr Já právě tu pilulku zapoměla vzít včera a z pátku na sobotu jsem spala u přítele, v noci jsme měli nechráněný sex a ráno jsem zjistila, že jsem si prášky nechala doma. Dostala jsem se k nim až dnes, tak jsem si vzala obě. Tak snad to bude v pohodě :)

• Citovat
  • Upravit
15811
25.11.12 19:18

Snad ano :) během pauzy dej vědět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.11.12 19:21

@pvmr Jasně napíšu :) a díky :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.1.14 15:13

Ahoj, poradí mi někdo?
Brala jsme poprvé HA Lunafem..ale jedenáctou pilulku jsme si zapomněla ráno vzít a vzala jsme si ji až večer, hodinu na to byl sex se vším všudy, rano jsme si vzala už normálně další…můžu z toho otěhotnět? Díky

• Citovat
  • Upravit
14637
20.1.14 15:15
@Anonymní píše:
Ahoj, poradí mi někdo?
Brala jsme poprvé HA Lunafem..ale jedenáctou pilulku jsme si zapomněla ráno vzít a vzala jsme si ji až večer, hodinu na to byl sex se vším všudy, rano jsme si vzala už normálně další…můžu z toho otěhotnět? Díky

A příbalový leták jsme četly? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4620
20.1.14 15:20
@Litta píše:
A příbalový leták jsme četly? :think:

Proč bychom četly, kdž máme emimino?

11.den = 2. týden, tzn. jedna zapomenutá pilule dýl jak 12 hodin je oka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.1.14 15:24
@geilens píše:
Proč bychom četly, kdž máme emimino?11.den = 2. týden, tzn. jedna zapomenutá pilule dýl jak 12 hodin je oka :D

No právě, emimino je rychlejší.. už jsem si to ale i přečetla, aby se neřeklo :mrgreen:
Díky :*

• Citovat
  • Upravit
14637
@geilens píše:
Proč bychom četly, kdž máme emimino?

To mě vždycky dokáže tak! :cert: :lol:
Ale tak co, já pak nebudu plakat, že jsem si o těch vedlejších účincích a kontraindikacích nepřečetla včas, až „přes prášky“ otěhotním nebo budu umírat na trombózu. :nevim: Přírodní výběr. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
@Anonymní píše:
No právě, emimino je rychlejší.. už jsem si to ale i přečetla, aby se neřeklo :mrgreen:
Díky :*

Tak prosimtě příště si příbaláky čti PŘED užíváním. Tohle je tak hloupý, že bych ti ty komplikace snad i přála, aby ses poučila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí